Avustajaksi animemaailmaan sijoittuvaan elokuvaan?

Home Forums Sekalaista Cosplay Avustajaksi animemaailmaan sijoittuvaan elokuvaan?

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #75788
  AIKO
  Member

  BLIND SPOT PICTURES hakee avustajia lokakuussa kuvattavaan, anime- ja mangamaailmaan sijoittuvaan lyhytelokuvaan “Tokio baby”. Elokuva kertoo maaseudulla asuvasta 15-vuotiaasta Saarasta, joka vanhempiensa kielloista huolimatta unelmoi pääsystä Helsinkiin animekokoontumiseen.

  Haemme avustajia maanantaina 12.10.2009 Helsingin Ruoholahdessa aamupäivällä kuvattavaan kohtaukseen. Avustajat esittäisivät kohtauksessa animeharrastajia matkalla Kaapelitehtaalla järjestettävään Animecon-tyyliseen tapahtumaan. Etsimme avustajiksi kaiken ikäisiä henkilöitä, mutta toivomme heidän pystyvän saapumaan paikalle omissa anime/manga/cosplay-vaatteissaan, tai japanilaisen nuorisokulttuurin mukaisesti pukeutuneina (esim. J-pop). Avustajille maksettava korvaus on Finnkinon elokuvalippu.

  Tokio baby -elokuvan ohjaa Tommi Kainulainen, ja se on osa Suomen elokuvasäätiön ja YLE TV 1:n Suomalainen novellielokuva 2009 -hanketta. Kiinnostuneita pyydetään lähettämään yhteystietonsa (nimi, ikä, osoite, puhelinnumero), sekä erittäin mielellään myös valokuvan itsestään rooliasussaan mahdollisimman pian osoitteeseen tuotanto[at]blindspot.fi.

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.