CardCaptor Sakura

Home Forums Manga Mangasarjat CardCaptor Sakura

 • This topic has 5 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #56966
  Kuroii
  Member

  Juoni (englanniksi)

  ”Sakura Kinomoto was just an average 4th Grader – loved P.E., hated math – until one day, while looking through her father’s library, Sakura found the Clow, an enchanted book designed to hold a set of magical Clow Cards. But when Sakura opened the book, it was empty. Talk about disasters!! Cerberus, the Creature of the Seal, emerged from the cover of the book and told Sakura the cards must be returned to the book. "If the cards aren’t in the book, they come to life and do evil!" Kero formed a contract with Sakura making her a Cardcaptor and together with Sakura’s best friend, Tomoyo, they embark on a mystical journey to capture all the Clow Cards before the Cards can wreak chaos and destruction.”

  Ihana sarja mielestäni :3 olen myös katsonut animen ja molemmat elokuvat. Lempihahmoni on varmaan Shaoran. ^^

  #57186
  Kyoka8
  Member

  Pidän CCS:sta kovasti, ja suurin syy siihen on se, kun se on vain niin todella aito ja suloinen. Keskellä teini-angstia CCS piristää kummasti! Juoni ei ole maailman uskottavin, mutta Card Captor Sakuran on tarkoitus olla mahoushoujo-parodia, joten juoni toimi hyvin.
  Hahmot ovat todella sydämellisiä, ja erikoisia. Minun suosikkini ovat Yukito ja Tomoyo. Yukiton ruoka-annoksille ja Tomoyon ihailulle Sakuraa kohtaan ei voinut olla repeilemättä.

  Vaikka CCS on lapsille suunnattu, niin se on todella moniulotteinen, ja siinä joitain hieman kyseenalaisiakin asioita, joita lapset eivät edes ymmärrä. Mainittakoon esim. shounen- ja shoujo-ai vihjailut. Sarjassa on paikoittain myös hyvin synkkiä juttuja, ja joissain kohdissa minua jännitti hirvittävästi, vaikka CCS:n lukiessani olin 13-vuotias. Ja nostan hattua Clampille siitä, että on osattu tehdä jännittävä sarja, jossa ei ole oikeastaan lainkaan väkivaltaa!

  #79593
  Kuroii
  Member

  Joo, vaikka tää näyttää ensisilmäykseltä lastensarjalta, sitä se ei ole. Siinä on todella hyviä ja jännittäviä kohtauksia.

  Ne kohdat oli ihania missä Shaoran punasteli<3~ ShaoranXSakura on lempiparini ja suloinen pari onkin. :’3

  repesin myös useesti tätä lukiessa. : D (erityisesti Kerolle. >83)

  #96805
  Sen-san
  Participant

  Mistä tätä sarjaa oikein voi löytää englanniksi tai suomeksi? Esim. kirjastoissa sitä on, mutta japaniksi, joten suurin osa jutuista menee ihan ohi.

  #96833
  räsynukke
  Member

  Sen-san wrote:

  Mistä tätä sarjaa oikein voi löytää englanniksi tai suomeksi? Esim. kirjastoissa sitä on, mutta japaniksi, joten suurin osa jutuista menee ihan ohi.

  Suomeksi sarjaa ei ole julkaistu, mutta englanniksi kannattaa etsiä esmes Fantasiapeleistä. Ja kyllä joissain kirjastoissa on myös enkuksi. Itsekin kun törmäsin sarjaan eka kertaa kirjastossa.: D

  Varsinaista Cardcaptor Sakuraa en ole lukenut, mutta kaikki CCS Master of the Clownin osat löytyvät. Parissa kohtaa on tullut pieniä wtf-hetkiä kun en ole tuota alkuperäistä lukenut, mutta en vaan viitsi sitä nyt enää lukea.

  CCS ei ole ihan lempisarjojani, vaikka luen sitä kyllä mielelläni. Taikatyttöily ei ole ihan se omin juttunu mutta aina silloin tällöin on kiva lukea vähän sokerisempaakin matskua. Hahmot on symppiksiä, samoin piirrosjälki. Tykkään Sakuran eri puvuista ja siitä että niiden takana on muutakin kuin vain keijupölyä.
  Also, Master of the Clownin loppu on mielestäni ihana. Jotenkin aina napannut. Ja tulkinnanvaraiset miessuhteet.:D Toya on kiva hahmo, mielelläni olisin lukenut sen ja Yukiton suhteesta enemmänkin. Isovelihahmot ovat niin minun juttuni.

  #97976
  Kyubi
  Member

  Aloin tässä jonkun aikaa sitten kyseistä sarjaa seuraamaan. Eräs parhaista CLAMP-teoksista mitä löytyy.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.