Avatarit, allekirjoitukset & nimimerkit

Home Forums Sekalaista Muut Avatarit, allekirjoitukset & nimimerkit

 • This topic has 44 voices and 111 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 112 total)
 • Author
  Posts
 • #59234
  Kawamaru
  Participant

  Arvostele toisen avatar, allekirjoitus ja nimimerkki. Eli huomasin, että "Valittavia käyttäjiä" -osiossa ihmiset olivat sitä mieltä, että nämä kaikki pitäisi tiivistää yhteen aiheeseen, päätin tehdä sen hetimmiten. Eli nyt olisi kyseessä arvostella toisen 1. avatar, 2. allekirjoitus ja uutuutena 3. nimimerkki. Arvioidaan tietty asteikolla 4-10 kuten koulusta on tullut tutuksi. Ensimmäinen viestiin vastaaja saa arvostella vaikka minun nämä pointit, ok? =)

  #59236
  Padonis
  Participant

  No nythän tää vasta turha onki, A. Kaikilla ei oo allekirjotusta B.jos näistä ON jo oma topicci nii miks näitä nyt pitää ruvetaa tiivistää,koska jos inhotaan turhia topicceja,nii nyt sulle tuli yllätys ,Tämä on turha topicci

  Mutta se oli vain mun mielipide en haluu mitää riitaa tai sillee mut kunhan mainitsin…..

  #59247
  Kawamaru
  Participant

  Padonis wrote:

  No nythän tää vasta turha onki, A. Kaikilla ei oo allekirjotusta B.jos näistä ON jo oma topicci nii miks näitä nyt pitää ruvetaa tiivistää,koska jos inhotaan turhia topicceja,nii nyt sulle tuli yllätys ,Tämä on turha topicci

  Mutta se oli vain mun mielipide en haluu mitää riitaa tai sillee mut kunhan mainitsin…..

  Selvä, selvä, pahoittelen! Ylläpitäjät saavat poistaa tämän jos katsovat yhtälailla tämän turhaksi! ^^’ Anteeksi!

  #59250
  Cadmium
  Member

  Siis mitä? Jos jollain käyttäjällä ei ole avataria/ allekirjoitusta, niin kai täällä silti voi arvostella, jätetään vain se puuttuva pois? Ja miksei näitä nyt muka voida tiivistää yhteen topiciin, tekee asiasta huomattavasti yksinkertaisemman. Mieluummin ne toiset lukkoon ja arvostelu voisi jatkua täällä.

  Minä en ainakaan näe asiassa minkäänlaista ongelmaa.

  #59255
  Satou
  Member

  Ellen ihan harhaluuloinen ole, tästä tosiaan on ollut jo aihe. Tosin nyt kun sitä lähdin etsimään niin enpäs löytänytkään :< Ovat varmaan menneet poistamaan sen…

  #59407
  Mousse
  Member

  ihan ok tää on, mut ennestään tosiaan oli jo erillisiä topicceja. Ei se tietty mua haittaa…. 😛

  #59431
  Kawamaru
  Participant

  Mutta, jotta homma lähtisi liikkeelle, minä alan arvostelemaan. Arvostelen siis Mousselta.

  Avatar on tosi söpö, hahmo on veikeä ja siitä tunnistaa Mousse-chanin aina. Tykkään kovasti =3 9 pistettä!

  Allekirjoitus… Kuva lienee hieman liian iso, ainakin minun mielestäni, mutta kun sen on nähnyt monta kertaa, eipä se enää niin paljoa häiritse. Tykkään kovasti kuvasta FB:n fanina, kuva on pirteä ja täynnä elämää =D 8½.

  Ja nimimerkki… Mistä se tulee? Minulle tulee aina mieleen siitä suklaamousse xD 8½ pistettä.

  Ja seuraava senpai tai kukalie saa arvostella minun.

  #59435
  Shoe
  Member

  Hmm… Kawamarun ava on hyvinkin tuttu, Deideihän se siinä. Kiva kuva, ei Deideissä vikaa ole, eikä ihme kyllä tuo koko haittaa pätkääkään, vaikka siitä usein valitankin. Juuri hyvän kokoinen noin pienenä. Ja tuo teksti kuvassa ei ole liikaa huomiota herättävä, juuri sopiva pikkuruinen tekstinpätkä.

  Ja allekirjoitus.. Tuohan on ihan kiva allekirjoitus. Omaperäinen ainakin. Juuri tuollainen kiva, hassunhauska tekstinpätkä. Teksti on hyvän kokoinen ja helposti huomattavissa juurikin sen koon vuoksi.

  Ja sitten nimimerkki. Kawamaru on perusnick, voin kuvitella monelle ja monelle tyypille samantyyppisen, mutta minä ainakin tunnistan juuri sinut tuosta nickistä. Jos näkisin tuon nickin jossain muualla kuin täällä, epäilisin sitä sinun nickiksesi. Sinut siis tunnistaa siitä, kuten monet muutkin.

  Ja vielä pisteytys: avatar saa pointseja sen verran kuin , koska siitä puuttui sitä jotain. allekirjoitus puolestaan saa 9-, omaperäisyyden vuoksi.
  nimimerkki saa 9, koska se on juurikin sellainen perus.

  #59443
  Yue
  Member

  Jahass, tänne on tämmöinenkin topic aloitettu. Ei tässä mielestäni mitään pahaa ole, hauskaahan se vaan on arvostella muita. XD

  Shoe:
  Pidin itse aiemmista avoistasi, tuo on epäselvä. Ja synkkä. En hahmosta ole aivan varma, mutta voisin veikata että se on Kenshin. Muttajoo, pidin tosiaan enemmän vanhoista avatareistasi.

  Allekirjoituksesi on hauska. Ja hyvä kun se on eri fontilla ja tummanpunaisella. Vieläkin häiritsee että kuka tuo Mauri on, mutta ei voi mitään. xD

  Sitten nimimerkkiisi… Shoe.. No, shoehan tarkoittaa kenkää, muttei sinusta kyllä mitään kenkää mieleen tule. Ja mielestäni nimimerkkisi on todella hyvä. En ole aiemmin törmännyt. En tiedä onko jollakin anime-/mangahahmolla tuota nimeä, mutta mitäs väliä sillä on. Nimimerkkisi on erilainen ja hieno.

  Arvosanat:
  Avaratisi saa 7+, epäselvyyden vuoksi. Ja pidin aiemmista enemmän. D:

  Allekirjoituksellesi taasen annan , koska se on hauska ja erilainen. Mauri. 8D

  Nimimerkkisi saa täyden 10, plussaa ja puolta pistettä voisi lisätä mukaan. Pidän yksinkertaisesti nimimerkistäsi paljon.

  #59455
  Felix
  Member

  Pakko todeta, että on yksinkertaisempaa, kun kaikki kolme ovat samassa töpössä. :”3

  Mutta siis Yue.

  Pidän nimimerkistäsi, lyhyt, ytimekäs, yksinkertainen. Se on myös – yllättävää kyllä – melko nätti, ja itseäni hauskuutan yrittämällä lausua sitä (ihmeen vaikeaa, se kääntyy suussani aina juuksi tai jyyksi :”3). Tykkään, tykkään paljon.

  Avatarin hahmoa en tunnista (mutta tuo pääkallon näköinen… hattu(?) on huvittava), mutta tapa, millä kuva on rajattu, on loistava. Siinä ei ole mitään liikaa, eikä mitään liian vähän. Pidän myös tuosta taustan harmaasta sävystä ja ko. kuvan sävyistä yleensäkin.

  Ja viimeisenä allekirjoitus. Taisin bongata sen eilen ensimmäistä kertaa, ja rakastuin siihen. Yksinkertainen, selkeä, jotenkin surullinen sanoma. Pidän tuosta värivaihtelusta (melkoinen väriliuku tulee, kaunista), oikea napakymppi.

  Ja jos arvosanoina tahtoo;
  nimimerkille , sillä se on lyhyt ja mukava
  avatarille 9+, yksinkertainen, ihanan koruton, harmi vain, etten hahmoa tunnistanut D:
  ja allekirjoitukselle täysi 10, selkeä, nerokas, rakastan noita värejä

  #59458
  Shoe
  Member

  Tällainen offi tähän, arvostelkaa Felix.

  YUELLE: Mauri on minun lempinimeni. Lyhyesti 8D Saa käyttää sitä nimeä, jos siltä tuntuu.

  #59463
  Monninen
  Member

  Oukkei elikkäs Felix… Nimi merkki on hyvä, toimiva j silleen. Tulee mieleen se ketsuppi 8½

  Avasi on hauska, repesin sille, kun näin sen ensimmäistä kertaa (eli äsken XD) 9+

  Ja sitten Allekirjoituksesi on hyvä, kuva on sopivan kokoinen ja hahmo siinä on hyvä. 9+

  #59507
  Seyra
  Member

  Monninen siis:

  Avatar on kiva ja pidän siitä, että se on selkeä. Jonkinlainen rajaus olisi voinut olla hyväksi, mutta toimii se noinkin oikein hyvin. 8+

  Allekirjoituksen teksti on hyvin tavanomainen, mutta kuva One Piecen hahmoista on hauska. Kai minä saan liittyä miehistöön? 😀 9-

  Nimimerkki on erikoinen, enkä ole ainakaan tähän mennessä nähnyt kenelläkään vastaavanlaista. Tulee mieleen monni ja sitten jonkinlainen sukunimi tuon nen-päätteen takia. Jos näkisin tuon nickin jossain muualla, niin epäilisin sitä sinun nickiksesi. 9+

  #59510
  Mousse
  Member

  Heh heh, tuo Shoenin allekirjoitus on hyvä!! 😆

  #59575
  Monninen
  Member

  Mousse hei pitäisi arvostella edellisen allekirjoitus, ava ja nimimerkki *nipo nipo*

  Mutta joo siis:
  Avasi on ihan hauska, pieni, mutta selkeä. 8+

  Allekirjoituksesi kuva on todella iso, enkä tekstiä oikein tajua silleen. 7+

  Nimimerkkisi on hauska, tulee ekana mieleen suklaamousse. Toimiva ja lyhyt 9+

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 112 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.