Beast Master

Home Forums Manga Mangasarjat Beast Master

 • This topic has 4 voices and 8 replies.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • #48481
  Michi
  Member

  Jooten päätin tässä tehä keskustelun tälle aivan ihanalle sarjalle.Beast Master on yks parhaista sarjoista jonka olen lukenu ja myös muut Motomi Kyosuken sarjat on hyviä. :]
  Kopioin juonen wikipediasta koska olen laiska kirjoittaja :

  Yuiko Kubozuka on eläimiä rakastava lukiolaistyttö, kun eläimet taas vihaavat häntä. Kun uusi luokkatoveri, Leo Aoi, paljastuukin eläimelliseksi, Yuiko kiinnostuu hänestä, ei vain siksi, että Leolla on side eläimiin, vaan koska hän ei olekaan sellainen villieläin jolta näyttää. Tai niin Yuiko luuli. Totuus paljastuu, kun heidän kimppuunsa hyökätään jolloin Leo käyttäytyy kuin verenhimoinen eläin.

  #48510
  michiro-dude
  Member

  on muuten ihan sairaan ihana sarja :O luin sen joskus kauan sit enkä ihan yksityiskohtia muista mut kyl pääosin sen muistan ivel, aoi on mun mielest tosi ihana, ja tottakai myös mun lempi tyyppi siin.

  #48516
  Michi
  Member

  Leo on kyll tosi söpö :3 yuiko ja leo on mun lempi hahmot sarjasta 😀

  #48526
  michiro-dude
  Member

  juu ja leos on se just hyvää ku se 2näyttää pelottavalta" mut sit se on just semmone luttana kaikkia rakastava halinalle 😀 mut ne tosiaan sopii yhtee (pakko myöntää -_-;)

  #98351
  OtaQ
  Member

  Ooii<3 Tää on tosiaan ihana!! Oon lukenu moneen kertaan, tarina ois voinu olla pidempi. : <
  Saaks tätä mistään ostettuu, vai onko tätä edes pokkarina?

  #99152
  OtaQ
  Member

  niin ja hahmot olivat mielestäni hyviä :_D

  #99167
  räsynukke
  Member

  Olisiko liikaa vaadittu, että aloitusviestiin näkisi edes jonkin verran vaivaa? Kertoisi joitain perustietoja kyseisestä sarjasta, kuten vaikka sen tekijän, pituuden, genren, vähän juonta… Ei ole niin kova vaiva, mutta tekee viestistä huomattavasti uskottavamman ja mielenkiintoinen aloitusviesti saattaa saada sarjalle myös uusia lukijoita. Itsekin avasin tämän topicin lähinnä koska en ole sarjasta kuullutkaan ja toivoin saavani siitä jotain tietoa.

  Omat mielipiteet ovat myös sallittuja perustella, näin voitaisiin saada aikaan jopa (gasp!) keskustelua. Ihan näin vinkkinä.

  Joo, puoli-offia mutta mielestäni ihan pätevästä syystä. Et viitsisi vähän muokata aloitustasi?

  #102294
  Michi
  Member

  No en oikein ollu koskaan tullu ajatelleeksi muuta kuin että jos joku on lukenut sarjan niin tulisi automaattisesti puhumaan…mutta kuten sanoit niin eipäs ole niinkään käynyt 😀 Joten oli aikas hyvä että joku tuli sanomaan jotain millä voisi sitten myös edistää keskustelua.

  #102295
  Michi
  Member

  OtaQ wrote:

  Ooii<3 Tää on tosiaan ihana!! Oon lukenu moneen kertaan, tarina ois voinu olla pidempi. : <
  Saaks tätä mistään ostettuu, vai onko tätä edes pokkarina?

  -Viz Media julkaisi englanniksi molemmat ja ensimmäisen osan ainakin saa fantasiapeleistä, mutta molemmat saa tilattua viz median sivulta.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.