Bakacon 14.-15.5.

Home Forums Ajankohtaista Tapahtumat & raportit Bakacon 14.-15.5.

 • This topic has 5 voices and 19 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
 • Author
  Posts
 • #116607
  Antti-setä
  Participant

  Suomen tyhmin con avaa lipunmyynnin!

  BakaConin ennakkoliput tulevat myyntiin lauantaina 1.1.! Oman tiketin tähän erikoisen hyväntuuliseen coniin voi hankkia BakaConin omasta nettikaupasta. Viikonloppurannekkeen hinta on 12 € ja lauantairannekkeen 8 €. Iltabileet sisältyvät lipun hintaan, ja viikonloppulipun omistaja on oikeutettu myös lattiamajoitukseen. Tarkemmat toimintaohjeet löytyvät tapahtuman nettisivuilta osoitteesta http://www.bakacon.fi.

  BakaCon on ”Suomen tyhmimpänä conina” tunnettu japanilaisen popkulttuurin tapahtuma, joka järjestetään Pieksämäellä 14.-15.5. jo kolmatta kertaa. Tällä kertaa teemana on japanilaiset video- ja rytmipelit. Tuoreimmat kuulumiset, varmistetut ohjelmatiedot sekä muuta informaatiota päivitetään tapahtuman nettisivuille. BakaConin tekemisiä voi seurailla myös Facebook-ryhmästä sekä IRC-Gallerian BakaCon-yhteisöstä.

  #116817
  havah
  Participant

  Hei sinä! Haluatko mukaan tekemään BakaConia? Ohjelmanjärjestäjien haku on juuri meneillään. Uudet tilamme mahdollistavat puitteet monipuolisille ohjelmanumeroille, joten olipa erikoisalasi sitten mitä tahansa japanilaiseen popkulttuuriin liittyvää, kerro se ihmeessä meille! Ja tee se nyt heti. Täällä. (Vinkkaa kaverille kans.)

  #117350
  Willou
  Member

  Tule BakaConiin vänkäriksi, järjestyksenvalvojaksi tai cosplaymammaksi!

  BakaConin vänkärihaku on auki. Vänkärihaun kautta pystyt hakemaan niin vänkäriksi, järjestyksenvalvojaksi kuin cosplaymammaksikin.
  Hakulomake löytyy täältä. Käy myös tutustumassa vänkärien ja järjestyksenvalvojien etuuksiin. Cosplaymammoille on samat edut kuin vänkäreille.

  Psst! Ohjelmaideoita ja ohjelmanjärjestäjiä haetaan edelleen!

  #117449
  Willou
  Member

  Ensimmäiset bileartistimme ovat varmistuneet! BakaConin iltabileisiin kävijöitämme tulee tanssittamaan dj Nette sekä dj SuzuS. Näistä mahtavista bilekansan viihdyttäjistä voit käydä lukemassa Iltabileet -sivultamme Ohjelman alta (http://bakacon.fi/ohjelma/iltabileet).

  Cosplaykisojemme tuomarit ovat myös varmistuneet. Pro- ja ryhmäkisaamme tuomaroivat viime vuonna Cosplay Summit finaalin voittaneet Janne Rusanen ja Ari-Pekka Heikkilä sekä Revelations -morsius- ja juhlapukujen erikoisliikkeen omistaja vaatesuunnittelija Aurora Raiskinen-Kujanen. Hall Cosplay -kisan tuomaroivat maskeeraustaidoistaan kuulu Päivi Asikainen sekä vuoden 2009 Cosplay Summitin finalistit Iiris Rönkkö ja Arttu Seppi.

  Eikä tässä vielä kaikki! Ensi viikolla julkistamme tulevia luentojamme sekä jotain bonusta! Pysy kärppänä.

  #117697
  havah
  Participant

  Tänä vuonna BakaConissa tullaan kuulemaan esityksiä muun muassa crossplaysta ja proppien valmistuksesta. Käy lukemassa lisätiedot Ohjelma-osiosta, ja tsekkaa myös päivitetty listaus kokeiltavista peleistä!

  #117889
  Willou
  Member

  BakaConin rannekkeita voit käydä ostamassa Kuopion Chibiconissa 19.2. BakaConin omalta myyntipöydältä! Paikalla myymässä pääjärjestäjämme Suvi, joten jos kysymyksiäkin tulvii mieleen, menkää rohkeasti kysymään!

  Suvi on paikalla Chibiconissa klo 10.00 – 17.00 välisen ajan tai niin pitkään kuin myyntisali on auki. Rannekkeiden lisäksi on nopeimmille myynnissä BakaCon -pinssejä!

  Tervetuloa moikkamaan!

  #118869
  Willou
  Member

  Mikäli satut olemaan käymässä Kuopiossa tai asut Kuopiossa ja mielit saada BakaConin rannekkeen heti hyppysiisi ensimmäisten joukossa, kipaise ostamaan se Urumin liikkeestä (Tulliportinkatu 27)! Rannekemyynti toimii samalla tavalla kuin meidän nettikaupassamme eli yhteystiedot ylös. Ja muista myös viikonloppuranneketta ostaessasi varata majoitus etukäteen, jos sellaisen tarvitset!

  Urumilla myynnissä viikonloppurannekkeita (12 €) ja lauantain päivärannekkeita (8 €)!

  Tervetuloa Bakaan!

  #118913
  Willou
  Member

  BakaConin Myyntipöydät on loppuumyyty! Kyllä, loppuunmyyty. Paikalla myymässä ovat mm. Genrewear, Omoi, Manga Café, Fennica Comics, Urumi, Tammi ja Anipopgam. Lyhyet esittelyt yrityksistä ja niiden nettisivut löydät täältä . Käy tutustumassa jo etukäteen!

  PS. BakaConin lipunmyynti on auki ja rannekkeen ostaminen etukäteen tekee monesta asiasta helpompaa, mm. ei tarvitse jonottaa ja yöpymispaikankin voit varata viikonloppurannekkeen tilauksen yhteydessä ja tilasit sitten viikonloppu- tai la-päivänrannekkeen, se lähetetään sinulle kotiin. Kannattaa siis olla kärppänä!

  PSST! Kannattaa myös muistaa, että BakaConin viime vuoden lattiamajoitus myytiin loppuun ja tänä vuonna paikkoja on myöskin rajoitetusti. Majoituspaikkojen määrää voit seurata täältä . Osta siis ranneke ajoissa!

  #118986
  Willou
  Member

  BakaConin cosplay-kisailmottautuminen aukee 4.4. ja cosplaymammat ovat valittu! Ja vapautuneet myyntipöydät ovat menneet kuin kuumille kiville. Lue lisää Uutisistamme!

  #119096
  Willou
  Member

  Suuren suosion takia olemme päättäneet siirtää BakaConin Pieksämäeltä Helsinkiin Hartwall Areenalle! Olemme vielä neuvotteluvaiheessa vuokran, majoituksen yms. järjestelyiden suhteen, mutta Areena on meille luvattu. Sopimus on enää yksityiskohtia vailla!

  Uutisoimme pian, miten tämä vaikuttaa BakaConin pääsylippuihin, mutta majoitus pysyy ilmaisena kävijöilemme. Pysykää siis skarppina!

  #119148
  Willou
  Member

  Ei, emme ole menossa minnekään Hartwall Areenalle. Pysymme tutusti ja turvallisesti Pieksämäellä! Ei siis tarvitse miettiä uudelleen majoituskuvioita tai miettiä, paljon lipuista joutuu pulittamaan lisää. Kyseessä oli perinteinen aprillipäivän aprillipila.

  BakaCon järjestetään Pieksämäellä ja kaikki BakaConin kotisivujen faktat ovat edelleen voimassa.

  Mutta eikö olisi ollut aika coolia, jos olisimme siirtyneetkin sinne? 😉

  #119160
  Willou
  Member

  BakaConin taidekujalaiset on julkistettu! Käy etukäteen tutustumassa Taidekujamme myyjiin, heidän tuotteisiinsa ja nettisivuihin Taidekujan omalla sivulla http://www.bakacon.fi/taidekuja .

  Lauantai on loppuunmyyty, mutta vielä on sunnuntaille vapaana muutamia paikkoja. Mikäli haluat vielä myymään, ota pikaiseen yhteyttä Maria Sundqvistiin sähköpostitse maria-neiti@bakacon.fi !

  #119259
  havah
  Participant

  Bakailuviikonlopun sisältö alkaa muotoutua, käykääs katselemassa lauantain ja sunnuntain huikeaa kattausta! Ja nyt viimeistään pelikunto treenaukseen, sillä sitä koetellaan Bakan peliturnauksissa.

  Ja muistakaahan vielä, että cosplaykisojen ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä. Sarjojahan löytyy sekä jo kokeneille että lisäkokemusta vielä kaipaaville kisaajille. Kunkin sarjan kolme parasta palkitaan! Sivuilta lisätietoa tästä ja monesta muusta. Onhan ranneke jo hankittu?

  #119517
  Anonymous
  Inactive

  Fier Forjat

  #119682
  havah
  Participant

  BakaConin ennakkolipunmyynti sulkeutuu sunnuntaina 1.5. Tämän jälkeen lippuja saa enää tapahtuman porteilta. Toimi siis ajoissa, jotta ehdit saada oman rannekkeesi jo ennen tapahtumaa!

  Muistathan, että viikonloppurannekkeeseen kuuluu maksuton kävijämajoitus. Rannekkeelliset kävijät pääsevät lisäksi tapahtumaan jonottamatta porteilla. Rannekkeen tilaus tapahtuu osoitteesta http://www.bakacon.fi.

  Kerrottakoon vielä, että iltabileartisteista julkistettiin juuri tamperelainen Kaenmuro. Hänestä voi lukea lisää nettisivuilta. Aivan lähiaikoina paljastetaan vielä viimeisen artisti, ja pian koko kattaus onkin ihailtavissa soittoaikataulusta.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.