Chibicon 2.10.2010

Home Forums Sekalaista Cosplay Chibicon 2.10.2010

 • This topic has 17 voices and 23 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • Author
  Posts
 • #110840
  MisaAi
  Member

  Someone wrote:

  "Chibicon 2.10.2010 Kuopio, Työnkulma
  Chibicon on nyt ensimmäistä kertaa Kuopiossa järjestettävä tapahtuma. Conin tarkoitus ei ole olla mitään uutta ja mullistavaa, vaan ihan pieni tapahtuma paikkaamassa sitä vääryyttä, että suurin osa tapahtumista on aina ihan eri laidalla Suomea"

  Tuo on suora lainaus Chibiconin sivustolta ja ajattelin tänne laittaa tästä tieto.
  Onko täältä ihmisiä Chibiin menossa? Itseäni kiinnostaa todella paljon mennä katsomaan minkälainen tuo uusi coni on. Cosplay kilpailukin houkuttaa kympillä ( >3333< ), mutta vielä olen epävarma pääsenkö tuolloin Kuopioon, minne täältä päin maailma on sellaset reilut pari sataa kilsaa matkaa. Kaverini tosin ovat jo päättäneet mennä sinne ja heillä on Akatsuki ryhmäcosplay siellä ,vaikka heiltä muutama hahmo vielä puuttuukin.
  On kyllä aika ikävästi kumminkin tuon Chibiconin aika, kun kaikki ei pukua kerkiä tekemään kirjoitusten takia.

  #110842
  Lizzmö
  Member

  Kyllä, olen tulossa! Viimeinkin coni suht lähelle, kävin viimeksi conissa kaksi vuotta sitten. |D Saatan mahdollisesti heeboilla siellä England/UK cossipuvussa, jos saan sen valmiiksi siihen mennessä. Se pitäisi vielä aloittaa..
  Oikeastaan aika mukavaa, että se on vasta lokakuussa. Silloin on paljon viileämpää, eikä pukuihin tukehdu yhtä helposti. Joillekin tämä taas on ongelma niukempien pukujen kanssa.
  // Minullakin on mahdollisesti Venäjä mukanani. :’D

  #110843
  Hake
  Member

  Latvia ilmoittautuu~ Ja seurassani on nyt ainakin Venäjä, joten voi yrittää bongailla :”3

  #110847
  Riyoko
  Member

  Minäkin tulossa : D ! Tulen varmaan Shinobuna ( piti keksiä jotain yksinkertaista, kun juuri nyt olen köyhä >.< ) ja mukanani on ainakin Emiya ja joku Sasuke tai Naruto >w< Kivaa tulee.. :3

  #110852
  Mikila
  Participant

  Mie en oo koskaan ees kuullu Chibiconista! XD Onko se uus juttu? Ja missä päin Suomea Kuopio muuten on? (Kun tyhmä ei tiedä, niin tyhmä kysyy. XD) Ei sitä jaksa karttaakaan ruveta ettii.

  #110875
  Lizzmö
  Member

  Mikila wrote:

  Onko se uus juttu? Ja missä päin Suomea Kuopio muuten on?

  Kuopio sijaitsee Keski-Suomessa, Pohjois-Savossa. Chibicon on, kuten jo aloitusviestissä mainittiin, uusi tapahtuma. Jonka järjestää Kuopiolainen mangan ja animen ja sun muun krääsän oheistuotemyymälä nimeltä Urumi. Samantyyppinen kuin esim. Blippo, mutta mielestäni paljon parempi.
  Chibicon on todella pienimuotoinen, ja se on järjestetty vetämään noin 700 kävijää. Eli hyvin vähän.
  Sinne on tulossa ainakin itse Urumi ja mahdollisesti Manga Café.

  #110885

  Chibicon, here I come!
  Elikkäs, olen tulossa katsomaan uteliaisuudesta, millainen tää uusi con on. Olisi tosi mahtavaa nähdä Sangatsun tyyppejä sitte n__n
  Juu siis, cossailen Kushina Uzumakia Narutosta, pienet paineet, kun Kushinasta ei oo hirveänä ollut cosseja, että miten se onnistuu. =__=’ Mukana kulkee ainakin Naruto Uzumaki [Shippuden versio] ja ilmeisesti Monkey D. Luffy One Piecestä sekä Kanada Hetaliasta.
  Coniin on vielä..jonkin verran aikaa, ja pukukin pitäisi aloittaa.. Mutta tulkaa ihmeessä sitten moikkaamaan ja halailemaan, mukavaa saada uusia kavereita!

  EDIT: Porukkaan liittyi vielä Kanada!

  #110900
  MisaAi
  Member

  Hei mahtavaa, että täältä on sinne menossa porukkaa! 8D
  Itsekin viimein tiedän ,että menene sinne. Cossaan Final fantasy VII Zack Fairia. :3

  #110994

  Minä olen sinne tulossa, ihan vaikka vain mielenkiinnosta nähdä eka Chibicon (koskaan kun en ole päässyt semmoiseen coniin joka järjestetään ekaa kertaa). Tarkotus olisi tulla Itävaltana, sen cossin teon kun olen jo aloittanut. en osaa kyll sanoo tuleeko mukaan ketään kaveria, joten jos joku sattuu tulemaan eteläSuomesta niin minä hyppään mukasalaa matkalaukkuun.

  #111017
  Emily-fani
  Participant

  Tarkotus olisi tulla. En ole ennen coneissa käynyt, joten pitää katsella vähän meininkiä.. cossata en aijo.
  Ja kerrankin joku con on tarpeeksi lähellä.

  #111172
  Kekko114
  Participant

  Eka con johon olen menossa, kun sijaitsee noin lähellä. Liikun Temarina (varacossi on Satoshi Houjou), ja kuljen Kiban ja Deidaran kanssa.

  #111445

  WOOOHOOOH!!! Eli meikäki saattaa juosta sinne suunnalle!! 8DD Parin tunnin matka niin mökäpäs siinä~ Joo ja en cossaa ketään… Narska viikset pistän vaan ja valmista on!! X"DD Ja laitan lapun, jossa lukee ".:japan-angel:.", joten moikkaamaan saa tulla!! :3 Ja toivotaa että monet muistaa sitte meikän täältä!! XDD Ja sitte vois laittaa sellasen lapun että: "SasuNaru fanit halaa!!". X"DD Sellainen idis ollut jo pitkään. 8D Ja seurassani saattaa liikkua vaikka minkä näköistä väkeä!! Ja meikää ei tarvii pelätä vaan tulee ja halaa takaapäin!! Oon valmiina tapaamaan sangatulaisia, joten siellä nähdään jos kyytihomma onnaa!! ^ww^

  #111459
  Neko5
  Member

  Ehkä olen menossa….asiat hieman epävarmoja vielä, mutta jos tulen niin cossaan Gilbert Nigthrayta (Pandora Hearts) ja hillun siellä varmaan PH-ryhmän kanssa. Ei ole edes pitkä ajomatka niin varmaan pääsen paikalle.

  #111817
  Lei
  Member

  Miekin oon tulossa joko sasukena tai narutona en oo ihan varma mut sexy no jutsu on kai mulla siinä aiheena. Mukanani on kaksi kaveria ja siitä tulee hauskaa!!

  #111874
  Hake
  Member

  Ahihi, suunitelmat muuttuikin~ Tulen Chibitaliana sinne… Kyllä, se sama joka oli Bakaconissakin… Tosin eri hameella ja ehkä ilman peruukkia.. ^w^” Uutta essua ja paitaa en ehkä ehdi hankkia, joten vanhalla asulla mennään.. ^^”

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 24 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.