Cherry Juice

Home Forums Manga Mangasarjat Cherry Juice

 • This topic has 25 voices and 48 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 49 total)
 • Author
  Posts
 • #41525
  MarenkiQ
  Participant

  Mitäs piditte tästä sarjasta? Itse ainakinRAKASTIN sitä! Kaikki jotka ovat tämän sarjan lukeneet, kertokaas mielipiteenne? Ymmärrän kyllä, ettei se välttämättä iske kaikkiin, mutta (niinkuin varmaan huomasittekin) minuun se iski ja osui<3 IhQutus mangat on vaan niin… IhQ:ui! ➡ c) mitä olisit toivonut tapahtuvan?

  ps. tämä viesti saattaa olla sekava/ärsyttävä, joten I’m so sorry<3

  #41545
  Kyoka8
  Member

  Olen lukenut kolme osaa, ja oli ihan ok-sarja. Teinityttöjen sokeriset romanssit eivät ikinä oikein ole olleet kivaa luettavaa/ katsottavaa. (Sailor Moon on poikkeus) En tykkää CJ:n piirrostyylistä, koska silmät on liian isot, nenät pienet jne. Suhdekiemurat olivat paikoittain aivan nerokkaita. Suosikkia hahmoa minulla ei ole, kun CJ:n hahmot eivät mitään ihmeellisiä persoonallisuuksia olleet.

  #41582
  manga ai
  Participant

  oi rakastan sarjaa mulla on kaikki osat siitä ooooh oon lukenut koko sarjan varmaan 6 kertaa se oli niin koskettava varmaan yksi parhaista lukemistani sarjoista koska juoni oli hyvä ja hahmot söpöjä ihastuin minamiin ja amaneen ne olivat vain niin syötävän suloisia 😉

  #41589
  pikku-oRkki
  Member

  Selailin ykkösosaa joskus kaupassa, mutta jotenkin mua puistatti se sisarusrakkausjuttu siinä (en tosin tiedä, mitä sarjassa on tapahtunut, mitä sisaruksilla kävi, tai olivatko he ylipäätään sisaruksia tai mitään plaaplaaplaa). Insesti vaan on.. karmivaa. Vaikka Cherry Juicessa se on varmaan melko ’kesyssä’ muodossa, niin musta se ei vaan jotenkin ole viihteellinen asia.

  #41593
  Puolukka
  Member

  Mielestäni ihan kelvollista shoujo hömppää 😀 Omistan kaikki osat suomeksi, ja muutamaan kertaan lukenut jokaisen osan. Harmillisisnta mangassa on juonen tylsyys, sillä olen lukenut tälläisiä tarinoita ja juoni on aika lailla sama.
  a) suosikki hahmosi? En ole ihan varma, ehkä se Otomen poikaystävä.. mustahiuksinen, nimeä en muista..
  b) mikä vihastutti ja/tai ihastutti? No juuri se juonen tavallisuus, mutta taide oli kevollista, pidin siitä..
  c) mitä olisit toivonut tapahtuvan? Mielestäni he olisivat voineet olla oikeati kaksoset, Silloin seurustelu olisi ollut oikeasti vaikeaa sekä luonut enemmän tunnelmaa.

  #41678
  pikku-oRkki
  Member

  Puolukka wrote:

  c) mitä olisit toivonut tapahtuvan? Mielestäni he olisivat voineet olla oikeati kaksoset, Silloin seurustelu olisi ollut oikeasti vaikeaa sekä luonut enemmän tunnelmaa.

  aHAA, eli arvasin oikein (vaikken olekaan sarjaa lukenut): he siis tosiaan eivät edes olleet sisaruksia! I knew it 😆

  #42003
  Lauraa-chan
  Member

  vaikutti ihan mielenkiintoiselta sarjalta, kun selailin ykkösosaa divarissa.
  mutta en varmaan rupea kuitenkaan keräämään.

  #42022
  Puolukka
  Member

  pikku-oRkki wrote:

  aHAA, eli arvasin oikein (vaikken olekaan sarjaa lukenut): he siis tosiaan eivät edes olleet sisaruksia! I knew it 😆

  Joo, varsinaisia sisaruksia eivät olleet. Pelkästään sisarpuolia..

  #42247
  ringo_96
  Member

  Cherry Juice.

  Minun mielestäni hyvä sarja, ostamisen arvoinen, joten miulla on ne kaikki neljä. Välillä suhdeongelmat sun muut jahkailut ärsyttivät, mutta muuten suht OK juoni (välillä myös tylsä, niinkuin monet sanoivatkin). Piirrosjälki on minun mielestäni erittäin kaunista, varsinkin silmät, mutta jalat ovat ehkä hieman liiän pitkät…

  No, sitten vastaukset:

  a) Suosikki hahmoni on varmaankin Amane : )
  b) Minua vihastutti: Se, että Otome seurusteli Amanen kanssa, mutta silti piti Minamista. Minua ihastutti taa se, kun Minami suuteli Amanea : D
  c) Mielestäni Minamin ja Amanen olisi pitänyt mennä yhteen : ) Ja Otome vaikka sitten sen Hokuto Imain kanssa :’D

  #42491
  Spingu
  Member

  Ihan OK, perus shoujo sarja, ihan lukemisen ja (jos budjetti sallii) ostamisen arvoinen. Sarjassa olivat omat puutteensa ja omat ihanat kohdat, mutta se siitä sitten. ^^ Minulla on ainoastaan ykkönen ja nelonen, ja muita en jostain syystä (ei tarpeeksi rahaa?) ole havahtunut ostamaan, mutta ajattelin ne jostain divarista penkoa.

  #42938
  Hamasama
  Member

  Minami on ihanin ^^
  Sarja on mukava siinä mielessä että se on erillainen kun muut :O Yleensä ei törmää sisar-rakkauteen ihan äkkiä.
  Se kyllä on outoa että Naru ja Amane meni yhteen 😯 Ei osannut alkuvaiheessa odottaa sellaista vaikkakin ne kyl sopivatkin toisilleen osuvasti :O

  #43148
  Lambo
  Member

  Aluksi sarjan juoni vaikutti hieman oudolta, mutta uteliaisuuttani ostin ensimmäisen pokkarin lopulta. Juoni on aika perus tylsää rakkauteen keskittyvää eikä mitenkään spontaanin kiinnostavaa, mutta kyllä tätä lukee ihan vaikka uteliaisuuttaan.

  Hahmojen samankaltaisuus ärsyttää. Samanlainen ulkokuori vaikeuttaa erottavaisuutta, eikä aina tiedä oikein kuka on kukin, jolloin tietenkin juonikin menee epäselväksi. Oma ostamiseni jäi kahteen pokkariin, mutta jos joskus löytyy jostain halvalla puuttuvat osat, niin kyllä ne ostaa ihan hyvin voi.

  Ei täysin soopaa oleva sarja, muttei järin jännittävä/kiinnostava.

  #43257
  Makoto
  Member

  Omistan koko sarjan ja pidin kovasti mutta nyt yritän unohtaa koko sarjan koska joku "kaverini" on kenties pöllinyt 2 osan ja se ottaa niin paljon päähän etten halua muistella mokomaa. 🙂

  #43269
  Kiki
  Participant

  konnichiwa!<3 mun suosikit oli varmaan Minami ja Imai^.^ Amanekin oli kyllä tosi kawaii!minusta Otome oli ärsyttävä..>.<

  #44397
  BlueLeaf0
  Member

  Itellä on kaikki. Ihan ok sarja, mutta minusta välillä vähän sekava. Välillä menin sekasin jopa hahmoista 🙄 Juoni oli ihan kiva ja hahmot oli ihan hienoja.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 49 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.