Black Cat

Home Forums Manga Mangasarjat Black Cat

 • This topic has 5 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #42987
  juha90
  Participant

  Black Cat on Yabuki Kentaron kirjoittama ja piirtämä, 20 kirjan pituinen mangasarja. Se kertoo Chronos- nimiselle salaiselle järjestölle töitä tekevästä Train Heartnetistä alias "Mustasta kissasta" (Siitä sarjan nimi), joka eräiden tapahtumien jälkeen jättää järjestön ja ryhtyy palkkionmetsästäjäksi eli Sweeperiksi.

  Sarja on hyvin piirretty ja juoni sopivan yksinkertainen, että siinä pysyy helposti kärryillä. Onko joku muukin lukenut sarjaa? Ja jos on, niin mitä hän piti siitä?

  #43023
  arrogant90
  Member

  olen lukekenut sarjaa ja jopa katsonut netist kaikki jaksot kyseisestä sarjasta. oikein hauska ja loistava toi black cat. suosittelen muillekkin. 😀

  #43304
  juha90
  Participant

  Voisin oikeastaan itsekin mainita sarjasta jotain. Tässä keskityn hahmoihin. Black Catissa on paljon tyylikkäitä hahmoja, mutta pääsuosikkini lienee Sven Vollfield. Miksikö? Koska hän on hyvä tyyppi. Kohtelias herrasmies, joka ei koskaan jätä naista pulaan. Lisäksi hän on myös hauska, hän ja Train ovat hyvä kaksikko. Muita itselleni mieluisia hahmoja ovat ainakin Creed, River, Sephiria ja Naizer. Pidän Creedin kaltaisista hulluista pahiksista ja Sephiriassa on jotain samaa eleganssia kuin Bleachin Kuchiki Rukiassa, vaikka Rukia onkin hyvin erilainen hahmo. Riveristä ja Naizerista en osaa sanoa mitään, heissä vain on jotain coolia. Lopuksi vielä kolme hahmoa, joita inhoan: Tohtori, Gyanza ja se jäätä käyttävä tyyppi, jonka nimeä en muista. Tarkkoja perusteluja en osaa nytkään sanoa, nämä kolme vain ovat inhottavia tyyppejä.

  #45830
  xYaraaa
  Member

  oon lukenu sitä jo kokonaiset 4 mahtavaa osaa =D se animeki on iha hyvä mut mangana ehkä parempi.
  Train on kyllä se hauskin ja niin hyvännäkönen et ei saa silmiä irti =’D Svenkää ei oo huono ^^

  #45856
  shikashi
  Member

  Itse olen sekä lukenut mangan, että katsonut animen.
  Aluks oli vaikeuksia samaistua yhteenkään henkilöön (melkein kaikki hahmot ovat mun niin vihaamia bishoneneja :P), mutta lopulta sitten Sven nousi sieltä lempihahmokseni.

  #46078
  meizi
  Member

  Black Cat on kyllä mielestäni erittäin hyvä sarja.. En kyllä ole vielä kerinnyt lukemaan kun yhden pokkarin. Lisää pitää ostaa, kunhan saa rahaa. Muutakin pitäisi ostella…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.