Baccano!

Home Forums Anime Animesarjat Baccano!

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #110574
  Chane
  Member

  Baccano! on 16-jaksoinen animesovitus Ryohgo Naritan (Durarara!!, Vamp) samannimisestä ligh novel-sarjasta. Sarja kertoo useammasta hahmosta joista kaikki jollain tavalla liittyvät outoihin tapahtumiin 1930-luvun alulla, joihin liitty mystinen juoma, joka tekee kuolemattomaksi..

  Enempää en juonesta paljasta etten vahingossa spoilaa kenellekkään sarjan mahtavaa juonta. Hahmokaarti on melko suuri, ja melkein jokainen hahmo on hyvin suunniteltu. Juoni kulkee epälineaarisesti, eli se hyppelee melko satunnaisesti vuosien välillä. Tämä luo sarjaan palapelimaisen tunnelman, kun selviää mitä menneisyydessä tapahtui, ja miten se liittyy vaikkapa vuoden myöhempiin tapahtumiin. Tämä palapelimainen tarinankerronta oli minulle se paras puoli tästä sarjasta. Rakastin myös hahmoja, etenkin Firoa, Laddia ja Chanea.

  Tämä on minulle varmaankin se suosikkianime joten olisi kiva kuulla muittenkin mielipiteitä 🙂

  PS. Jos ei minkäännäköistä gorea kestä, kannatta tämä kiertää kaukaa. Tietyissä kohtauksissa homma menee aika veriseksi.

  #111464
  Blackbeard
  Participant

  Oli kyllä varsin loistava sarja. Mielenkiintoinen kerrontatapa, rutkasti huumoria ja kieron hulvattomia hahmoja, tyylikästä toimintaa, verta ja yllinkyllin dramatiikkaa. Omat suosikkini olivat Jacuzzi ja luonnolisesti Isaac ja Miriam. Se yksi huumorin voimaan uskova heppu oli vähistä esiintymisistään huolimatta aika mahtava. Chane oli kanssa aika ihastuttava.

  Aluksi luulin jääväni kaipaamaan lisää, mutta kun katsoin OVAt, olin pettynyt. Olihan niissäkin hetkensä, mutta suurimmaksi osaksi aika ’meh’ fiilis jäi. Mahtaisikohan noita alkuperäisiä romaaneita löytää jostain käännettynä? Hmm.

  #117826
  Michi
  Member

  Tuli juuri katsottua, todella hyvä sarja nyt tekisi mieli lukea niitä novelleja lisää. Hahmot olivat kaikki mielenkiintoisia mutta lempparini ovat Claire/Vino,Chane ja Ladd. Baka-Tsuki on kääntänyt osan novelleista mutta jotkut ovat vielä kesken sieltä olen itsekkin niitä lukenut.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.