Arvostele edellinen manga-sarja

Home Forums Manga Suosikkiäänestykset ja kyselyt Arvostele edellinen manga-sarja

 • This topic has 13 voices and 15 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
 • Author
  Posts
 • #63094
  Anonymous
  Member

  Tämän ketjun ideana olisi arvostella edellinen manga-sarja.
  Säännöt ovat seuraavanlaiset:
  – Ei saa arvostella tuntematonta manga-sarjaa.
  – Täytyy perustella, miksi pitää tai miksi ei pidä jostain sarjasta.
  – Saa laittaa myös sellaisia manga-sarjoja arvosteltavaksi, joita ei omista tai ei pidä.
  – Itselle tuntematonta manga-sarjaa ei kuitenkaan saa laittaa arvosteltavaksi.
  Toivottavasti jokainen ymmärsi tämän idean. Voi toki kysyä, jollei jotain kohtaa ymmärtänyt. Jotta päästäisiin aloittamaan, laitan ensimmäisen mangan arvosteltavaksi:

  Mitä mieltä olet Neon Genesis Evangelionista?

  #63098
  Sun Summer
  Member

  Neon Genesis Evangelion on oikein reipas sarja. Alku oli hieman tönkkö, mutta siitä eteenpäin tapahtumat alkoivat kiivastumaan ja niistä tuli myös mielenkiintoisia. Piirustus jälki hienoa ja omaperäistä. Hahmot sarjassa on kaikki omanlaisia persooniaan ja sen takia hyviä. Lemppari hahmoa on sen takia vaikea sanoa. Seuraavaa (ja viimeistä?) osaa odotellessa. Numero: 9

  Next: D. Gray-Man

  #63105
  an&ri
  Member

  D.gray-man on ihana. Siinä aluksi tuntui siltä ettei juonesta saa mitään selvää, mutta sitten myöhempien paljastusten myötä alkaa selkiytyä sarjan varsinainen idea. Tykkään tosi paljon, oli puolitoista vuotta ehdoton suosikkini. Piirrustustyyli on todella hyvä. Ja tässä sarjassa on muitakin erikoisia tyyppejä kuin vain päähenkilö…
  Jos numeroa rupeaisin antamaan, ehkä 9½.

  Seuraavalle Absolute boyfriend.

  #63291
  Anonymous
  Member

  Ihan luettavaa mangaa on. En kyllä omista Absolute Boyfriendiä. Luen sitä netistä. En ole valitettavasti vielä ehtinyt lukemaan koko sarjaa, mutta aion kuitenkin lukea loppuun asti. Juoni on hyvä ja aika mielenkiintoinenkin. Pidän sarjan huumorista ja piirrustusjäljestä. Pidän aika monesta hahmosta, mutta lempihahmoa ei ole ilmestynyt. Kyseinen manga saa arvosanaksi 8.

  Seuraavalle laitetaan arvosteltavaksi One Piece.

  #63351
  Sun Summer
  Member

  One Piece on todella hyvä sarja, kuulu vakio suosikkeihini. Tarinallisesti One Piece on taitava, OP maailma on myös monipuolinen, löytyy merivoimat, monia erillaisia merirosvoja, kaapparilordit, kiinostavia saaria ja paikkoja yms. muita hyvin omaperäisi paikkoja ja henkilöitä. Olkihattupiraatti joukko on riemukas, jokainen henkilö on erillainen, jokaisella on oma tarinansa. Luffy on hyvä sydämminen ja hölmö gumi mies, Zoro viilee loisto miekkailija, Nami laivan ärsy nainen, Usopp hieman hölmö puuseppä ja aseiden valmistaja, Sanji laivan hurmuri kokki, Tony Tony Chopper laivan söpö puhuva lemmikki poro ja samalla myös laivan lääkäri, Robin on mystinen kukka kukka voimat omaava nainen ja Frank, pervo laivan korjaaja ja kolalla käyvä hemmo! Kaikki ovat todella pidettäviä henkilöitä! Vihollisetkin ovat hyviä. Sarjan pienehkö miinus on shonen sarjalle yleiset venytetyt taistelu kohtaukset, joissa yleensä on hyvin samanlainen loppu. Taistelun sankari, joutuu hetkeksi nurkkaan ahdetuksi, mutta saa sitten jotkut über voimat ja voittaa vihollisen. Mutta sekin seikka unohtuu kaiken loistavan ohella!

  One Piece on parasta shonen mättöä ikinä!

  Numero: Joku tosi hyvä!

  Next: Bleach

  #63361
  Kuroii
  Member

  Todella hyvä mangasarja, piirrustusjälkikin on todella kivaa katseltavaa! Joskus ainaiset taistelut kyllästyttää, mutta kyllä nekin menee 😉 Lempihahmoni on Rukia ja Urahara. itseasiassa ensin kun näin Rukian shinigamivaatteissa, luulin häntä pojaksi XDD Kun lukee Bleachia, saa kyllä nauraa.

  Arvosana: 9½

  Seuraava: Yotsuba&!

  #63425
  Whistle
  Member

  Yotsuba, Yotsuba… Se on ihan luettavaa, mutta siihen se sitten jääkin. Yotsubaa ei voi lukea usein, sillä muuten se ei naurata ollenkaan, ja jotkin vitsit ovat vain liian tyhmiä naurattaakseen.
  Yotsuba on ärsyttävä. Itse en kestäisi huutavaa nappulaa sekuntiakaan. Tapakasvatusta se kaipaa.
  Ensimmäinen osa oli sentään sen verran kiinnostava, että toisenkin osan ostin. Toinen osa oli jo hieman parempi (miinus se Yotsuban itkuparkukohtaus -__-) mutta siihen se sitten jääkin.

  Uudelleenlukuarvo on pieni, Yotsuba ärsyttävä, Jambo kiva,ja Azuma naurattaa Azumanga Daiohissa enemmän.
  Arvosana 8+.

  Dramacon?

  #63653
  Kawamaru
  Participant

  Ah, siinä vasta manga! Tykkään siitä kovasti! x3 Harmitti, että se jäi lyhyeksi. Piirrustustyyli oli aivan mahtava, juoni realistisen tuntuinen ja koukuttava (olisin jopa voinut luulla, että perustuu tositapahtumiin xD) ja hahmot mielenkiintoisia! Kaiken kaikkiaan todella ihana manga, suosittelen kaikille! Lyhyyden vuoksi 9½ jos arvostelisin numerolla. Siinä nähdään, ettei mangaa ole maalaisuuteen katsominen – eli pseudomanga on hyvää mangaa siinä missä japanilainenkin ^^

  Seuraava arvostelkoon Peach Fuzzin.

  #63846
  Anonymous
  Member

  En oiken pidä Peach Fuzzinista. Alion hiukan selailemaan kirjastossa ensimmäistä pokkaria. Luin juonen, ja omasta mielestäni se vaikutti vähäsen melko hyvältä, mutta sitten, kun aloin lukemaan, sarja ei ollutkaan niin hyvä kuin odotin. Hahmoista en paljoakaan pitänyt. Piirrustustyyli oli varmaankin ainoa hyvä asia tästä sarjasta. En jaksanut lainata sarjaa, enkä myöskään ostanut sitä kaupasta. Numeroksi annan 5+.

  Seuraavaksi Hellsing.

  #63882
  Felix
  Member

  Ah, Hellsing, yksi lempisarjoistani! Luen sarjaa vähän aivot narikkaan-fiiliksellä, sillä se verellä mässäily ei jätä tilaa kunnon juonelle. Se olematon juoni (tapetaan natsi-ihmissusia, jee!) on kuitenkin juuri sopiva tämän kaltaiselle sarjalle. Hahmot ovat luonteeltaan mahtavia, jokaiselle jotakin periaatteella, piirrostyylikin loppujen lopuksi melko nätti, vaikka niihin ylipitkiin neniin kesti vähän aikaa tottua. Isot aseet ovat upeita, samoin veriset tappelut, ja verenhimoiset vampyyrit pelkkää plussaa. Jos sarjalle numeroa pitäisi antaa, niin 9+ taitaisi lätkähtää.

  Hmm. Seuraavalle Ouran High School Host Club.

  #65523
  Yue
  Member

  Tunnen sarjan, mutta suoraan sanottuna en voi sietää sitä. Hahmot eivät ole mieleeni, ja wääh, en vaan tykkää sarjasta.
  Hahmot ovat semmoisia bishounen-tyylisiä ja epämiehekkäitä, ja heidän luonteensa samaa tyyppiä.
  Nojoo, myös sarjan nimi on hiukkasen hölmö. Host Club, juu juu.
  Hmmmh, anteeksi nyt vain, mutten keksi oikein muuta sanottavaa, eiköhän tuossa ollut kaikki mitä mieleen tulee. xD

  Arvosanaksi .

  Seuraavalle 07-Ghost.

  #69485
  Fieri
  Member

  Ite en kato, mutta vilakssu olen mut ei oo oikee napannu… Frau on kyl kiva mut siis ei vaa jaksa kattoo XD Ois vvarmaa ihan hyvä mutta laiska olen enkä jaksa.. D:

  Next: Saiyuki Reload tai Saiyuki Reload Gunlock

  #122545
  Mina-kun
  Participant

  Sarjassa on mukavasti toimintaa ja tykkään itse tällaisista sarjoita aika paljon. Piirustusjälki voisi olla parempaa.
  Arvostelu oli muuten tosta Saiyuki Reload Gunlockista.
  Arvosana voisi olla 9- paikkeilla.

  Seuraavaksi Hopeanuoli. 😀

  #124335
  Kibamaru
  Member

  IHANAAAAAA >3 se on niin paras!!! mulla on kaikki ne mangat ja oheistuotteet ja kaikkiiiii :333333333 🙂 ARVOSANA 10+!

  seuraava onnn kuroshitsuji

  #124811
  Usvasusi
  Participant

  Kuroshitsuji x3

  Rakastan piirtolaatua, juonta, animeversiota, hahmoja ja ylipäätänsä kaikkea tässä. 10. 😎

  Seuraavalle Reborn.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.