Ayabie

Home Forums Sekalaista Musiikki Ayabie

 • This topic has 10 voices and 17 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • Author
  Posts
 • #41283
  Hildu
  Member

  Elikkä, keskustelua Ayabiesta.
  Mitä mieltä bändistä? Lempijäsen? Lempikappaleita? Omistatko levyjä tai oheistuotteita yms.?

  Ayabie oli mun ensimmiäisiä j-rock bändejä joita aloin kuunnella.
  Aoi ja Yumehito ovat ihania ja Intetsu. Ja… No tuota he kaikki oikeastaan.
  Lempikappaleitani ovat ainakin:
  ~ Hoshigaoka, rakastan sitä alkua. ja Aoin ääni hurmaa aina.
  ~ Kimi no Koe to Yakusoku, no se nyt vain iskee. ~
  Omistan levyn Rikkaboshi+. : " 3

  Noniish. Keskustelua ihmiset! ~

  #41290
  Tooku2
  Member

  AAAH, AYABIE! : << Ayabie oli IHKAENSIMMÄINEN J-bändi, johon tutustuin, ja sen takia se on mulle ihan pirun tärkeä. Vaikka Ayabien kuuntelu on jäänyt vähän, TOSI vähän taka-alalle, ne on silti yks mun lempibändeistä, ja ehkä heti RESin ja muutaman muun lisäks lähinnä mun sydäntä. <3

  Lempijäseniä on aika lailla kaikki… ehkä Kenzo, Takehito ja Aoi enimmäkseen. :< Intetsu on kans tositosi hurmaava persoona, ja soittaa bassoakin tosi hyvin. Yumehito… on myös ihan kiva dude, mutta ecumenical image-DVDllä herra näytti varsin tylsistyneeltä ja kyllästyneeltä… mutta joo, on seki ihan kiva, hurmaava ja sillai.
  Kenzossa iskee se, miten se on niin cool, hotto. Tyypillä on asennetta ja lahjoja. 8) Aaaa ja sillä on sitäpaitti kohta synttärit! Mut niin. Kenzo on sanalla sanoen… ihana. ^__^ Kamalan hyvin en osaa perustella, mutta niin. (Ja must on kivaa tietää et se käy SIDin Akin ja arisun Hiroton kaa juomas. XD <3 Maailman tarpeellisin tieto, yhyy.)
  Takehitossa iskee… se mystisyys. :< Etenkin se! Ja se hiljasuus ja näennäinen ujous… Koska ite oon suht samantyyppinen, se ei nyt vaan tunnu siltä. <3 Ja sitku Take-chan osaa kans kitaraaki soittaa todella hyvin, ni… aaah. 8)
  Aoi taas… on semmonen sulonen, suht kovia kokenu hyvä-ääninen, kehittynyt miekkonen. :< No siis… ku vertaa esim. Euro Bestin tai Sokkan Ongenshuun kappaleita Virgin Snow Colorin tai Rikkaboshi + a’n kappaleisiin, ero on huima; Aoi käyttää ääntään paljon monipuolisemmin ja sillai. 8) Ja kuulosta tositosi nätiltää~

  Lempikappaleit on toooosi monta. :< Vanhoista ehkä Romancer, Gothic Party Speed Session, Daikei, Kei ja Topaz, uudemmista taas.. kaikki? :< No ööö etenkin Aikagi (2008), Hoozuki, Kimi no Koe to Yakusoku, Sleet Eve, Hoshigaoka, Kotonohanoru, Hinata, Shine, Hare no hi, Digital Neverland, Tsukuyomi, Hinagesh, Cubic’ [L/R]ock ja sillai. ^___^
  Levyjä/Oheistuotteita löytyy kolmen levyn (Euro Best, Virgin Snow Color, Rikkaboshi + a), yhden DVDn (ecumenical image) yhden photosetin (nimmareilla), yhden lehtisen (jonkun vuodelt ’06, nimmareilla), keikkapaidan, tarra-arkin ja semmosten verran. :<

  Tän vuoden keikalla olin, ja jos (..ja kun?) herrat tulevat eurooppaan (ja suomeen~) jälleen ensi vuonna tai sitä seuraavana vuonna, olen keikalla suurinpiirtein sadan prosentin varmuudella. 8)

  Et sillai. Tooku LOVES Ayabie. :<<< <33

  PS. Uudet kuvat = *wwwww* <3

  #41325
  Kyoka8
  Member

  J-musiikin kuunteluni alkuaikoina tuli kuunneltua paljon, mutta enää en kuuntele, kuin joskus. Nykyään vierastan Ayabien kaltaisia liian söpöjä bändejä (An Cafe vielä menee). Aoin äänestä en oikein tykkää. Varsinkin Ryohein aikana Aoin ääni oli paikoittain aika epäpuhtaan kuuloinen. Nykyään hän laulaa hieman paremmin. Omistan Euron Best-levyn. Aika keskinkertainen, enkä ole kuunnellut kyseiseltä levyltä, kuin paria kappaletta.

  Uudemmasta tuotannosta pidän enemmän. Lempikappaleitani ovat Shine, Cubic’ [L/R]ock ja Glitter Tropen. Kyllä heidän musiikkinsa kuitenkin ihan kuunneltavaa on.

  #41455
  oonu
  Member

  juu kuuntelen. ~
  omistan kaksi levyä, rikkaboshi+a ja virgin snow colorin.
  ja kaikki jäsenet on kivoja ^.^ mutta lempikappale on last note :—D

  oliko muuten joku viime keikalla? itse olin ja olis kiva tietää millaset paikat teillä oli ja millaset tunnelmat : 3

  #41471
  Tooku2
  Member

  ^ Mie ainaki olin… Ja ihan samas kohas ko maaliskuus Versaillesin ja Matenroun keikal. XD Portaiden ja mikserikopin tai sen välis siis. Eli… ihan tarpeeks kaukana lavasta et pystyin valittamaan sisäsesti. :< Jonotusnumero oliki sit luokkaa 278. </3 Fiilikset ja tunnelma oli jossaa taivaas, ainaki itel, mutkana vaan se, et oisko ollu keikan puoles välis ku en nähny enää ku just ja just Takehiton ja osan Aoin hiuspehkoo, ku siihe mun eteen tuli mm. pari jätkää ja mua AINAKI 15cm pidempi tyttö. Et….. kiitti! ;___; Mut muuten oli tosi ihQ. <3 Ja olin tosiaan siel aik takan… :33 Mut joo. ^__^

  #41689

  Ihan hyvää musaa on. kuuntelen jonku verran 🙂

  #41708
  Neko5
  Member

  lempibändini. Tulee kuunneltua joka päivä kun on niin mahtavaa musaa ^^,
  Lempijäsen on Yumehito, koska se on vaan niin ihana persoona ja sitten on Kenzo, ku se on niin cool ja sit on Aoi, koska sillä on niin ihana ääni <333 oon kuunnellu Ayabieta kohta vuoden
  Lempikappaleita on:last note, TheMe,Hinata jne. melkein kaikki ^^
  Mulla on:
  Rikkaboshi+a, Euro Best ja Virgin snow color
  sit on Live DVD -ecumenical image-
  ja pinssit, hikiranneke

  #43292
  Kiki
  Participant

  Konnichiwa!<3Kenzo ihanin<33 suosikki biisi kimino koeto yakusoku^-^ omistan paidan,3levyy ja dvd:n:3 oon ollu yhellä keikalla:)

  #44053
  Tooku2
  Member

  Haahaa, joko te tyypit ootte nähny niiden uudet kotisivut ja major-lookin? 8 )))) …Mä kun olen, niin pakko sanoa, että… niiden stylistillä on… huono maku. (Kenen idea oli saada Intestä niin pelottava. Kenen idea oli stailata Aoi niin, ettei sitä enää _sillee tunnista. Kenen idea oli… lyhentää Kenzon hiuksia ja värjätä ne blondeiksi? Syyttäkäämme… stylistiä. Takehito on… ainoo onnistunut. XDD Yhyyyyy.)

  Ah joo must _on kivaa tulla tännekki tällee yllättäen. : OOO

  #44799
  Cafekko_96
  Member

  Ipodissa kolme biisiä, ja tykkään hirveesti. Lempibiisini on Sakura mau kisetsu ni. Eka biisi jonka kuulin Ayabielta. Ei paljoakaan kommentoimista…….

  #45568
  Neko5
  Member

  Mitä hauskaa siinä on kun ne meni majoriin

  #45594
  Tooku2
  Member

  Just se? :__)))) Se merkitsee ensinnäkin sitä, että niillä on faneja, mikä on vaan hyvä asia. Musiikki tosin tuppaa bändeillä menemään alaspäin siirtymisen myötä, positiivisia poikkeuksiakin tosin on nähty. Ihan kiinnostavaa nähdä, miten se näillä on. Ja vaikka se siirtyminen kuulostaa pieneltä asialta, se ei todellisuudessa ookkaan ihan _niin pieni.

  #45599
  Neko5
  Member

  Tooku2 wrote:

  Just se? :__)))) Se merkitsee ensinnäkin sitä, että niillä on faneja, mikä on vaan hyvä asia. Musiikki tosin tuppaa bändeillä menemään alaspäin siirtymisen myötä, positiivisia poikkeuksiakin tosin on nähty. Ihan kiinnostavaa nähdä, miten se näillä on. Ja vaikka se siirtyminen kuulostaa pieneltä asialta, se ei todellisuudessa ookkaan ihan _niin pieni.

  Niin eikö majoriin meneminen tarkoitakin sitä et ne ns. myy sielunsa levy-yhtiölle. Siis et niien pitää levy-yhtiön kanssa päättää enemmän niien kappaleista jne. Voisitteko selittää kun en kunnolla tiiä. Meni kyl vähä offiks. Oonhan mä tietty ilonen jos niillä on faneja ja niillä menee paremmin koko ajan. 😀

  #48928
  Hildu
  Member

  Menin nyt viimeinkin katsomaan sen major-lookin ja järkytyin, pakko sanoa…
  Ne on niin erilaisia… WAAH. *w*’

  Olihan ne komeita vieläkin, mutta silti.

  #49035
  Neko5
  Member

  Hildu wrote:

  Menin nyt viimeinkin katsomaan sen major-lookin ja järkytyin, pakko sanoa…
  Ne on niin erilaisia… WAAH. *w*’

  Olihan ne komeita vieläkin, mutta silti.

  Kenzo on ainakin coolin näkönen (>_<)

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.