Bitter Virgin

Home Forums Manga Mangasarjat Bitter Virgin

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #65265
  an&ri
  Member

  Bitter Virgin on Kusunoki Kein tekemä seinen manga, joka niinkuin voi Kusunokilta odottaa, kertoo henkilöstä joka pelkää kuollakseen vastakkaista sukupuolta.
  Eroten kuitenkin Girls Sauruksesta (jossa poika pelkää tyttöjä erään järkyttävän kokemuksen jälkeen), bitter virgin kertoo nuoresta lukioikäisestä tytöstä joka pelkää kuollakseen miehiä.

  Sarjan päähenkilö on Suwa Daisuke on suosittu tyttöjen keskuudessa, mutta hänellä ei ole tyttöystävää. Aikawa Hinako on ainoa tyttö josta hän ei pidä. Daisuke luulee Hinakon vain esittävän ujoa jotta saisi huomiota.
  Kerran tyhjässä kirkossa ollessaan hän sattuu kuulemaan kun Hinako tunnustaa menneisyydestään papille (joka on oikeasti Daisuke joka meni piiloon siihen koppiin). Hän saa kuulla, että Hinakon isäpuoli on raiskannut Hinakon moneen kertaan, ja että vuotta aikaisemmin Hinako oli synnyttänyt pojan. Daisuke vihdoin tajuaa miksi Hinako pelkää miehiä.

  Tämän jälkeen Daisuke alkaa ajatella yhä enemmän ja enemmän Hinakoa, ja huomaa rakastuneensa häneen. Ja vaikka Hinako pelkää miehiä, hän pystyy olemaan normaalimpi Daisuken lähellä, ja rakastuu häneen. Hinako ei tosin tiedä että Daisuke tietää hänen menneisyydestään, ja pelkää ettei Daisuke enää pitäisikään hänestä jos se tulisi julki.

  Ja tämän kaiken lisäksi on vielä eräs toinen tyttö joka kaikin keinoin yrittää saada Daisuken rakastumaan itseensä, sekä Daisuken lapsuudenystävä joka on myös rakastunut Daisukeen.

  Niin, Bitter virgin on ihan hyvä sarja, tosin aiheet saattavat olla monille vähän liikaa. Jotkut tapahtumista myös perustuvat Kusunoki Kein omiin kokemuksiin.

  #66239
  Yue
  Member

  Jotenkin kiinnostuin luettuani tuon tekstipätkäsi, ja tuli sitten luettua koko sarja.

  On totta, että Bitter Virginin aihe oli melko vakava, eikä soveltuisi kaikkein pienimmille, välttämättä. Noh, itse kun olen 16-vuotias, olen noihin vakavampiin juttuihin tottunut, ja alkanut niistä pitää enemmän.

  Mielestäni sarja oli hyvä, lukiessani sitä mieleen tuli pakostakin hieman ’syvempiä’ ajatuksia, joista sattumoisin ei nyt tule yhtäkään mieleen.
  Varmasti Bitter Virginin on myös tarkoituksena antaa esimerkki, miten raiskaus ja muu seksuaalinen väkivalta voi muuttaa toisen elämän.

  Vaikka hyvin vakavaa teemaa käsiteltiinkin, oli mukaan laitettu myös hieman huumoria, joka kevensi tunnelmaa mukavasti.

  Suosittelisin sarjaa muillekin, jos vain näistä vakavemmista pitää. Ja muutenkin, kannattaa katsastaa. Kiitoksia vaan an&ri, kun pistit topicin tänne. ;D

  #98980
  Pappis
  Member

  Mä luin ton sarjan kokonaan uuden vuoden yönä ja täytyy sanoa, että pidin aivan sairaan paljon.

  Se tarina oli upeasti kerrottu ja se oli harvinaisen rehellinen, kun kyse oli kumminkin sellasista asioista. Mä seurasin sarjassa lähinnä kyllä Daisuken ja Hinakon suhteen edistymistä ja se oli oikeesti jotain niin ihanaa, että mä taisin pillittää, ku mä luin vikoja lukuja :’D Lopussa oli se kiva, että siinä ei sanottu, että ne eli elämänsä onnellisesti loppuun saakka ja sitä rataa.

  Mua ärsytti, miten se Daisuken lapsuuden ystävä yritti hulluna saada Daisukea rakastumaan itseensä : ( Ja sitten, kun se teki kaikkee ilkeetä! Onneks se sai pakit! Silti mä tunnen pientä empatiaa, ku mä ajattelen miltä siitä tuntu, kun sen yritykset lyötii kokoon.

  Kumminkin ihana sarja : D Mä kanssa suosittelen sarjaa lämpimästi.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.