Bleach

Home Forums Anime Animesarjat Bleach

 • This topic has 49 voices and 80 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 81 total)
 • Author
  Posts
 • #39090
  Haruwe
  Member

  Wikipedia (manga)
  Wikipedia (anime)

  Kuinka moni seuraa? Minä itse olen lukenu sekä mangaa, että katsonut animena. Animea olen katsonut kaikki tähän mennessä ilmestyneet jaksot ja mangana lukenut alkupäätä ja seurannut nyt ilmestyneitä chaptereita. Ollut niin kauan jo bliitsin parissa, että tuntuu osalta omaa elämää 😥
  Mielipiteitä sarjasta otetaan vastaan.

  #39093
  GUILD
  Member

  Kyllähän minä ne uusimmat chapterit luen aina. Animessa olen tällä hetkellä jopa jaksossa 190, koska jaksoin katsoa uudet fillerit pikakelauksella läpi. 😀 Taidan odotella, että bliitsi on jossain 200 jakson paremmalla puolella ennenkuin taas katson sitä.

  #39125
  mimeko
  Participant

  Tunnustan kuuluvani Bleachin seuraajiin. animea on katsottu kaikki ilmestyneet jaksot ja mangaa luettu kaikki chapterit ja vetää mukanaan lähinnä hahmojen takia, juoni jumittaa makuuni liikaa eikä Kubon tyylillä muutenkaan edetä paljoa yhden chapun aikana… kamalaa rajastusta, mutta olkoon! Kuten sanottu täynnä ihania hahmoja. (tuli nyt lyhyt viesti, mutta siinä se suunnilleen oli)

  #39184
  Smoker
  Member

  Yksi monista suosikeista. Juoneltaan aika mielenkiintoinen, mutta hyvällä tavalla. 😉

  Kenpachi omistaa^^

  #39381
  Seyra
  Member

  Olen vasta alkanut katsoa sarjaa englanniksi. Kuten mimeko sanoi, minunkin kiinnostusta jaksavat pitää vain hahmot. Tämä johtuneenkin varmaan siitä, etä juoni tuntuu minusta tavanomaiselta.
  Paremmin en osaa sanoa, paljoa kun en ole katsonut sitä enkä ole vielä muodostanut lopullista mielipidettäni.

  #39403
  Allen
  Member

  Juup, varmaankin se oma ihan lempisarja.. Hahmot mahtavia, piirrostyyli ok, juoni myös hyvä, muttei pääsyy miksi sarjaa seuraan. Hahmot ovat vaan NIIN hyvin suunniteltuja, ja se varmaan tekee tästä lempisarjani 😀

  #39583
  Osaka
  Participant

  Omistan ensimmäisen pokkarin, ja pari animejaksoakin olen viitsinyt katsoa. Vaikuttaa hyvältä ja kyllä aikomuksissa on jatkaa katselemisia. :mrgreen:

  #39639
  Neko5
  Member

  Oon kattonu animea melko paljo. Välillä tulee sellanen olo että se on iha tylsää ja sit taas välillä tekee mieli katsoa sitä 24/7. Iha hyvä sarja. Filleri jaksot ärsyttää kyllä iha älyttömästi 😀 .

  #39995
  Shiro-chan
  Member

  Lempisarja! Todellakin! Mutta jotkut jaksot vähän tökkii kun se on sitä ainaista taistelua…ja flashbackiä…. Mutta välillä ne tappelutkin on ihan hauskoja… ja flashbackit 😆

  #40048
  Awway
  Member

  Haluaisin nähdä tämän kyseisen sarjan, mutta en ole vieläkään saannut aikaiseksi etsiä mitään, ehkä olen vain liian jaksa etsimään mitään… 😕

  #40149
  Tiger Claw
  Member

  Njaa. En ole lukenut Bleach-mangaa, mutta lukisin varmasti jos sarjaa alettaisiin suomentaa. Vaikuttaa nimittäin ihan kelpo sarjalta. En yhtään ihmettele, että sarjalla on paljon faneja.
  Animea olen katsonut jonkun verran, ja näkemäni perusteella lempihahmoni on Urahara Kisuke. Hänessä on sitä jotain. <3 Mielestäni animen alkutunnarien kappaleet ovat kaameita. ¤__¤ Anteeksi nyt vaan.

  #40473
  The Vegito
  Member

  Animena en ole katsonut, kuin pari jaksoa vasta ja kaksi ensimmäistä leffaa. Mangan lukemisessa olen tällä hetkellä menossa Soul Society kohdassa. Kun kerta taistelu mangasta pidän muutenkin, niin miksen pitäisi myös Bleachista. hahmot ja juoni vaikuttavat hyvin suunnitelluilta. Paras hahmo mielestäni on Kenpaichi. On vain niin hemmetin siisti tyyppi.

  #40617
  Sonoe
  Member

  Tunnustan olen Bleach-fani! En ole kyl lukenut mangana mutta anime jaksoja katon sitä mukaa kun ne ilmestyy. Mun lempihahmo on varmaan Renji Abarai ja Tōshirō Hitsugaya.

  #40764
  zemppu
  Member

  Sarja kuuluu ehdottomasti suosikkeihini. Bleach -anime on jännittävä, supär! Tosin fillereitä vihaan, olenkin jo siirtynyt enemmän mangan puolelle… Hahmot on juuri sopivia. Tosin vähän tylsää joskus kun kukaan monista divisioonan heeboista ei oikeen depsi… sais vähän actionia. Leffat on ihan jees, kolmatta tässä odotellaan.

  Mangana mieluummin nykyään seuraan. Juuri lähipäivinä siirryin enemmän mangan puolelle.

  Bleach sivustokin on keritty tehtyä. 😎

  #40787
  Kyoka8
  Member

  No, Päällepäin Bleach on oikein viihdyttävää shounenia hyvillä hahmoilla, ja juonella. Viime aikaiset tapahtumat vain ovat olleet minusta todella puisevia, ja tuntuu siltä, että Bleachissä ei enää muuta tehdä, kuin tapellaan. Bleach oli todella hyvä siihen saakka, kun Rukia saatiin pelastettua.

  Soul Societyn eri divisioonat, ja niiden kapteenit, ja niiden keskinäiset asiat olivat minusta Bleachin mielenkiintoisin asia.

  Lempihahmoni tällä hetkellä ovat Rukia, Izuru, Byakuya ja Ishida.

  Pidän Kubon piirrustustyylistä kovasti. Uusimmissa mangakappaleissa hänen tyylinsä on jo todella taitavaa. Hän on kehittynyt piirtäjänä paljon ensimmäisimmistä osista. Myöhemmissä se tarina puoli vain ei ole minua niin kiinnostanut.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 81 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.