Anne Frankin päiväkirja

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Anne Frankin päiväkirja

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #117684
  Mikila
  Participant

  Anne Frankin päiväkirja (The Diary of Anne Frank) on Brittiläinen viisi osainen sarja, joka kertoo toisen maailman sodan aikaan Saksassa asuneen Annelisen tarinan.

  Juoni (sisältää loppuratkaisun): Anne pakeni perheensä kanssa isänsä toimiston ullakolle, jossa oli keittiö, wc ja muutama huone. Myöhemmin sinne tuli myös toinen, kolmi henkinen perhe, joilla oli mukana kissa. Noin puolessa välissä tuli vielä yksi ihminen lisää. Tarina kerrottiin Annen näkökulmasta, hänen kirjoittamiensa muistiinpanojen pohjalta. Viisi jaksoa tiivistävät sujuvasti kahden vuoden ilot ja surut ullakolla. Heidän oli tarkoitus pysyä ullakolla sodan loppuun, mutta kahden vuoden jälkeen heidät löydettiin. Annen isää lukuunottamatta kaikki kuolivat keskitysleirillä samana tai seuraavana vuonna. Viimeinen jakso loppuu siihen, kun Annen perheen ystävä Miep, joka oli tuonut heille ruokaa ja tarvikkeita, tulee ullakolle ja nostaa maasta Annen muistiinpanoja.

  No, tunteeko joku sarjan? Minä katsoin sen alusta loppuun, ja täytyy sanoa että koskettava oli. Erityisesti se kohta viimeisessä jaksossa, kun kaikki tulivat portaita alas, sai minut kyyneliin.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.