Blood+

Home Forums Anime Animesarjat Blood+

 • This topic has 3 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #44979
  Michi
  Member

  Kukaan katsonut kyseistä animea? Se on yks parhaista jonka itte tiedän 😀

  #45041
  *_Hakun_*
  Member

  tykkään sarjasta… se on vähän psykologinen juu mut ei se mitään… rakastan tälläst… vaik haluaisinki lisää verta tähänki T.T… ja muutenki kaikki joka muistuttaa vampyyri tyylistä tarinaa ni o mul sydän lähel ku rakastan vampyyri juttui ^^…

  #45084
  Michi
  Member

  oho luulin et oon ainoo joka tietää tän sarjan :’D kiva et täällä on joku muuki 😀

  #45539
  *_Hakun_*
  Member

  onhan siin huonotki puolensa… tekee välil mieli kelaa vaan jaksoi ja selailla ku ei kaikis ain tapahdu mitään… mut joo… kiva sarja se on ^^

  #58956
  Kyoka8
  Member

  Täältä Sangatsulan syvyyksistä löytyi tästä sarjasta tehty ketju, eikä tämä immeinen huomannut, nnn

  No siis, en ole vielä katsonut animea loppuun, joten en vielä osaa sanoa 100% varmaa mielipidettä, mutta muoksin sitten jos se muuttuu paljonkin.

  Ensinnäkin, tykkään kovasti Blood+:n kaltaisista mysteereistä, ja mikäs tuota katsoessa. Olen tähän mennessä kuitenkin osannut arvata monia tapahtumista, mikä ei ole hyvä juttu. Blood+ on minun makuuni ehkä hieman yksiulotteisen synkkä. Sarja on todella hyvin toteutettu, ja toimii sinänsä hyvin. Myös musiikki on hienoa. Hassua, että niinkin tunnettu nimi, kuin Hans Zimmer on tehnyt tähän animeen soundtrackin.

  Päähenkilö on jokseenkin ärsyttävä. Sayasta oltaisiin voitu tehdä hieman persoonallisempi. En oikeastaan osaa sanoa, että mikä hänessä minua niin ärsyttää. Hagi teki minuun vaikutuksen. Mystinen tummanpuhuva mies, joka soittaa selloa. Myös Riku ja Kai ovat ihan okei hahmoja.

  #94918
  Michi
  Member

  Osittain samaa mieltä 🙂

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.