Bakuman

Home Forums Anime Animesarjat Bakuman

 • This topic has 9 voices and 13 replies.
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • #113095
  Pappis
  Member

  Bakumanin anime alkoi tällä viikolla ja ainakin näillä näkymin pituus olisi noin 24 jaksoa.

  Bakuman kertoo kahden nuoren miehen, Moritaka Mashiron ja Takagi Akiton unelmasta saada heidän mangastaan anime.

  Juoni hyyyyyyyyvin pienessä pähkinänkuoressa, mutta jos on lukenut sarjaa tietää kyllä mistä on kyse : D
  Katsoin ensimmäisen jakson äskeittäin ja se miten se alkoi oli kyllä suoranainen järkytys. Varoitus: Alkutunnari jää soimaan päähän! Animaation jäljen kanssa oli omasta mielestäni tehty hyvää työtä ja mangan jälkeä oli imitoitu todella hyvin. Myös ääninäyttelijät oli valittu suhteellisen hyvin.

  Odotellessa ensi viikkoa<3

  #113116
  Kuroii
  Member

  En ole mangaa lukenut, mutta tähän sitten tutustuin :’D Ja voin sanoa et ainaki ekan jakson perusteella tykkään x3 Katson kyllä ensi viikollakin ^w^

  #113124
  Keiko-chan
  Member

  VIHDOIN!!!! Tulihan se sieltä! Olen lukenut kaikki haput tähän mennessä ja animea olen odottanut varmaankin puolisen vuotta. Ja nyt se sieltä tuli. Jes!!!

  Eli, animen laatu oli aika hyvä, odotin huonompaa, sillä bakumanin traileri näytti aika kököltä. Hyvä kuitenkin näin.
  ääninäyttelijät olivat mielestäni ihan ok, ja voin huokaista helpotuksesta, ettei Azukin ääni ole mikää maailman kimein (odottanut kauhulla Azukin äänen kuulemista). Ja kuten Pappis sanoi, se alkutunnari tosiaankin jää päähän.
  Mutta mielestäni lopputunnari oli parempi.

  Odotin Bakumanin tunnarin olevan vähän energisempi, mutta ei kai sille mitään voi… tarina kertoo mangakoista.
  Mutta, eka jakso oli mielestäni todella hyvä, ja odotan innolla jatkoa.

  #113170
  Jugger
  Member

  En tiennytkään se alko nyt pakko sit kattoo

  #113219
  Yasui
  Member

  Bakumania mangana lukenu netti julkaisun tahtiin. Valitettavasti eka anime jakso ei vakuuttanut minua lainkaan. Saa nähdä miten tämänkaltainen manga saadaan toteutettua animena..

  #113222
  Devilman
  Member

  Eka jakso nähty ja ilman muuta jatkan katsomista. Vaikka mangaa tuleekin luettua, niin eiväthän ne alkupään tapahtumat enää ole niin tuoreessa muistissa, ettei animea viitsisi katsoa. En muistanutkaan, miten innoton Saiko aluksi oli tekemään mangaa, on kyllä muuttunut siitä huimasti. Ja Super Hero Densetsun intro oli aika veikeä.

  #114495
  Dents
  Participant

  Muuten, animen tultua kuvioihin (tai sitä ennen) on sitä syytetty sekstisyydestä. Itse en voi ottaa kantaa, sillä enkuntaitoni vähyydellä en ole moista huomannut, mutta te voisitte pistää juttua liikkeelle. (Ah, jos haluatte tietää enemmän, lukekaa: http://missinglink.kadon.net/2010/bakuman-ja-seksismi/ )

  #114500
  Laorlan
  Member

  Dents wrote:

  Muuten, animen tultua kuvioihin (tai sitä ennen) on sitä syytetty sekstisyydestä.

  Juu, itsekin olen noita artikkeleja lukenut lukuisilla nettisivuilla ja blogeissa. Pakko myöntää, että minullakin pisti silmään ensimmäistä kertaa mangaa lukiessani muutama kohtaus, joissa oli jotenkin outo fiilis. Sama oli Death Notenkin kanssa, mutten silloin vielä ajatellut sen olevan ihan niin merkittävää. Bakumanissa nyt kumminkin on uudestaanlukiessani noussut aika paljon tälläisia yksittäisiä kohtauksia esille.

  En nyt tiedä kuinka tietoisesti/tiedostamatta Ohba ja Obata ovat tarinaan tämän puolen luoneet, mutta kyllä se siellä ihan selvästi on. Sinällään sääli, sillä muuten Bakuman on ehdottomasti yksi lempisarjoistani, mutta nämä pienet piirteet vaan jotenkin ärsyttävät ihan hirveästi aina kun niitä pomppaa esille.

  #114606
  Jugger
  Member

  Dents wrote:

  Muuten, animen tultua kuvioihin (tai sitä ennen) on sitä syytetty sekstisyydestä. Itse en voi ottaa kantaa, sillä enkuntaitoni vähyydellä en ole moista huomannut, mutta te voisitte pistää juttua liikkeelle. (Ah, jos haluatte tietää enemmän, lukekaa: http://missinglink.kadon.net/2010/bakuman-ja-seksismi/ )

  En oo kyllä huomannut ite mitään. Huvittavaa tässä on se että mitä oon kuullut, lukenut ja ymmärtänyt niin Ohba Tsugumi olisi nainen.

  #114610
  Laorlan
  Member

  Jugger wrote:

  Huvittavaa tässä on se että mitä oon kuullut, lukenut ja ymmärtänyt niin Ohba Tsugumi olisi nainen.

  En nyt kyseenalaista päätelmääsi siitä, että Ohba Tsugumi olisi nainen, mutta minua itseäni kumminkin kiinnostaisi kuulla, miksi olet tähän johtopäätökseen tullut. Itselläni kun kumminkin oli se käsitys, ettei hän ole koskaan esiintynyt missään media-tilaisuuksissa tai muutenkaan vahvistanut sukupuolensa olevan kumpaakaan sorttia.

  #114635
  Jugger
  Member

  Jostain lukemalla oon päätynyt siihen tulokseen et Tsugumi Ohba olis nainen en muista ees tarkalleen mistä.

  #115767
  Miru-Chan
  Member

  Tykkäsin ensimmäisen jakson Super Hero Legendsin tunnarista paljon enemmän kuin varsinaisesta openingista. ^^’ Mutta kyllä siihen oikeaan alkutunnariinkin tottui, nyt se jo on ihan mieleen.
  Tykkään animesta ihan yhtä paljon kuin mangasta, harmi että animea tulee vain 25 jaksoa. Sitä voisi tulla paljon enemmän, toivottavasti eivät tuottajat/ohjaajat mene länttäämään filleri-loppua.

  #116368
  Kuroii
  Member

  ^ Siitä tulee toinen kausi. :3

  #116390
  Miru-Chan
  Member

  Ihan tosi? Huippua~
  Mitä mieltä olitte uusimmasta jaksosta?

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.