Ayumi Hamasaki

Home Forums Sekalaista Musiikki Ayumi Hamasaki

 • This topic has 12 voices and 11 replies.
Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • Author
  Posts
 • #41584
  Puolukka
  Member


  Ayumi Hamasaki aloitti tämänhetkisen uransa vuonna 1998, mutta hänen suuri suosionsa alkoi kasvamaan vasta 1999.
  Tähän mennessä hän on julkaissut kymmenen studioalbumia, 4 kokoelma albumia, 42 singleä ja useita remix albumeita.
  Tällä hetkellä Ayumi on japanin neljänneksi myydyin artisti ja hän on käynnyt useilla maailmankiertueilla.

  Ayumin kappaleita ovat mm. Boys & Girls, Raindow ja JEWELL

  Miten tutustuit laulajaan? Mikä on lempikappaleesi? Miksi pidät/et pidä laulajasta

  itse olen kuunnellut Ayumin kappaleita jo pitkään. Niistä suosikkini ovat Boys & girls sekä Heaven. Pidän hänen äänestänsä ja laulujen sanoituksista muutenkin^^
  Tutustuin häneen ainakin Ai Otsukan kautta, sillä eksyin kerran yhteen häneen kappaleensa. Nyt olen kuunnellut hänen musiikkiansa erittäin paljon^^
  Kappale Boys & girls on suosikkini, sillä sävel tarttuu minuun^^ Heaven on hyvä, koska se on rauhallisempi, ja sanat ja sävel tuntuvat vain erikoisen hienolta^^
  mielestäni tästä likasta ei ollut vielä keskustelua, tökkikää jos olen väärässä

  #41587
  manga ai
  Participant

  onhan ayumi ihan hyvä mutta en mä sitä paljoa kuuntele ain välillä

  #41594

  Tuota, kuten Animemusiikki-osiossa sanoin, en ole jämähtänyt kuuntelemaan mitään tiettyä bändiä/artistia, mutta juuri tuon tietyn genren kautta olen myös Aymista kuullut. Ayumi nimittäin laulaa Dearest-nimisen Inuyasha-animen lopputekstitunnarin, mutta siinä onkin kaikki, mitä olen hänen biiseistään kuullut. Mutta Dearest on kyllä hyvä kappale, voitte todeta itse…

  http://www.freewebs.com/talesinu/Dearest.mp3

  Ei kun katos vaan, ei toimikaan… mutta tuosta osoitteesta kyllä löytyy, tuo pahuksen linkki ei vain toimi… >:(

  #44103
  Tooku2
  Member

  Mä kammoksuin Hamasakia piiiitkän aikaa. Oikeestaan kammoksun osittain yhä. Mut sit pakotin itteni kuuntelemaan Evolutionin, ja voi ELÄMÄ se huudatus sulatti mut totaalisesti. : << Ja se kappalekki oli itse asias pelottavan hyvä. Ja nyt ku katoin tota Boys & Girlsin liveä, niin… Ayun silmät pelottaa mua. XDD NE ON NIIN ISOT!

  Mut pakko sanoo et ihailen sen yleisöö. (No oikeesti, esim. jollaa jiirukeikoil on hyvä et lauluu kuuluu nimekskää. …tai no kyl Ayabien the Brilliant Paradel Kimi no Koe to Yakusokus yleisön laulust sai mutmut)

  Mut… joo. Ihan kivanolosta artistia oon täs vieroksunu ehk vuoden. nice. D: …tykkään jossain vähäisissä määrin täl hetkel. Baibaai.

  #46427
  oonu
  Member

  Ayu oli eka japanilainen artisti jota kuuntelin, sen jälkeen tuli kaikki an cafet ja ayabiet sun muut. omistan ayulta 3 albumia ja ää pidän monista kappaleista mutta joistain en pidä miten sen nyt sanoisi… ollenkaan :________D

  #50606
  Raisuki
  Member

  H-kohtaisesti tykkäilen neitokaisesta hyvinkin paljon (:
  Olin aikoinani vähän rauhallisempaa musiikkia etsinyt pidemmänkin aikaa japanilaiselta-puoliskolta ja Ayumi tarjosi sitä hetken etsinnän jälkeen. Ensimmäinen kappale jonka taisin kuulla oli Surreal ja rakastuin siihen ensikuulemalta. Sanat opin nopeasti ulkoa ja luonnollisesti, levyäkin ryhdyin vanhemmiltani kerjäämään. (Ulkomaatilaukset kun ovat enemmän niiden heiniä. Enkä valitettavasti omista luottokorttia.)

  Joululahjaksi postilaatikkoon ilmestyikin Ayumi Hamasakin kokoelmalevy (A BEST) ja sen kulutin läpi yhä uudelleen ja uudelleen. Ette uskokaan kuinka monesti. Pidän kyseisestä artistista edelleenkin ja joskus live-keikkoja tutkiskelen Youtubesta. Joskus kyllä coverit turhauttaa aika pahasti, kun oikeita biisejä yrittää sieltä youtubesta etsiä, mutta fanit ovat vain laulaneet päälle.

  Veikkaan, että Ayumi kuuluu suosikkeihini vielä monen vuoden päästä. :————)

  #59321
  Kirppu11
  Member

  Rakastan Ayumin musiikkia, on melkein pakko itkee aina kun kuulee jonkun sen kappaleen. En ole kauaa kuunnellut, ehkä vuoden tai jotain..
  Lemppari kappaleet on tällä hetkellä Heaven, Powder snow ja Evolution ~ Oikeesti, rakastan noita..
  Yhtään levyä en omista, en oo oikeen uskaltanu tilailla. Oon kyll monta kertaa meinannu, mutt en oo sit viittinykkään.. Oon tosi laiska näitten levyjen tilaamisen suhteen, en uskalla tilata koska pelkään et kyllästyn, vaikken kyllästykkää. :’//DD

  #59876
  Gilraen
  Member

  Pidin Ayumista todella paljon vielä viime vuonna ja sitä edellisenä, mutta nykyään kuuntelen paljon mieluummin raskaampaa musiikkia. Hänen äänensä on kyllä kultaa korvilla. Monet Ayumin kappaleista ovat harmillisen samankaltaisia keskenään, mutta osa taas on edelleen aivan ihania. Suosikkejani ovat ainakin Startin’, Blue Bird, HANABI ~Episode II~, No More Words ja Days.
  Täytyy kyllä sanoa, että Ayumin albumien kannet ovat älyttömän kauniita. Varsinkin Rainbowin ja I am:n kannet = rakkaus.

  #85316
  Hikki-sama
  Member

  Tutustuin hänen musiikkiinsa muistaakseni kaverin kautta. Pidän monista hänen kappaleistaan tooosi paljon! Harmi vain että joka levyltä puolet ovat sellaisia rokkibiisejä.. niistä en oikein välitä. >___o Paitsi Green on ihana. Enkä remixeistä ja ballaadeista.
  Lempikappaleita on kuitenkin kymmeniä, esim. Next Level ja Opening run ovat älyttömän ihania.
  Tämän "fanituksen" alussa minua ärsytti Ayumin tapa …öööh, sillälailla… värisyttää ääntä sanojen lopussa … tajusiko kukaan? Mutta siihen tottui nopeasti. Muuten Ayumilla kaunis ääni, ja kuulostaa vielä upeammalta kun hän laulaa vahvasti. Ayumilla on muuten upeita musavideoita. <3

  #85425
  Eewyi
  Member

  Itse tutustuin hänen musiikkiinsa 11-vuotiaana vuonna 2005, kun aloin innostua laajemmin japanilaisesta kulttuurista.
  Ensimmäinen kappale jonka häneltä kuulin, oli "Boys&Girls". Tykästyin ja ostin Bliposta sitten hänen vuoden 2001 Best-kokoelmansa.
  Nykyään hän onkin lempiartistini, ja löytyypä minulta hänestä julistekin seinältäni ;3
  Omistan seuraavat levyt:
  A Best 2001 [Jacket C, Overseas version]
  My Story [Jacket C, Overseas version]
  GUILTY [Jacket C, First Press Limited Edition, Korean version, mukana photobook]
  NEXT LEVEL [Jacket A, Japanese version, sisältää DVD:n ja livelevyn Premium Countdown Live 2009-kiertueelta]
  A Best ~All Singles~ [Jacket A, Japanese version, sisältää 3 levyä ja DVD:n, jossa otoksia vuosien 2002-2008 keikoilta]
  Fairyland Maxi single [Jacket C, Overseas version]

  Jouluksi olen ostamassa itselleni I am…:in [Jacket C, Chinese Version] ja Rainbowin [Jacket C, Japanese Version].

  #87149
  Shiori-chan
  Member

  Itse en hirveästi tykkää, vaikka kaverini siitä puhuukin koko ajan… Mutta itse en tykkää paljoakaan. En tiedä miksi. Ei vain osu…?

  #88885
  Saeron
  Member

  Diggailen joistakin biiseistä , esim. Evolution iskeee kyllä minuun, mutten varsinaisesti kuuntele.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.