Anna Abreu

Home Forums Sekalaista Musiikki Anna Abreu

 • This topic has 6 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #94100
  Mimmu96
  Member

  Joo eli Anna Abreu. Pop/R&B/Electro laulaja tuli tunnetuksi Idols-kisasta. Hyvin on pärjännyt. Kolme levyä tullut: Anna Abreu, Now ja Just a pretty face?
  Jokainen levy on myynyt huikeita määriä.

  Mitä mieltä olette?

  #94143
  Dents
  Participant

  Hmm, eipä ole kummoinen. Pelkään pahoin, että Abreu jää unhohon, kuten monet muut kykyjenetsintäkilpailujen jäsenet.

  #94157
  Blackbeard
  Participant

  Vaikka en Abreun musiikista pidäkään, täytyy silti tunnustaa hyvin on pärjännyt Idolsin jälkeen. Varmasti löytänyt ja vakiinnuttanut paikkansa Suomen musiikkikartalla. Kolme levyä, joista yksikään ei ole flopannut. Ja nyt vielä pienoinen menestys brittilistoilla. Yksi harvoista Idolstähdistä, joka ei jää unholaan viiden vuoden sisässä.

  #95293
  Johanna-chan
  Member

  Sori, että sanon näin, mutta mä vihaan Annaa. Ihan kauhee massapoppari. Joku biisi saattaa menetellä, mutta en koskaan voisi laittaa Abreuta edes Top 100- listalleni. (sori kaikille)

  #97853
  Ni-chan
  Member

  Johanna-chan wrote:

  Sori, että sanon näin, mutta mä vihaan Annaa. Ihan kauhee massapoppari. Joku biisi saattaa menetellä, mutta en koskaan voisi laittaa Abreuta edes Top 100- listalleni. (sori kaikille)

  Pakko sanoa että olen samaa mieltä. 😀 Anna Abreuta ei minun aivot kestä.
  Sen ääni on ärsyttävä ja musiikkityyli on tosiaan tuota massapoppia, jota kuuluu ihan liian kanssa ilman että sitä tehdään Suomessakin kohta jo ties kuinka monen Idols-Annan voimin.
  Sekin vielä, että sen toinen äidinkieli on portugali ja lähes jokaisessa Annan laulussa on vähintään lause sillä kielellä. Onhan se kiva, että ei ole pelkkää englantia, mutta tuo kielen toistaminen lähes kaikissa hittibiiseissä alkaa tuntua jo jankkaamiselta.
  Osataan me muutkin ties mitä kieliä, mutta ei me sitä toitoteta joka ainekirjoituksessa ja tekstissä mikä tehdään.
  Se olisi sitten heti asia erikseen jos tekisi koko laulun portugaliksi, mutta tuo "lause siellä, toinen täällä…" Se kyllä tökkii vähän.

  #99802
  mangafan96
  Member

  musta anna anbeu laulaa hyvin vaikka on vielä nuori nainen.anna on hieno ja kaunis nainen…annan levyjä on kertynyt hyllyköihin 2 levyn verran.mp3mesta löytyy muutamia annan biisuja..anna lla on lauluääni parantunut vanhetessaan hyvin elikkä tarkoitan sitä että annan ääni paranee entisestään. 🙄 mutta annalla on hyviä musavideoita kun niitä kattoo:Dpikkuhiljaa alan tykäämään annasta.musa makuuun menee se hevi mulla mutta anna on vaan niin hitsin hyvä ja niin kaunis.anna puhkeaa kukaan kun annan näkee lehdeissä taikka musavideoilla erittäin kaunis nuorinainen[/color]

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.