Black Lagoon

Home Forums Manga Mangasarjat Black Lagoon

 • This topic has 20 voices and 25 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
 • Author
  Posts
 • #60801
  Sun Summer
  Member

  Rei Hiroen piirtämä Black Lagoon seinen sarja on tulossa Punaiselta Jättiläiseltä 15.10 alkaen suomeksi. Sarja omistaa tällä hetkellä 8-osaa, mutta sarja jatkuu edelleen.

  Juoni:

  "Kaakkois-Aasian kovin palkkasoturijoukko toimittaa mitä vain minne vain.
  Jos hinta on kohdallaan.

  Toisen maailmansodan aikaisen BLACK LAGOON –nimisen torpedoveneen miehistöön kuuluvat Vietnam-veteraani Dutch, mekaanikko Benny, ase-ekspertti Revy Two Hand ja valkokaulustyöläinen Rock. Heidän toimialuettaan on alamaailma, jossa häärivät venäläinen mafia, kiinalaiset triadit, kolumbialaiset huumekartellit, psykoottiset sisäköt, häikäilemättömät murhaajat, natsit, friikit, prostituoidut ja nistit."

  Suomi julkaisusta tietoa:

  Pokkarin koko: 115×170
  Hinta: 5,90
  Ilmestymistahti: kerran kahdessa kuukaudessa
  Jakelukanava: Lehtipiste yms.

  Lähde: http://forums.aniki.fi/viewtopic.php?f=30&t=9934

  Tässä topicissa voi kertoa mielipiteitään sarjasta ja aikooko tutustua tulevaan suomi julkaisuun!

  #61228
  Devilman
  Member

  En ole onnistunut vielä lukemaan, mutta lokakuussa tämä tilanne korjaantuu. Mutta sen pohjalta, mitä olen kuullut ja ottanut selvää, paljoa meikäläiselle sopivampaa sarjaa ei voisi olla! Paljon kaipaamaani seineniä mielettömällä viihdearvolla Puniksen laatujulkaisuna ja hinta 5,90… siis tämän on oltava unta.

  #61278
  Aivastus
  Member

  Tämän sarjan voisi ihan tarkistaakin sitten kun se kauppoihin tulee. Kaverini näytti minulle pätkää animesta ja ihan lupaavalta vaikutti. Puniksen laatu ja hinta lupaavat erityisen hyvää

  #61283
  susihullu
  Member

  Kyllä vain tämä sarja vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta, juuri minulle tehty pieni toiminta pläjäys 😀 Piiros jälki vaikutti lupaavalta ja oikein hiveli silmiä, toivottavasti se juoni menee yhtä hyvin. JA toivon todellakin, ettei tästä sarjasta tule TAAS niitä sadan pokkarin sarjoja jonka juoni toistaa itseään- kuten hienolle Inuyashalle kävi. Toivottavasti suomennoskin on oikein maittavaa ja osaavaa. Toivoisin yhtä laadukasta suomennosta kuin Hellsingissä, vaikka sen nyt julkaiseekin Egmont, mutta tajusitte varmaan itsekkin mitä haen. Ja hinta on aivan ihana!! Juuri sopiva pienelle kukkarolleni <3
  Eikun odottolemaan julkaisua…

  #78823
  Varjostaja
  Member

  Löysin Black Lagoonin pokkarin tänään lehtihyllyltä.
  Ihan mukavalta vaikutti ja hintakin oli melko edullinen, mutta luettuani pokkarin alusta loppuun täytyi myöntää että Black Lagoon on sopivan kiintoisa sarja ostettavaksi. Kaikkein parhaiten mieleen painui Revy XD ja Rock. Täytyy ostaa seuraava pokkari kun se ilmestyy.

  #78825
  an&ri
  Member

  Seineniä -> me likes. En nyt muista olenko joskus saattanut lukea ensimmäistä lukua vähän tai jotain, mutta kyllä mä sitä silti meinaan ostaa. Suomeksikin kun saa.

  #79010
  Whistle
  Member

  an&ri wrote:

  Seineniä -> me likes

  Meh too, en vaan sitä ennen tiennyt. Weird.
  Eli siis, ensimmäinen osa on nyt turvallisesti hyllyssä. Ihan ensimmäiseksi pitää kehua kantta. Se oikein huutaa: "Osta minut, osta osta osta!". Joo-o, don´t deny it!

  16+ oli tuolle kielenkäytölle ja aseitten viuhahduksille ihan sopiva ikäsuositus. Enpä minä tuota nuoremmille sisaruksilleni näyttäisi, ottaisivat kuitenkin mallia, mokomat.

  Henkilöt olivat hyviä, paitsi Rock oli melko klishée ensimmäisen luvun lopussa. Vai oliko se vain minun päässäni?
  Noh, kuitenkin. Lempihahmoni ensimmäisestä pokkarista… Roberta. Hullu verikoira, tsih.

  Näyttää tulevan vasta joulukuussa seuraava osa. Äh kun tulee paa~ljon ostettavaa.

  #79135
  Devilman
  Member

  Whistle wrote:

  an&ri wrote:

  Seineniä -> me likes

  Meh too

  Meh three. Tänään lomille päästyäni (pitempi viikonloppu kiitos henkilökohtaisen loman) tuli käytyä marketin kautta ja siellähän tämä nökötti hyllyssä, joten olihan se kotiinkin vietävä.

  En ole vielä koko pokkaria lukenut, mutta justiinsa niin mahtavaa kickass-meininkiä on ollut, kuin sopi odottaakin. Rock ei tosiaan ole mikään pahainen koominen pikku lisä, josta ei ole mitään hyötyä muulle jengille (niinkuin voisi kuvitella), vaan hän sanalla sanoen osaa. Hänen vaiheensa Lagoon Companyn tyyppien seurassa tulevat varmasti olemaan melkoista seurattavaa… Niin, ja sitten on Revy. Törkyturpainen ja pahapäinen tyttö, jolla kurvit kuin ralliradalla, olemattomissa shortseissa antaa aseidensa laulaa… holy shit, I’m in love!

  #79234
  Afro-ninja
  Member

  Kiinnoistaisi kyll lukea…

  #79767
  an&ri
  Member

  Ykköspokkari luettu.
  Mitäköhän tästä sanoisi… Vähän liian kliseinen minulle ehkä. Ja vähän liikaa huumoria, vääränlaista sellaista. Jotenkin on kauhean turhauttavaa nähdä ne melkein samanlaiset "coolit" ampumis/tappo/muut khuuleilu kohtaukset monessa mangassa. Esim. vaikka se, että toistaa jonkun laulun sanoja piestessään pahoja tyyppejä, on tosi lame. Tässä on yritetty vähän liikaa. Olisin toivonut vähän ehkä luonnollisempaa meininkiäkin, olisi voinut toimia paremmin. Oli siinä ehkä jotain mistä pidin.
  Mutta en ole semmoinen, joka sarjan alun perusteella sanoo sen olevan läpeensä huono, katsotaan nyt mihin se menee.

  #79835
  Keiko-chan
  Member

  Luin juuri, hyvää laatua on. Ja hinta oli ihan MIELETTÖMÄN halpa!
  Seuraavankin luen, muttaaah… Niin pitkä aika odotella. Joululahjalista kasvoi taas…

  #80206
  Lambo
  Member

  Olen jo kauan sitten kuullut tästä kyseisestä sarjasta eikä mitenkään kovinkaan positiivista juttua ole yleisestikkään liikkunut edes. No, en jaksa olla täysin riippuvainen muiden ihmisten mielipiteistä, joten päädyin sitten ostamaan ykkös osan, kun huomasin sen ilmestyneen myyntiin. Tuossa viikonloppuna sain sitten viimein aikaiseksi luettua koko pokkarin loppuu asti ja pakko myöntää, että yllätti kyllä todella positiviisella tavalla ainakin näin alkuun.

  Sarjassa on mukavasti räväkkää toimintaa, joka tuo kivaa vaihtelua hieman syvällisempien sarjojen oheen. Itse juoni ei ole kovinkaan paljoa auennut yhden pokkarin perusteella, joten siitä on vaikea sanoa vielä kovinkaan mitään valaisevaa. Piirtojälki ihan silmää miellyttävää, hahmot suhteellisen perus tyyppejä. Katsotaan mihin suuntaan sarja eteneen. Silloin näkee kannattaako kerätä sitten lisääkin.

  #81450
  räsynukke
  Member

  Ensimmäinen osa ostettu ja luettu.o/

  …Vähän kyllä petyin. Toiminta oli kivaa ja näyttävää, hyvin piirretty ja silleen. Varsinkin Revyn ilmeet olivat ihania. Hahmot vaan oli vähän turhan perus, ’ya know, se kovis, se nörtti, se luuseri ja se tyyppi joka on kaikista normaalein.

  An&ri sanoi aika osuvasti, että tässä oli yritetty vähän liikaa. Ne englannin kieliset jutut onnistuivat torpedoimaan tilanteen kuin tilanteen aika mallikaasti.

  Ei tämä tietty mikään erityisen huonokaan ollut, sellaista perusviihdettä. Taidan hankkia ainakin seuraavan pokkarin, näkee vähän paremmin mihin homma on menossa.

  #82656

  Minua sarjassa kiehtoo juuri se, että hommaan on pistetty aimo annos John Woo -meinikiä ja just sellaisia kliseisiä Mexican standoff -tyyppisiä tilanteita ym. Sarja on juuri sen takia niin hyvä, koska se on piirretty kieli keskellä suuta, eikä siinä ole tavoiteltukaan mitään realistisuutta. Aivan mahtavaa viihdettä, vaikka sen itse sanonkin!

  Aivot narikkaan ja toista osaa hankkimaan! (2. osa ilmestyy tosin vasta 5.12…)

  #82826
  Shoe
  Member

  Ostin ekan osan ja voin sanoa, että olen lukenut parempaakin, mutta menetteli. Ehkä tällainen ensireaktio siksi, koska olen huono aloittamaan uusia sarjoja ja en pidä juurikaan naishahmoista. Kyllä tuota kuitenkin ihan lukee, verta lentää, se on plussaa. ja en ole hullu, pidän vain verestä.. 8D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 26 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.