Casshern Sins

Home Forums Anime Animesarjat Casshern Sins

 • This topic has 3 voices and 2 replies.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • Author
  Posts
 • #93789
  Miru-Chan
  Member

  (En ole vielä katsonut loppuun, mutta olisi silti hienoa keskustella tästä sarjasta)

  Tämä kyseinen animehan pohjautuu jonkinverran aiemmin pyörineeseen animeen nimeltä Neo Human Casshern ja on uudistetumpi/muunneltu versio.
  Anime sijoittuu tulevaisuuteen, jossa on vain kourallinen ihmisiä ja itsestään tietoiset robotit ovat valtaosa planeetan väestöstä. Eräänä päivänä kumma ilmiö alkaa ruostuttamaan ja romuttamaan robotteja, ja planeettakin kärsii samasta raastavasta tapahtumasta(animessa ilmiö nimellä "Ruin/Ruining"). Huhutaan että Casshern olisi aloittanut kaiken tämän tappamalla pelastajan, Auringon jota kutsuttaan Kuuksi(The Sun which is called Moon), Lunan. Casshern(päähenkilö) itse kärsii muistinmenetystä, eikä siksi tiedä minkä takia muut robotit hyökkäävät hänen kimppuunsa. Vain tuhoamalla hyökkääjät ja jatkamalla kulkuaan eteenpäin tuhoutuvassa maailmassa Casshern alkaa pikkuhiljaa muistaa ja ymmärtää mitä on tapahtunut.

  Pituus 24 jaksoa. Genreksi arvioisin sci-fin ja draaman, mielestäni katsottava sarja.
  Löytyykö katsojia? Mitkä ovat mielipiteet?

  #94115
  Inu-Mimi
  Member

  Ra-kas-tan tätä sarjaa. En ole koskaan ennen sci-fiä katsonut eikä tuollainen cyberpunk-värimaailma oikein innosta mutta onneksi jatkoin katsomista ensimmäisestä jaksosta ihan retrouden ja animoinnin takia. Kun juoni on niin epämääräinen (ja menee vielä epämääräisemmäksi loppujaksoissa, oh boy) niin ainakin ensimäiset kymmenisen jaksoa on ihanan hahmokeskeisiä ja taustoissa ihan eeppinen värimaailma. Lempijakso on numero yhdeksän, söpö jälkeenjäänyt robottiloli ja siinä on erityisen kauniit kukkaniittytaustat.
  Btw tahdon tämän soimaan omiin hautajaisiini.
  Kaoru Wadan sävellykset tuppaavat vain olemaan kaikki samanlaisia :I

  Hahmojen takiahan minä tätä suurimmaksi osaksi katsoinkin. Ledalla ja Diolla on ihana suhde ja romance ending (mun OTP :3) ja Leda on harvinaisen epä-ärsyttävä vahvaksi naishahmoksi. Diolla on alemmuuskompleksi ja Casshern itsetuhoinen. Lunalla on hassu hahmodesign eikä siitä tiedä mieltä olla. Ja sitten vielä nämä yhden jakson hahmot! Tuon Nicon jo mainitsinkin mutta toinen suosikki on se yanderehko kellotyttö. Oikeastaan Lyuze on ainut todella rasittava hahmo koko sarjassa, sellainen tyypillinen hotblood-tsundere joka keskeyttelee koko ajan cooleja taisteluita ja loppuun saakka se on Casshernin kanssa niin ollakko-vai-eikö-olla ("En minä pelastanut henkeäsi koska pitäisin sinusta tai mitään", jesus christ). Sitten on vielä se yksi unijakso vain ja ainoastaan Lyuzesta joka junnaa juonta ja jossa on jotain ihme mustavalko-liveaction-väläyksiä joista kukaan ei tajua mitään. Siinä on vähän liian kovan yrityksen makua.

  Loppujaksoja en kehtaa kommentoida etten spoili : D Sen verran sanon että lopetus on oikein epämääräinen ja yllättävä eikä mihinkään oikein saada vastauksia mutta itkin niin kovaa että kävelin ihan koomassa koko loppupäivän. Mutta jeh tämä tuo tunteet pintaan kymmenessä muussakin kohtaa varsinkin noissa single-story jaksoissa.

  Tämä kappale muistaakseni kasijaksosta on myös erityisen lovely.

  #95129
  Jonelle_
  Member

  Pidin erikoisen paljon tästä sarjasta. Yleensä valitsen openingin perusteella katsonko sitä tiettyä animea. Sama meinasi myös käydä tälle, mutta hyvä kun katsoin vain eteen päin tätä sarjaa. Tosiaan toi Opening hieman hämäsi mua sarjan oikeasta sisällöstä. Hahmot olivat minun mielestäni ihan OK. Itse pidin Casshernista mutta tyyppi oli kokoajan aika synkkä. Ringo sentään oli lähes koko ajan iloinen. Oji taas tupsahti yhtäkkiä paikalle välillä. Lyuze taisi olla toinen lempparini, Tosin en älynnyt sitä miksi hän meinasi yrittää välillä tappaa Casshernin. Lyuze ja Casshernin pieni suhde oli ihan kiva mutta se ilmeni mielestäni liian loppuvaiheella eikä mitään ehtinyt tapahtua.
  Minun mielestäni sarjaan sisältyi aika monta turhaa jaksoa, Niissä olisi voinut sisältyä vaikka parenmin hahmojen menneisyydestä. Välillä en meinannut älytä sarjan tapahtumia. Alku ainakin oli todella sekava.

  Jäi tosiaan toi loppu hieman vaivaamaan.

  Arvosanaksi antaisin ehkä kasin, Ysiä en antaisi koska en pitänyt oudosta lopetuksesta. Jos loppu olisi ollut erillainen niin olisin antanut varmasti ysin. Tämä on parhainpia animeita joita olen silti nähnyt. Koskaan en ole koskaan katsonut tämän tyylistä animea mutta pidin tästä todella paljon.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.