Bleach (SPOILER!!)

Home Forums Manga Mangasarjat Bleach (SPOILER!!)

 • This topic has 39 voices and 202 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 203 total)
 • Author
  Posts
 • #57457
  Fieri
  Member

  M-M-MITÄ?!!! EI VIELÄ TÄLLEKKÄÄN?! Häpeäkää hyvät ihmiset..

  Eli tämähän kertoo Tite Kubon luomaan Bleach animeen..

  EI JUMA.. VOI.. MITÄ. Ukitake osaa CERON?!!!!! O___O Ei se voi… mitä.. o___O…

  #58367
  N-chan
  Member

  Se oli kyllä minustakin melko shokeeraavaa. o___ö Siis kamoon, onhan se kapteeni ja kaikkea, mutta cero on cero! Jotenkin sen kuitenkin arvasi, miten homma oikeasti menee. Petyin.

  Onko tämä töpö vain animen spoilereille vai voiko mangastakin itkeä? :___D Meinaan, kun en itse seuraa animea kovin aktiivisesti niiden kaikkien fillereiden ja failien takia, niin en tiedä missä siellä mennään. Mangan uutta lukua odotan kuin kuuta nousevaa.

  Mutta tosi hienoa, että Valkaisuaineestakin saatiin spoileritöpö. <3 Pääsen itkemään uusista tapahtumista ilman spoilauspelkoa.

  #59984
  Rege
  Member

  Cero…. miten se osaa sen? Ja Matsumoto parka isopala lähti.

  #69087
  Allen
  Member

  Kerrankin kiinnostava chapu. Ulqin ja Ichin tappelu oli ihan kivaa katsottavaa siihen saakka kun Ichi kasvatti heviletin ja voimataso nousi yli yhydeksäntuhannen.

  Aizen on kyllä edelleen kovin jätkä ikinä. Barragan oli loppujen lopuksi aika sympaattinen hahmo. Kevyesti paras nuista Espada top 3:sta. Ainakin toistaiseksi. Toivottavasti Kubo pitäisi viime chapun laatua yllä, olin jo menettää uskon siihen että Bleach voi joskus vielä olla hyvä.

  #69697
  michiro-dude
  Member

  En ikinä oo ennen kiinnostunu fillereist (koska ne sukettaa omasta mielestäni) kunnes satuin näkee tätä viimeisintä filleri pätkää. VIIMEINKIN RAKASTA HICHIGOANI NÄYTETÄÄN LISÄÄ!!! Ja vielä se Hisagin zanpakutou… on kyl ihan ältsin ihana hahmo! >3< Innolla odotan nähdä lisää Hichigoa kans mangas koska en pahemmin animea seuraa…. Ja koska Hichigo on vaan niin upee hahmo…. 😀
  Niin ja mangasta sitten… Haha.. skullikunkku tais vähän niinku kuolla :—-D No en kyl alkajaisikskaan tykänny siitä hahmosta. Ja, Aizen on niin asshole-superman-clark kent että huh huh!!!! :’DDDD lolz

  #75985
  Fieri
  Member

  Joo tää bleahc on alkanu mennä jo aika tylsäksi.. ö__ö… Siis Aizen vs Halibel… Jaajaa.. EIKÄ NÄYTETTY KUNNOLLA EDES GINIÄ! *möks kubolle* Muttasiis ikävä ku Starkki kuoli(?)

  #76751
  Devilman
  Member

  Se, että Aizen upotti miekkansa Halibeliin oli ensimmäinen juonenkäänne, jota ei osannut arvata sitten… no en edes muista. Kuitenkin sarja sai siitä kipeästi tarvitsemaansa lisäpotkua, sillä sitä ennen meno oli vain niin tautisen puuduttavaa huolimatta siitä, että kaiken aikaa tapahtuikin.

  No, vaikka tapahtuikin suorastaan shokeeraava käänne, niin yksi asia on ennallaan: yhdessä luvussa ei ehdi paljoa tapahtua. Alotin kappaleen, Aizen hoitelee Halibelin ja Mashiro tappelee sitä ipanaespadaa vastaan ja sitten silmänräpäyksessä oltiin jo toiseksi viimeisellä sivulla. Kubo saisi tehdä jotain tuolle isojen ruutujen määrälle, näin etenemistahti on aivan liian hidas…

  #76830
  Blackbeard
  Participant

  Ja taas päädyttiin siihen, että Aizen on vaan über. Miksi hemmetissä se edes keräilee itselleen noin mielettömän suuren armeijan, jos kuitenkin pystyy pieksemään koko Soul Societyn yksinään. Menee maku koko hommasta, kun veren maku suussa tapellaan satoja sivuja, ja sitten yksi tulee ja ownaa kaikki. Aizen Zanpaktou on vaan ylivoimainen. Ja en vaan jaksa uskoa, että Ichigo voi uskottavasti voittaa hänet. Jo Ulquirran piekseminen oli turhan kaukaa kaivettua.

  #81350
  Devilman
  Member

  No niin… Ichigo palasi mukaan kuvioihin, mutta sitten tuli tietenkin ongelmia kykenemisen kanssa, ihan niinkuin Yammy ei muutenkin olisi jo aivan tarpeeksi törkeen supersikavahva. No, onneksi Byakuya ja Kenpachi tulivat paikalle pelastamaan päivän. Bleach alkaa taas maistua, etenkin kun Ken-chan on taas mättämässä porukkaa.

  #81352
  Lisko
  Member

  Devilman wrote:

  Bleach alkaa taas maistua, etenkin kun Ken-chan on taas mättämässä porukkaa.

  Juu, itsekin olin iloinen kun Kenpachi taas astui kuvioihin =)

  #81353
  Neko5
  Member

  Jes! Byakuyaa näkyy pitkästä aikaa. Ainoa syy melkein lukea Bleachia tuli takas kuvioihin. xDDD

  #82472
  Devilman
  Member

  "Painu jo pois tieltä, hemmetin häpeäpilkku."
  Badass numero uno Kenpachi sanoi sen, mitä Ichigolle olisi pitänyt sanoa jo ajat sitten.

  Ihan kunnon rytinä ei päässyt alkaneeksi vielä, mutta seuraavissa kappaleissahan se on sitten luvassa. Vähemmän Ichigoa ja muita tylsiä tyyppejä ja enemmän sairaan kovaa äijien äijää ja hullua koiraa Kenpachia, niin sitten Bleach rulaa.

  #82636
  Lisko
  Member

  Devilman wrote:

  Badass numero uno Kenpachi

  Jep jep, itse repesin myös tälle

  Kenpachi:"Honestly, do ya get beat half to death every damn place you go"

  #84385
  Ripe
  Participant

  Jeps kukkuu, Ichigon hevilettimuuntautuminen oli…. ÄHH.

  #84722
  Shoe
  Member

  Ripe wrote:

  Jeps kukkuu, Ichigon hevilettimuuntautuminen oli…. ÄHH.

  ÄHH.. aika ällöttävä, jos minulta kysytään. Ei ollut Ichigomainen.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 203 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.