Amigurumi

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Amigurumi

 • This topic has 4 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #118253
  Momichi
  Member

  Amigurumit ovat pieniä japanilaisia kudottuja tai virkattuja nukkeja ja sana amigurumi tarkoittaakin "kudottua nukkea". Aiheina ovat yleensä ihmisten lisäksi eläimet ja esim. hedelmät joille on ommeltu virnistävät kasvot.

  #118255
  Momichi
  Member

  Että näiden tekemiseen sitten haksahdin kun näin kirjastossa opaskirjan. Valitettavasti kirja oli ihanasti RUOTSIKSI, joten sanakirja toisessa kädessä ja virkkuukoukku toisessa 😀 sain kuin sainkin väkerrettyä hiiren ja vieläpä aika onnistuneesti! Jos minä osaan niin kuka vain osaa!

  #118537
  Anonymous
  Member

  Oon pari kertaa testannu, ja ne oli kyllä aika taiteellisia… Tykkään niistä ja ne on tosi sulosia, jos niitä vaan sitten osais tehdä. >.< Mun yks tuttu tekee niitä ihan hulluna ja kattelen niitä aina kateellisena, ne on vaan niin söpöjä. :”D En kumminkaan ite kauheesti niitä tee, koska vihaan virkkausta kun se ei multa oikein suju, kuten jo sanoin. ^^ Vois kyllä harjotella, kun onhan se virkkaus ihan hyödyllinen taito.

  #119059
  MisaAi
  Member

  Oiii!!~~~Nyt kyllä alkoi tehdä mieli tehä itse Amigurumi… Kiitosh..~~ *www*
  Tekemistä lisää listaa: impossible. XDD
  Aawwwwwsd´, knu ne on söpöjä.<3

  #121011
  Takadoshika
  Member

  Olis kivä osata tehä sellasia, mutta kun en oo mikään mestasi virkkaamaan. oon mää kyllä kolme paria lapasia tekny ja yhen kauta kuivin, mutta ne on jotenkin vaikeita tehä.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.