Basilisk

Home Forums Anime Animesarjat Basilisk

 • This topic has 10 voices and 9 replies.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #50159
  Padonis
  Participant

  Feodaalisessa Japanissa kaksi suurta klaania jakaa kaiken vallan. Tuulisen huipun saavuttamiseksi paras työkalu on ninjat,tappamisen hiljaiseet mestarit,joiden lojaalisuus on rajatonta ja henki on tarvittaessa mestarilleen urhattavissa.
  Pian rauhan aika murtuu ja alkaa verinen sota. Valtasodan säännöt ovat armottomat: vain yksi voi jäädä jäljelle,kaikkien muiden on kuoltava! Sodan ristiaallokkoon joutuu myös kaksi rakastavaista, Kouga danjo ja Iga Ogen,jotka ovat syntymästään asti kuuluneet vihollis leireihin.Mutta sodassa ei anneta armoa, ei kenellekkään…

  teksti: Basilisk dvd osa 1

  mitä ootte mieltä sarjasta??

  #50539
  ButlerIke
  Member

  Katoin kerran Basiliskia, mutta ekan jakson jälkeen kyllästyin. Mut sit tule se elokuva joka perustuu siihen. Shinobi: heart under blade. Se on niiiin hyvä ettei mitää järkee. Sen jälkee aloin taas kiinnostumaan animestakii 🙂 elokuvaa suosittelen niin lämpimästi.

  #106533
  Southpaw
  Participant

  Harkitsin jo tekeväni aiheen tälle, mutta löytyihän täältä Basilisk keskustelukin. ^__^ Itse siis olen katsonut animen alusta loppuun ja vaikka en normaalisti olekaan niin rakkaustarinoiden perään, Gennosuken ja Oboron rakkasutarina sarjassa liikutti valtavasti. Eka jakso saattaa ehkä pitkän flashback kohtauksen takia vaikuttaa tylsältä, mutta suosittelen silti katsomaan sarjaa edes kuuden jakson verran. Siinä ehtii sarja päästä jo siinä määrin vauhtiin, että on pakko katsoa loputkin jaksot, että näkisi miten kaikki nyt sitten oikein päättyy.

  Tuosta Shinobi leffasta en muuten ollut kuullutkaan. Voisi sen etsiä käsiini jostakin ja katsoa millaiseksi se on siten tehty… Mitä nyt kuitenkin Wikipedian artikkelia leffasta katsoin niin Chikuma oshiro on väärällä puolella, koska se on alunperin Igan klaanissa ja kummastakin klaanista puuttuu hahmoja, ellei sitten ole vaan käynyt niin että ne on unohdettu tuonne wikipediaan merkitä… Mene ja tiedä. Tuo Koshirou tosiaan pitäsi olla Igan jäsen jos animen mukaan mentäisiin ja sitten pitäisi Igassa sen lisäksi olla vielä ainakin Rosai, Akeginu ja Jingoro. Kogan puolelta taas näyttäisi puuttuvan Okoi, Josuke, Jyubei, Gyobu ja Shougen. Harmittaa jos on tosiaan noin paljon hahmoja jätetty pois, mutta toisaalta ihan ymmärrettävää, kun jos hahmoja olisi 20 ei kaikki ehtisi välttämättä yhden elokuvan aikana saada niin paljon screen timea kuin ehkä ansaitsisivat…

  Harmittaa ihan ettei sarja ole animena ja manganakin yhtään pidempi. Mielenkiintoisia hahmoja on niin paljon, että niiden tarinaa seuraisi mielellään pidemmänkin aikaa kuin vain animen 24 jaksoa tai mangan viiden pokkarin verran. Ja lempihahmojakin sain sarjasta itselleni ihan liikaa. Enemmänkin kannattaisi lempihahmojen sijaan kysyä, mistä hahmoista en pidä. Lista on huomattavasti pienempi :’D

  #107445
  tanja<3kyo
  Member

  mun kaveri pakotti mut kattomaan tätä sarja….aloin nauramaan kaks sekunnttia sen jälkeen kun ne oli alkanut puhua sarjassa… 🙂

  #123437
  Animemo
  Member

  Nythän tästä Basiliskista on alettu Suomentaa sitä mangaa. 😀

  #123474
  Hant
  Participant

  Olen katsonut koko anime sarjan, hyvä sarja oli, löysin monta suosikkihahmoa ja tykkäsin animen tyylistä.
  Kaveriporukalla oli kiva katsoa, vaikka kyllähän se varmasti joidenkin mielestä voi raakakin olla, ei minusta mitenkään liian raaka ottaen huomioon, että kyseessä oli kahden toisiaan vihaavan ninja-klaanin välinen sota.
  (Ja mikä parasta, ei söpöjä anime koulutyttöjä veitsien kanssa tuikkimassa ihmisiin veri-suihkulähteitä vaan ihan aidon oikeasti outoa väkivaltaisuutta, ei mitään "tää on niinq tosi GORE"-hölmöyttä vaikka liioittelua oli toki, imo.)

  Kaverini sanoi että jossain vaiheessa tulisi mukaan TODELLA rumia hahmoja mutten huomannut heitä, outo juttu.

  Omasta mielestäni anime on paljon paremman oloinen kuin manga, mutta en ole lukenut mangaa loppuun.

  #123609
  haplo
  Member

  Kvaakin Basilisk-arvostelu ensimmäisen osan pohjalta: http://www.kvaak.fi/index.php?articleID=1738

  #124399
  1000mAh
  Participant

  Omasta mielestäni sarja oli niinh hyvä, että ostin DVD:t.
  :3
  voiko tähän sitten enempää sanoa xD

  #124815
  FinLin
  Participant

  Ostin kyseisen sarjan DVD boksina, alennuksella kun oli.

  En kyllä odottanut tämän sarjan olevan mitään mestariteosta, kun en ole niin kiinnostunutkaan historiallisista animeista. On siitä jo ainakin noin vuosi aikaa kun sen katsoin, eli en paljoa siitä musita, mutta ei se mikään huono sarja ollut.

  Ostin ekan mangapokkarinkin kun se ilmestyi kaupan hyllyille, mutta sen kyllä jätin jatkamatta.

  #125475
  candy.elssu
  Member

  kun ostin koko anime sarjan, olin vain lukenut ensimmäisen mangan ;D
  koukkuun jäin, ja katson sitä melkein koko ajan xD C::

  lempihahmoni ovat Hotarubi ja Tenzen 😀 iga love <3 ;D

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.