Beelzebub

Home Forums Manga Mangasarjat Beelzebub

 • This topic has 13 voices and 26 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
 • Author
  Posts
 • #95246
  SlamDunk
  Member

  Beelzebub on Tamura Ryuuhein ensimmäinen oma sarja, joka kertoo Oga Tatsumista, lukion ekaluokkalaisesta pojasta, joka hankkii itsensä jatkuviin tappeluihin, voittaen kaikki (monta-yhtä-vastaan-tappeluita myöten) ja niittäen mainetta kovisten joukossa.

  Ogan elämä mullistuu, kun hän näkee järvessä vahvasti Freddie Mercuryn näköisen henkilön, joka Ogan lähelle tultuaan halkeaa kahtia ja sisältä paljastuu itsensä herra Helvetin kuningas Saatanan (vai olikos se Saatana vai joku muu?) poikavauva Beelzebub, joka on lähetetty Maan päälle tuhoamaan se. Beelzebub kiintyy Ogan julmuuteen ja tekee tästä johtimensa (henkilö, jonka kautta saa purettua helvetilliset voimansa Maan pinnalla (ilman johdinta, hän on heikompi, kuin normaali vauva)). Kuvioihin liittyy pian myös Beelzebubin hoitaja, lolitaan pukeutunut kaunokainen nimeltä Hilda, joka auttaa Ogaa hoitamaan Beelzebubia. Tärkeä henkilö on myös Ogan paras kaveri, Furuichi, joka on kuitenkin vain normaali ihminen ja yrittää alituisesti iskeä Hildaa ja muita tyttöjä.
  Sarjan alussa seurataan Ogan nousemista lukion kunkuksi. Seuraukset voi lukea sitten itse.

  Huumorin ja shoonenin ystevillä tämä on must-read. Sarja menee hulvattomiin tilanteisiin, kun Oga sählää Beelzebubin kanssa kaikkialla ja muutakin huumoria piisaa. Sarjan tulevaisuus näyttää hieman enemmän tappelumangalta (en kuitenkaan tarkoita Dragonballin tai One Piecen tapaista). Saas nähdä, miten lähtee kehittymään. Sarjasta on tullut sitten vasta 44 lukua.

  #95363
  Devilman
  Member

  Luinpahan tuossa aamupäivällä ensimmäisen luvun ja perään loputkin tähän mennessä tulleet. Pidin kyllä erittäin paljon, komedia nauratti ja toiminta oli mahtavaa. Ihan joka tarinassa ei päähahmo saa tehtäväkseen kasvattaa tulevaa ihmiskunnan tuhoajaa, joten omaperäisen asetelmansakin ansiosta sarja ansaitsee kiitosta.

  Hahmoista pidin Ogan lisäksi esim. hieman mysteerisestä Natsumesta ja Freddie Mercury -klooni Alaindelonista. Oga on virkistävää vaihtelua puhdassydämisiin sankareihin, jotka taistelevat yliluonnollisin voimin. Ensinnäkään hän ei ole niin erityisen puhdassydäminen ja toiseksi, hän ei tarvitse supervoimia rökittääkseen silti tielleen astuvat pahikset (aika moni taistelu Beelzebubissa muuten käydään ihan tavallisten ihmisten kesken, jotka eivät käytä mitään tavallista lihasvoimaa kummempaa). Natsumesta paljastuu toivottavasti jatkossa lisää ja Alaindelon nyt vaan on niin läppä (hei, äijähän pystyy halkeamaan keskeltä kahtia!)

  Eli positiivinen kokemus oli Beelzebub, jatkoa ei malta odottaa ja olisi tämä kiva saada joskus suomeksikin.

  #95391
  Hant
  Participant

  Hah, jo nimi kiinnitti huomion… 😀
  Pitää kokeilla, vaikka onkin hassu idea laittaa hahmon nimeksi Beelzebub ja sen isän nimeksi Saatana (tosin onhan se kiva lukea kun on "tuttuja" nimiä hahmoilla). Mutta juonen perusteella vaikutti erittäin houkuttelevalta. Nimenomaan sellaiselta jonka parissa luultavasti viihtyisin.

  #95547
  Neko5
  Member

  Oon lukenut pari chapteria ja vaikuttaa hauskalta. XD Idea on mahtava ja hahmot hauskoja. Päähenkilö Oga muistuttaa ulkonäöltään One Piecen Ace:a, mutta luonteet on kyllä ihan erilaiset. XD

  #95657
  Blackbeard
  Participant

  Omasta mielestäni Beelzebub on varmaan parasta mitä Jumpille on tapahtunut sitten One Piecen. Aivan mahtavaa räävitöntä huumoria, raikas tyyli ja hyvää mättöä. Repeilen kyllä joka luvussa aika pahasti, asetelmat ovat usein aivan tajuttoman nerokkaita. Ja kuten muillakin Alaindelon on kyllä yksi suosikeista. Transdimensional Freddy Mercury demon in biking shorts, how awesome is that?

  #105786
  eerol
  Participant

  Oho enpäs ole tänne vielä kommentoinut. Siis aivan mahtava sarja. Ei ota itseään liian vakavasti ja huumoria löytyy joka chapusta. Muutenkin tappelut hyvin tehty, vaikka mukana ei olekkaan mitään energiapalloja. Tykkään myös piirrostyylistä ja välillä, jopa hieman pelottavista ruuduista, kun käytetään paljon tummaa..

  Ehdoton lempihahmo Furuichi. Tuo joka paikkaan huumoria ja on urhea naisten edessä. uusimmankin chapun Haaremi-läppä oli aivan mahtava:D. Alaidelon vai mikä nyt olikaan on myös mahtava.

  #105899
  Jugger
  Member

  Hyvä ja hauska sarja mut ei silti pärkää hauskuudessaan jump parhaille sket dancelle ja gintamalle. Vois enempi keskittyä sinne demoni mailmaan se oli tähän mennessä paras arc. Vaikuttaa kyllä ihan uudelta jump super hitiltä mut enpä mee mitään sanoon myynnit eivät ollet kovin kovia

  #108125
  Devilman
  Member

  Beelzebubista ollaan muuten tekemässä Jumpin Super Anime Tourilla näytettävää yksijaksoista animea:
  http://myanimelist.net/forum/?topicid=242517

  Toivottavasti tv-animekin tulee vielä jossain vaiheessa.

  #108881
  Jugger
  Member

  Aika kova ääninäytteliä kaarti on saatu siihen. Tätä tuskin tullaan näkeen koskaan usassa sensuurin ihmemaassa. Olis kyllä kiva tietää miten tää suomen sensuuri suhtautuu tähän sarjaan.

  #109165
  Jugger
  Member

  Jaaha 69 luvussa on sit plagiointi psyrenista ja sket dance vierailee pari hahmoo 😆

  #109584
  Jugger
  Member

  ei hemmetti repesin overhead kickille ihan totaalisesti 😆

  #111278
  Jugger
  Member
  #111403
  Blackbeard
  Participant

  Ja on muuten hemmetin lupaava casting. Ogan ääni tunnetaan mm. Kaminana ja Bleachin Shuuheina, Toujou on itse Rob Lucci.

  #111429
  Jugger
  Member

  Blackbeard wrote:

  Ja on muuten hemmetin lupaava casting. Ogan ääni tunnetaan mm. Kaminana ja Bleachin Shuuheina, Toujou on itse Rob Lucci.

  älä unohta että Hajime Kanzakina on Sugita Tomokazu(Gintoki) eräs parhaista ääninäyttlejöistä ja varsinkin tälläiseen animeen sopii täydellisesti.

  #114060
  Nanakin
  Member

  Hiukan myöhässä tähänkin onnistuin tutustumaan, nyt lukenut parikymmentä ensimmäistä lukua. Ja melko loistavalta vaikuttaa. Loiitavaa läppää sen kuin piisaa. Alaindelon ainakin on aivan hulvaton kaveri. Ja kuten täälläkin joku jo mainitsi, lähtökohdat on ehkä pikkuisen tavallista eksoottisemmat. Ja sehän on aivan mahtavaa.

  Jotenkin tosta Hildan aseesta tuli mieleen HxH:sta sen kiinalaisen hämähäkin ase. Teki nimittäin sitä yhtä tappajamuurahaista vastaan aivan prikulleen samanlaisen tempun, eli aukaisi sateenvarjon, ja sitten yhtäkkiä olikin vastustajan takana sateenvarjosta vetäisty miekka kädessään.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.