Ao No Exorcist

Home Forums Manga Mangasarjat Ao No Exorcist

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #121649
  taka_aoi
  Member

  En tiedä onko täällä vielä ollut puhetta tästä mangasta..?? Jos on, saa sanoa mutta jos ei, niin viestiä vain tulemaan!! ^^ Eli siis, sarjan juoni (näin lyhyesti) löytyy täältä http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Exorcist taidan olla laiska kirjottamaan, gomenasai.. ._. Mitä mieltä olette sarjasta?? Onko lempihahmoja, yms.?? Entä miten kuulitte sarjasta?? Itse luin animeversion arvostelun jo…oliko se…toukokuun?? Animesta mutta vasta lähiaikoina olen alkanut seuraamaan aktiivisesti, ja sanonpa että TODELLA HYVÄ <33 Ja mielestäni Kazue Katou on hyvä piirtämään :p animekin on loistava, vaikka aika lyhyt onkin….Toivottavasti tein tämän oikein…Ai niin meinasin unohtaa, mun lempihahmoja on Rin, Shura (inhokkihahmo aluksi, mutta totuin…) Bon jne. Amaimonista en tykkää yhtään Q_Q ja Mephisto on ok mutta jotenki…pelottava!! 😮 siinäpä ne sitten

  #121689
  Devilman
  Member

  Sarja on mielestäsi hyvä, mutta et sitten viitsi kirjoittaa minkäänlaista lyhyttä kuvausta juonesta? Varsinkin, kun Blue Exorcistin juoni on aika nopeasti selitetty, kun kyse kuitenkin on aika perus shounenmätöstä.

  Animea olen katsonut ja ihan hyvä sarjahan tuo on. Kiinnostuin siitä alunperin sen päähenkilö-on-Saatanan-poika- asetelman ansiosta ja demonit ovat yksi lempiaiheistani. Rin on geneerinen, mutta mukiinmenevä päähahmo ja Shurasta pidän myös (lähinnä varsin rinn– tarkoitan pinnallisista syistä :mrgreen: ). Izumon kylmän kuoren alta on paljastunut myös aika herttainen ja sympaattinen tapaus. Mephisto on jännä tyyppi kanssa ja saisi olla enemmän mukana menossa. Yukio ja Shiemi ovat ok hahmoja sinänsä, mutta vähän tylsiä, jotenkin värittömiä ja epämielenkiintoisia.

  Juoni itsessään on tosiaan ihan OK, viihdyttävää, mutta harvemmin varsinaisesti jännittävää. Taistelut ovat tyylikkäitä ja sarjassa on ainesta, joten jatkan katselua ja voisihan mangaakin lukaista, ainakin jos suomeksi tulee.

  #123055
  an&ri
  Member

  Aloitin tuossa vähän aikaa sitten lukemaan ja olen kohta lukenut sen 30 lukua.
  Sarja on….ihan jees. Idea on ihan mielenkiintoinen ja piirrostyylikin on hyvä, mutta…….
  Ärsyttää niin julmetun paljon se, että sarja on niin juoneltaan kuin taiteeltaankin ilmiselvä kopio D.Gray-Manista! Mietin, että päättiköhän joku aloitteleva mangaka ottaa kaiken irti siitä että D.gray-man alkoi ilmestyä yhä epäsäännöllisemmin…. Ja nythän nämä sarjat ilmestyvät vielä samassa lehdessä. Kuitenkin, D.gray-man on näistä kahdesta vielä se parempi. Voitte vertailun vuoksi kokeilla. Monet yhtäläisyydet tulevan tosin selville vasta vähän myöhemmissä vaiheissa.

  #229395
  Hagacchi
  Participant

  Erittäin hyvä sarja,olen katsonut animen sekä lukenut kaikki chapterit mitä manga foxista tällä hetkellä löytyy (ja olen myös katsonut sen leffan ja yhden ovan). Omasta mielestäni sarjalla on erittäin hyvä juoni ja hahmotkin ovat mukavia. Toivottavasti julkaistaan suomeksi….

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.