Animeparitukset – hyvät ja huonot

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Animeparitukset – hyvät ja huonot

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 71 total)
 • Author
  Posts
 • #47680
  Valkoinenhai
  Member

  Eli yksinkertaisesti, mikä on se kaikista paras anime/manga paritus? Entäpä minkä takia?
  Entä tuleeko mieleesi jotain kehnompaa tai ärsyttävää paritusta mieleesi?
  Eli siis vapaata keskustelua parituksista, tietenkin hyvässä maussa.

  Huom! Olethan varovainen, ettet kirjoita paria ylistäessäsi juonipaljastuksia! Eli vain selkeistä parituksista kannattaa varmuuden vuoksi puhua, ettei kukaan sitten harmillisesti tule spoilatuksi.

  #47681
  Valkoinenhai
  Member

  Ja itse vastaan heti ensimmäisenä.

  Eli mikä on se kaikista parhain paritus, jonka olen animen/mangan maailmassa nähnyt? Täytyy tunnustaa, että vastaukseni on hyvinkin klassinen, ja se on Sailor Moonista tutut Sailor Moon ja Tuxedo Kamen (suom. Naamioitu Ruusu), taikka heidän siviilipersoonansa Usagi Tsukino ja Momoru Chiba.
  Ykinkertaisesti siksi, koska pari on niin luotu toisilleen, ja kemiaa heidän välillään on vaikka muille jakaa. Lisäksi parissa on juuri sopivasti jännitettä ja draamaa, joka kuitenkin sitten päättyy parhain päin.

  Mitään törkeän huonoa paritusta en ole löytänyt, mutta mainittakoon nyt pari. Esim. Fruits Basketin Tohru Hondaa ja Kyo/Yuki Sohmaa, en menisi parittamaan keskenään. Jotenkin nuo vastakohdat vain räjähtävät silmille. En myöskään ymmärrä näitä poika x poika -parituksia… =___O”’

  Ihan näin vielä lopuksi pitäisi vielä kirjoittaa eräästä paritustyypistä, nimittäin tuskallisen hitaasti kehittyvästä suhteesta, esimerkkinä vaikkapa Kagomen ja Inuyashan suhde. Eikö olekin raivostuttavaa kun vasta monien kymmenien jaksojen jälkeen "pari" vasta itseasiassa katsoo toisiaan kunnolla??

  Tässä päällimäiset ajatukset, myöhemmin varmaan lisää…

  #47685
  Inu-Mimi
  Member

  Hah, justiin kun mainitsin että tällanen ketju tarvittaisiin niin ilmestyi. Sillä välin kun olin kirjoittamassa sitä viestiä jossa sen mainitsin. Time paradox.
  No haaremisarjoista ei koskaan tule yhtään hyvää paritusta koska päähenkilö aina päätyy yhteen sen kaikkein ilmeisimmän tytön kanssa jolla ei periaatteessa ole fanikantaa ollenkaan ja persoonallisuus on nollan tasoa. Sekä tsundereparitukset, mikä niissä taas viehättää. Kestää sarjan loppuun että tyttö tiuskaisee nopeasti että "joo emmä sinua niin vihaa" ja se on muka joku suuri merkkipylväs suhteessa.
  No heteroparituksista… Lelouch/CC toimii. Niin tasapainoinen ja vakiinnutettu, kuin minikokoinen perhe joista kumpikaan ei tajua pitävänsä toisista mutta jos pitäisi elää ilman toisen tukea niin ei siitä tulisi mitään. CC on aina se joka juo liikaa viiniä eikä Lulussa ole fyysisestä kunnosta päätellen miestä vastustamaan. Hah. Toinen samanlainen on Leda/Dio, Casshern Sins, joista tässäkin nainen on dominoivampi osapuoli (selvemmin kuin edellisessä) ja ajaa omia etujaan, tietynlaista yhteistyötä jossa kumpikin osapuoli hyötyy toisesta, mutta tästäkin löytyy tasaista molemminpuolista välittämistä. Varsinkin loppujaksoissa käy selväksi. Niin muusta maailmasta eristettynä. Ahh. Harvoja selviä canonparituksia joista pidän, nuo kaksi.
  Inugami/Nanjou Pani Poni Dashista on myös kiva. Rauhallinen ja hitaasti kehkeytyvä, sitä on kiva katsoa kun pari saa jopa vähän ruutuaikaa animessa. Okei, nyt taisi jo tulla selväksi etten pidä poukkoilevista on-off-suhteista mitä tulee heteroparituksiin.
  BL on asia erikseen. Tänä keväänä olen hapoissa Casshern/Diosta (sadisti ja masoksisti sopivat yhteen, d’ohoho), tämäkin Casshern Sins. Kyllä voin parittaa samaa henkilöä kun mahdollisuuksia on niin vähän. Sellainen trio siinä sarjassa, viime aikoina olen alkanut ajatella miten hyvin 3P tässä toimisi. Hetaliasta pitää erikseen mainita Venäjä/Kiina, kommarikumppanit, mutta siinä sarjassa voi parittaa Ranskaa kenelle tahansa ja Venäjää kaikille itäblokin valtioille sekä Suomelle ja kaukoidän valtioille. Ranska/Englanti on kyllä erityisen toimiva. Tykkään väkivaltayaoista, Hetalia on täydellinen siihen kun sodat voidaan kuvata… homona. Mutta sitten on juuri tuo Cass/Dio josta on kiva löytää jotain pehmeämpää koska kumpikin on toisiaan vihaavia tappokoneita. Hieman nolottaa sanoa noin mutta on minun mielikuvitukselleni pohjaakin, jos ei muussa niin epämääräisistä dialogeissa. "Jos on olemassa sellainen asia kuin elämänilo, minulle se olet sinä."

  edit: muokkasin. paljon. helpommin luettavaan muotoon.

  #47691
  Devilman
  Member

  Hyvänä canonparituksena on yksi mielestäni parhaimmista mangan/animen pareista, Touchin Tatsuya Uesugi ja Minami Asakura. Nämä kaksi lapsuudenystävää ovat aina pitäneet toisistaan ja vaikka kaikki odottivat Minamin päätyvän naimisiin "tyhmän isonveljen" sijasta huippulahjakkaan pikkuveljen, Kazuyan, kanssa, kohtalon polut ovat aina arvaamattomat. Ja Minamihan piti silti aina enemmän Tacchanista, olivat isänsä ja poikien vanhempien odotukset mitä hyvänsä. Hitaasti edistyvän suhteen alkupuolelta saakka he ovat kyllä tietoisia toistensa tunteista, mutta silti epäitsekkäästi ovat molemmat valmiita luopumaan toisesta, jos tämä löytää jonkun paremman. Siinä on hieno pari.

  Paras yuri-paritus, jonka tiedän, on niinkin yllättävä vaihtoehto kuin Yoruichi x Soifon. Heidän taistelunsahan huokuu yuri-viboja siinä määrin, että sen näkee korvillaankin. Ja näyttäväthän he hyvältä yhdessä. No juu, Bleachin katsojat kyllä tietävät.

  #47707
  Neko5
  Member

  Parhaat paritukset on KandaxAllen, niitä on helppo parittaa ku ne inhoo toisiaan. Aina ku jotkut inhoo toisiaan niitä melkee tulee paritettua 😉 .
  No toinen on ehkä SasukexNaruto, se on vaan niin selvää siis koko ajan tulee vihjauksia siitä et niien välil on jotain. Toinen pelastaa aina toisen jne.

  Huonoja parituksia on veljien paritukset. Ne on vaan niin omituisia. Riippuu tietty henkilöistä. Esim. InuyashaxSesshoumaru on ihan kauhee.

  #47841

  Parhaat:
  Yaoi
  KuroganexFai sarjasta Tsubasa Reservoir Chronicles. He ovat kuin luotu toisilleen. Fai härnää Kurogane, (joka on hieman tempperamenttinen, siis Kurogane) kun hän kutsuu tätä lempinimillä kuten Kuro-pun, Kuro-sama, Kuro-puppy, jne. Heidän välillään on sarjassa selvästi jotain, vaikka sarja ei sisällä nimellisesti shounen-aita, mutta kun he molemmat ovat uhranneet toistensa vuoksi niin paljon ja Faikin itki kauheasti, kun Kurogane oli kuolemassa. Ja lisäksi Mokona heitti heistä vitsillä, että tämä kaksikko on seikkalijaviisikon isä ja äiti, ja nämä nimikkeet jäivät elämään. Fai käyttää niitä vieläkin.

  SasukexNaruto nyt on niin selvä pari. Vihaavat toisiaan, mutta todellisuudessa eivät pysty tappamaan toisiaan, pelastavat aina toisensa välittämättä omasta hengestä, jne.

  KandaxAllen,KandaxLavi,LavixAllen Tämä kolmikko on sellainen, että saa parit aikaseksi helposti. Kanda on hieman tempperamenttinen eikä muka välitä kenestäkään, Lavi vitsailija ja härnää mielellään, ja Allen hyväsydäminen, mutta ajoittain esim. Kandaa vihaava.

  JadexGuy Lähes koko animen (kyseessä Tales of Abyss) ajan vihjailua, katseita ja sanoja. Loistavat hahmot.

  ZackxCloud (FFVII) Molemmat niin läheisiä, hyvä kemia, jälkeen jäänyt kalvaava muisto.

  HarukaxKantarou Shounen-ai animen (Tactics) pari. Ihana seurata suhteen syntyä, ihana kemia ja yhteisymmärrys. Demoni-ihminen suhde. ^_^

  Hetero:
  SyaoranxSakura Oikein söpö pari. Kohtalot solmittu yhteen jo nuorena.

  Hounot paritukset:
  -veljekset paritetaan. Esim. EdwardxAlponse, ItachixSasuke, jne. Suorastaan oksettavaa.
  – isä-poika. On törmätty tähänkin. Yhtä oksettava kuin edellinen. Esim. EdwardxHohenheim(Edwardin ja Alin isä)
  – selvät parit siis niin kuin heteroparit. Toki jotkut heteroparit ovat hyviä, mutta jos henkilö X(joka on hyvä hahmo) paritetaan henkilö Y:n(ärstyttävä akka) kanssa, paritus on huono. Esim. NarutoxSakura, NarutoxHinata, SasukexSakura, SoulxMaka(tässä molemmat tyypit hyviä, mutta ei sovi pariksi), AllenxLenalee, EdwardxWinry, SoraxKairi, HitsugayaxHinamori, jne. jne. jne.

  EDIT: Sori, KuroxFaihin pakko tulla juonipaljastuksia 🙄

  #47975
  Mikila
  Participant

  Parhaat on….

  1: Reina X Hamrio Musica (rave)

  (Yritin löytää Reinan sukunimen, muttei löytynyt.)Niin ihastuttava pari. Sellaset kliseiset paha poika X kiltti tyttö ovat yleensä ärsyttäviä, mutta tässä se on toisinpäin. Paha tyttö, kiltti poika. Parasta siinä on se, että ensin vihataan ja sitten pikkuhiljaa rakastutaan.

  2: RanFan X Ling Yao (FMA)

  Semmone hauska prinssi ja hänen henkivartijansa-juttu. Päällisin puolin näkyy aika selvästi, miten RanFan pitää Lingistä, muttei sitä, kuinka Ling pitää RanFanista. SPOILER! Lingin tunteethan tulevat näkyvästi esiin vasta, kun RanFan haavoittuu pahasti. SPOILER!

  3: Mei Chan X Alphonse Elric (FMA)

  Semmone hullun hauska pari. Mei pitää Alista ja Al ei sitä tajua. No, kakaroitahan ne on. 😆

  Näitä vihaan…

  1: Kagome Higurashi X InuYasha

  Istu! Istu! Istu! Ärsyttävää…

  #47980
  Shoe
  Member

  Hyvät paritukset

  SebastianXCiel. Näiden välillä sen ei tarvitse olla yaoita, vaikka yaoista pidänkin. Ihan pomo-palvelija suhde on hyvä, ja ehkä parempi kuin yaoi. \o/

  LizzyXCiel. Ne on nii söpöjä yhdessä. ~•~♥

  AbelXAsthe. Saattaa olla outoa, mutta ne sopivat hyvin yhteen. Abel pelkää Asthea, näkeehän sen. Mutta Asthe lyö ja hakkaa Abelia peittääkseen ihastuksensa, minun teoriassani. ^^’

  Huonot paritukset

  SasukeXNaruto. Ärsyttävä. Naruto fanien keskuudessa ei juuri muuta ole. Oon jo kyllästynyt tähän, aluksi ihan kiva.

  AbelXEsther. Osittain ärsyttävä, osittain taas ei. Esther on välillä siedettävä, mutta ei sitten olekaan.

  SasukeXSakura. Jo kirjoittaminen oli tuskaa.

  #47984
  Satou
  Member

  Neko5 wrote:

  … Aina ku jotkut inhoo toisiaan niitä melkee tulee paritettua 😉 .

  Haha tats so true…. ainakin yaoissa.
  Noita meikäläisen fanittamia viha-suhteita on mm. KaibaxJounouchi, SasoDei ja MelloxNear (hah pakko mainita että tästä on ihana doujinshi peli.. ja uutta pukkaa ilmeisesti aika piakkoinkin Cursed moonsilta)
  Sitten muita on SanoKazu, Akuroku ja RoyxEd <—-another hate relationship? oh well… Nyt kun näitä katsoo niin nämä on kaikki niitä kaikkein fanitetuinpia… SasuNarusta en pidä. Joo ja Hetaliasta on miljoona ihanaa paritusta mutta sanon nyt Su-sanin ja Tinon. En taida alkaa selittämään näitä koska siitä tulee vain sellaista mössöä "koska ne on niin suloisia yhdessä ja jee".
  Minulla onpi nuita miesxmies parituksia much moar than heteroita koska ei-ärsyttäviä nais-hahmoja on suorastaan tuskallista löytää.. Alle kymmenen olemassa olon olen tähän asti havainnut. Nyt siis ettei aivan menisi poikarakkauden puolelle niin niitä heteropareja.. (ja perusteluja. jippii -__-’)

  SamatarouxTenko: Kamisama Kazokusta. Kuuluvat taas sarjaan niiiiin ilmeinen pari että huh. Mutta minusta ne ovat suloisia. SPOIL Se on niin lol kun ne lopussa sitten vihdoinkin pussaavat ja ei siinä voi olla kuin että awws.. vihdoinkin.

  JunpeixNishino: Ömm… en ole varma tästä enää mutta kun joskus katsoin Ichigo 100% ja Tsukasa oli lempparini niistä tytöistä niin tottakai se piti parittaa Junpeille. En koskaan katsonut sitä loppuun että en tiedä miten se päättyi. Veikkaan kuitenkin että Tojoon päätyi >.>

  Joo ei niitä ole tämän enempää. Anteeksi perustelujen puutos.

  En tykkää semmoisista väkisin paritetuista pareista. Parituksen pitää toimia *__* Kaikista eniten vihaan Sakura X kuka tahansa akatsuki.
  + samat sanat kuin Sarutobi_Sasuken huonot parit- kohdassa. Olen nyt laiska.

  #49462
  Demi
  Member

  Paras paritus mun mielestä on tietysti TezukaXFuji 🙂

  Huono Paritus on veljes paritukset esim. AlXEd

  #49473
  Tiger Claw
  Member

  Oi, parituksia. <3 On se vaan ihanaa pohdiskella, mitä tapahtuisi jos animehahmot X ja Y päätyisivät yhteen…

  ~HYVÄT HETEROPARITUKSET~

  No, ensinnäkin (One Piecen) Vivi ja Cooza. Prinsessa ja kapina-armeijan johtaja, jotka sopivat loistavasti yhteen. Lapsuudenystäviä vielä! Cooza pelasti Vivin rosmojen kynsistä ja Vivi yritti saada Coozan pysäyttämään kapina-armeijan etenemisen. Eikä pidä unohtaa kasileffan klassista kohtausta, jossa Cooza tyrkkäsi Vivin pois Crocodilen hyökkäyksen alta ja sai itse osuman. Me likes! <3

  Sitten on Zoro ja Robin. One Piecestä taasen. Kaverini sai minut innostumaan tästä parituksesta ja olen nyt fanittanut sitä jo pari vuotta. Ikäerosta huolimatta nämä hahmot ovat loistava pari! Kukapa ei voisi muistaa kohtausta, jossa Ener käristää Robinin salamallaan. Zoro pelasti Robinin (otti peräti melkein syliin!) ja huusi Enerille: "Se on nainen, hei!". Animessa ZoRobin-hetkiä on enemmän, esimerkiksi fillerijaksossa jossa Zoro oli päätynyt lapsenvahdiksi. Tietysti juuri Robin pelmahti paikalle ja näki karskin miekkailijamme Mama-paidassa! Kehui vielä, ja Zoro meni ihan punaiseksi.

  Buggy ja Alwilda! Siinä on hyvä pari. One Piecestä taas. *kröhöm* Alwilda sentään pelasti Buggyn hengen ja nyt he yhdessä jäljittävät Luffya. Ja Buggy kehui Alwildan ihoa kauniiksi.

  Ja tähän väliin voisi laittaa jotakin muuta kuin One Piecen parituksia. *köh* Roy ja Riza (FMA) ovat mielestäni kuin luodut toisilleen. Mangaa en ole lukenut niin paljon, mutta animea katsoessani olen useinkin ajatellut, että "Piru vie, nämähän kuuluvat yhteen!". Koskettavin oli sarjan loppupuolella sattunut kohtaus, jossa Riza itkee Royn ruumiin (hupsista, eihän se kuollutkaan <<) ääressä ja huutaa "Eversti! Eversti! Roy Mustang!". Hyvä oli myöskin se kohta, jossa Riza istuu Royn sängyn vieressä ja Roy koskettaa tämän hiuksia ja sanoo "Siksi se on niin kaunis".

  JamboxAsagi on myös hyvä. Tällä kertaa sarjana Yotsuba&!. Jambohan on ihan selvästi lääpällään Asagiin ja on pyytänyt tätä monesti treffeillekin (Yotsuban kautta tosin). Jambo menee aina ihan hämilleen ja on jopa valmis tälläytymään Asagin vuoksi. Kunpa nämä kaksi päätyisivät yhteen!

  Kun olin katsomassa Porco Rossoa ja leffa läheni loppuaan, keksin sen. Fio ja Curtis, siinäpä vasta hyvä pari! Curtishan oli aikeissa mennä Fion kanssa naimisiin ja haastoi Porcon otteluun. Jos hän olisi voittanut, hän olisi saanut Fion vaimokseen. Olin todella pettynyt, kun Porco voitti ja Curtis katosi Fion elämästä. No, kaikkea ei voi saada…

  Ja sitten vielä yksi One Piece -paritus: Usopp ja Kaya. Usopphan kävi aina piristämässä sairasta Kayaa kertomillaan valheilla ja yritti varoittaa tätä Kuron petollisuudesta. Kun Kuro kertoi Kayalle vain käyttäneensä tätä hyväksi, Usopp raivostui ja meinasi ampua Kuron. Kun Olkihattujen Enies Lobbyn jälkeiset etsintäkuulutukset saapuivat, Kaya tunnisti Usoppin heti Sogekingin naamiosta huolimatta. Ovat niin suloisia yhdessä…

  ~HUONOT HETEROPARITUKSET~

  Aloitan tyylikkäästi One Piecellä. Nami ja Sanji on yksi niistä parituksista, joista en pidä sitten millään. Netti on pullollaan angstisia NamixSanji-ficcejä, joita lukiessa tekisi mieli hyppiä seinille. Sanji nyt on lääpällään jokaiseen naiseen, joka kävelee vastaan. Nami taas ei selvästikään rakasta Sanjia vaan pitää tätä toverinaan. Siinä kaikki.

  Spanda ja Robin (w00t, One Piecestä) EIVÄT sovi yhteen, eivät sitten millään. Spandahan on väkivaltainen hullu, joka vain pilkkasi ja pahoinpiteli Robinia. Joku voi alkaa puhisemaan ja selittämään Robinin käsiraudoista, mutta niiden tarkoitushan oli vain estää Robinia käyttämästä pirunmarjavoimiaan. Sitä paitsi: Kuka nyt pystyisi rakastamaan miestä, joka kaiken kiduttamisen ja piinaamisen lisäksi tahtoo sinut hengiltä?

  Ja sitten Fio ja Porco Porco Rossosta. Porcohan on sika. Sika! Varsin hyväkäytöksinen siaksi, mutta kuitenkin. Ja kaiken lisäksi vielä paljon Fiota vanhempi.

  ~HYVÄT YAOI-PARITUKSET~

  Ja heti klassikkopari tähän alkuun: One Piecen Sanji ja Zoro. Varmaan ensimmäinen yaoi-paritus, johon törmäsin. Ensireaktioni oli "Mitääää?! Kamalaa kamalaa. Ei Sanji ole homo! TT__TT". Nyt tilanne on muuttunut siltä osin, etten enää kilju kauhuissani kun näen yaoita. En tosin ole mikään kirkuva fanityttökään. Olen yhä sitä mieltä, että Sanji ei ole homo, mutta saahan sitä välillä kuvitella jotain muuta? On mielenkiintoista nähdä Sanji välillä jonkun miehen kanssa. (Kyllä, olen kamala vai mitä?)

  Numero kaksi on… Sebastian ja Grell Kuroshitsujista. Grellhän on ihan selvästi lääpällään Sebastianiin! Tahtoo vieläpä suudella tätä ja saada tämän kanssa lapsia (*köh*). Grell ja "Sebby" (Grellin keksimä lempinimi =D) ovat molemmat hurmaavia hahmoja (mutta pidän ehkä vähän enemmän Grellistä). Kunpa vain päätyisivät yhteen..!

  Seuraavana Shigure ja Ayame Fruits Basketista. Komeita? Kyllä. Pervoja? Kyllä. Lempihahmojani? Kyllä. Lapsuudenystäviä? Kyllä. Hyvä pari? Kyllä kyllä kyllä!

  Sanji ja Ace (taas One Piecestä) muodostaisivat melkein yhtä hyvän parin kuin Sanji ja Zoro. Ace on hyvä hahmo (mutta Sanji vieläkin parempi <3). Tämä on taas tätä "En anna Sanjia kenellekään naiselle, mutta on jännää nähdä hänet miehen kanssa"-maniaa. Elkee piitatko.

  ~HUONOT YAOI-PARITUKSET~

  Ed ja Envy Fullmetal Alchemistista. Hei pliis. Edward-parkaa paritetaan lähes jokaisen FMA-hahmon kanssa. Joten olkaa kilttejä ja jättäkää se rauhaan, jooko.

  Kuroshitsujin Sebastian ja Ciel. No onhan se Sebastian Cielin uskollinen hovimestari, joo, mutta Ciel on vasta 12-vuotias! Sitä paitsi hänet on kihlattu Elizabethille. Joten ei.

  Goku ja Vegeta Dragon Ballista. Ei, ei, ei, ja vielä kerran ei. Tämä on minun mielestäni ehkä kaikista oksettavin paritus ikinä. Älkää nyt loukkaantuko, GokuxVegeta-fanit. Molemmat ovat perheellisiä lihaskimppusupermiehiä, joita en todellakaan jaksa katsella yhdessä. Mitä ideaa tässä edes on?

  Kyoo ja Yuki Furubasta. Klassinen tapaus, jossa fanitytöt päättelevät kahden toisiaan syvästi vihaavien hahmojen oikeasti olevan umpirakastuneita toisiinsa. Tässä tapauksessa kyse on vielä serkuksista. Mahdoton saman suvun sisäinen paritus = ei kiitos.

  Fullmetal Alchemistin Hughes ja Roy. Olkoot vaan vanhoja ystäviä, molemmat ovat ihan selvästi heteroita (ei sillä että se estäisi kenenkään mielikuvituksen lentoa). Minusta näiden kahden suhde on selvästi vain lujaa, todellista ystävyyttä. Siinä kaikki.

  Hikaru ja Kaoru Ouran High School Host Clubista. He ovat kaksosia, haloo! Se kaikki shounen ai -henkinen veljesrakkaussöpöily on pelkkää show’ta. Pelkkää show’ta, kuulitteko!

  + kaikki velixveli-paritukset (ja muut sukulaisparitukset)
  + karvainen, keski-ikäinen (tai vanhempi) äijä ja kaunis bishounen
  + shota: tämä on yksinkertaisesti vain NIIN väärin
  + Naruto-paritukset: en vain yksinkertaisesti ymmärrä, mitä hauskaa on hikisten ninjateinien parittamisessa (muistakaa sitten, että tämä on vain minun mielipiteeni, en ole aikeissa haukkua kaikkia SasuNaru-fanityttöjä pataluhiksi)

  #49930
  Fujiko
  Member

  Okei tästä taitaa tulla aika pitkä lista 😕

  #49997
  Moon
  Member

  Ooh, mutta eihän veljesrakkaus niiin pahaa ole, eihän…?
  Trinity Bloodin Abel ja Cain.. <3
  Vastakohdat viehättävät toisiaan…

  #50199
  Valkoinenhai
  Member

  Onko maailma kieroutunut, vai olenko minä vain äärimmäisen konservatiivinen, kun ihmettelen, miksi vain pari ihmistä on laukonut tänne tyttö x poika -parituksia?
  Onko tavallisuus poissa muodista, vai onko ympärilläni kenties vain pervoja (ikään kuin en itse olisi)? :”DD

  #50704

  Valkoinenhai wrote:

  Onko maailma kieroutunut, vai olenko minä vain äärimmäisen konservatiivinen, kun ihmettelen, miksi vain pari ihmistä on laukonut tänne tyttö x poika -parituksia?
  Onko tavallisuus poissa muodista, vai onko ympärilläni kenties vain pervoja (ikään kuin en itse olisi)? :”DD

  Omalla kohdalla noita heteropareja ei oli lueteltu (paitsi yksi), koska mielestäni ei ole hyviä pareja. Animeissa/mangoissa on liikaa ärsyttäviä naishahmoja, joten ei tee mieli tehdä pareja >_<

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 71 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.