Code Geass

Home Forums Anime Animesarjat Code Geass

 • This topic has 9 voices and 9 replies.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • Author
  Posts
 • #54584
  Kyoka8
  Member

  Infoa:
  http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=6704

  Clamp-fanina Code Geass kiinnitti huomioni, ja oli ihan positiivinen yllätys. Yleensä en mechasta perusta, mutta Code Geassissa en nähnyt sen olevan mikään ongelma. Juoni ja asetelma on melko hmm.. -mikä nyt olisi kuvaava sana- utopistinen, joten pääsee vähemmällä vaivalla, kun ei ota sitä ihan tosissaan. Code Geassissa kun on tosi paljon enemmän tai vähemmän tahatonta huumoria. Juonesta myös löytyy tosi paljon Death note-tyylisiä elementtejä, esim. tietynlainen kissa ja hiiri-leikki, jossa merkillisen Zeron henkilöllisyyttä yritetään paljastaa. Code Geassissa myös viljellään jonkin verran fanipalvelua – varsinkin tokalla tuotanto kaudella. Naispuoleisia hahmoja täytyy aina kuvata – krrhhm – mielenkiintoisista kuvakulmista. Ja eikä tarvitse kovinkaan paljoa tihrustaa, jotta löytyisi shounen-ai viitteitä.

  Henkilöt olivat mukavia, vaikka löytyihän niistä paljon stereotyyppejä, kuten Suzaku ja Shirley. Lempihahmoa minulle ei jostain syystä tullut, mutta Lelouch ei ole hullumpi päähenkilö, ja pidän myös hänen seiyuustaan Jun Fukuyamasta. Karenista en pitänyt yhtään.. C.C. menetteli.

  Code Geassin ykkös kausi päätettiin raivostuttavaan cliffhangeriin, joten oli heti pakko alkaa katsomaan Code Geass R2:sta. Kakkoskausi oli minulle oikeastaan aikamoinen pettymys. Juoni oli minusta aika poukkoileva, ja toisinaan liiallinen angsti on jokseenkin häiritsevää, heh.

  Mutta siis, yleensä ottaen pidin CG:sta paljon, ja se kuuluu lempisarjoihini.

  #54607
  Inu-Mimi
  Member

  Olin aivan hapoissa tästä viime syksynä. Ostin mangaakin sen verran kuin fanstusta sillä hetkellä löysin (1 kpl. lol) ja Entrance-kevytromaanin. Kuuluu vieläkin suosikkeihin, on vaikea kuvata mikä Code Geassissa on hyvää koska juoni nyt on niin ja näin, animaatiolaatu on varsinkin ensimmäisellä kaudella poukkoilevaa… mutta sarjan ei tarvitse olla kovin hyvä ollakseen äärimmäisen viihdyttävä. Tapaus Code Geass. Parasta kai oli se ettei koskaan tiennyt mitä seuraavaksi tulee tapahtumaan ja miten joskus ei tiennyt itkeäkö vai nauraa kun tapahtumia alettiin selittää syvällisesti ja…. okei mitä minä puhun. Parasta on Zero-viitta. Se minut alunperin sai katsomaan tätä.
  Pidän kyllä enemmän ensimmäisen kauden hahmodesignistä. Toisella kaudella se meni liian… teräväksi.
  Mutta O2 > Colors. Parasta musiikki ovat kuitenkin soundtrackit. Continued Story~ ♥
  Suzaku on ihan yliarvostettu hahmo vaikka hänen ja Lelouchin suhde on välillä sanotaanko kinky. Maoon jotenkin kiinnyin vaikka hän häiritsikin ensimmäisen kauden tapahtumia raivostuttavasti eikä hänellä ollut muuta tarkoitusta kuin näyttää ettei Lelouch ole ainutlaatuinen lumihiutale, mutta aika hurmaava sekopää hän silti oli. Yliaktiivinen luuseri. Ei kyllä hajuakaan mitä clamp ajatteli kun suunnitteli hänen vaatteensa. Ja C.C oli mukava hahmo, hienovarainen tsundere kuten vaikka Spice & Wolfin Horo. Rolo oli rasittava pentu, Clovis tapettiin liian nopeasti, Lloydilla oli ihana ääninäyttelijä, Lakshata ei saanut tarpeeksi huomiota ja Nina…. what the hell. Ymmärsimme muutenkin että hän ajaa toista puolta katua. Kallen on ärsyttävimpiä animehahmoja ikinä.
  Kyoka8 wrote:

  Juoni ja asetelma on melko hmm.. -mikä nyt olisi kuvaava sana- utopistinen, joten pääsee vähemmällä vaivalla, kun ei ota sitä ihan tosissaan..

  Saa minut joskus häpeämään että edes pidän tästä. Ne kauheat spekulaatiot että Lelouch olisi elossa ja shipperit jotka todella uskovat että LelouchxKallen on canon ja kirjoittavat siitä internet-eepoksia…. ugh. Yliajattelevat asioita.

  #54626
  Kyoka8
  Member

  Inu-Mimi wrote:

  Ne kauheat spekulaatiot että Lelouch olisi elossa ja shipperit jotka todella uskovat että LelouchxKallen on canon ja kirjoittavat siitä internet-eepoksia…. ugh. Yliajattelevat asioita.

  Niin kova CG fani en ole, että olisin tuollaisiin juttuihin vaivautunut perehtymään.. mutta siis tuohan on aivan naurettavaa! Hyvällä mielikuvituksella saa aikaan mitä tahansa, heh

  #76333
  Hildu
  Member

  Code Geass vaikuttaa todella mielenkiintoiselta sarjalta. Oikein nolottaa tulla tänne kommentoimaan kun täällä on tällaisia tosi faneja paikalla. ^^’ Lelouch on mielestäni paras päähenkilö pitkään aikaan missään anime sarjassa. (esimerkiksi bleachin ichigo on raivostuttava persoona ) Katson tällä hetkellä ensimmäistä kautta ja olen kai vähän yli puolen välin jaksoissa. Clovisin kuolema tapahtui myös minun mielestäni liian nopeasti… olisiko ollut toisessa jaksossa ja olin vähän pihalla siinä kohtaa.
  Rakastuin asuihin( paitsi se Zero-kypärä on kyllä mauton ) ja joihinkin hahmoihin. Jun Fukuyaman ääninäyttely on ihanaa kuunneltavaa ja muutenkin ääninäyttely code geassissa on sangen laadukasta.

  Odotan innolla miten sarja jatkuu ja tulen taas kommentoimaan jos tulee jotain kommentoitavaa. ^^’

  #92831
  YaoiCrazy666
  Member

  Törmäsin Code Geasiin täysin sattumalta. Minusta sarja oli eritäin kiinostava. Mutta eniten minua häiritsi 2 kauden alku (koska olin täysin pihalla).

  Someone wrote:

  Code Geassissa myös viljellään jonkin verran fanipalvelua – varsinkin tokalla tuotanto kaudella. Naispuoleisia hahmoja täytyy aina kuvata – krrhhm – mielenkiintoisista kuvakulmista. Ja eikä tarvitse kovinkaan paljoa tihrustaa, jotta löytyisi shounen-ai viitteitä.

  Minua kyllä haittasi ne kuva kulmat. Mutta melkeimpä kirjaimelisesti kaveri(poika) kuolasi vieressäni kun kattotiin niitä. Ja minäkin löysin aika kunolla shounen-ai viitteitä 😉
  Minä inhoan (entiedä miksi) kaikkia anime ja manga tyttöjä!! Joten ei tarvitse edes miettiä mitä ajatelen Kalenista tai Shirleystä.

  Soundrack oli aivan mahtava!! Spoileri: Mä itkin kun lulu kuoli ;__;
  Lempi hamot on Rolo, Lelouch, Zero, Lloyd mutta C.C oli myös hyvä (o.o mitäh?!)

  #93020
  Dents
  Participant

  Juuh, enpä ole kovinkaan tähän tutustunut, tosin YaoiCrazy (Hän on muuten serkkuni) antoi hiukan infoa.

  Ja muuten YaoiCrazy, tuossa viestissäsi paljastuu sarjan loppu, voisitko piilottaa sen?

  #116434
  FinLin
  Participant

  En ole kuin vasta 9 jaksoa ekasta tuotantokaudesta ehtinyt näkemään, mutta Gode Geass on ehdottomasti yksi suosikkianimeistani tähän saakka nähtyä. Lempihahmo olisi kyllä Suzaku.

  #119257
  Nejirax
  Member

  Parhaita näkemiäni animeita, ellei jopa paras. Mielenkiintoinen juoni ja hahmot olivat toimivia, ellei nyt jotain Roloa lasketa. Edellisissä viesteissä se kaikki onkin jo oikeastaan sanottu.

  Ai niin, lempihahmoni ovat Lelouch & C.C. Kallenia en voi sietää.

  #121259

  Aloin kattoon vaan sen takia, kun on tavotteena katto mahdollisimman monta animea joissa ääninäyttelee Jun Fukuyama :3 Mutta jo 3 jakson jälkeen sarja siirtyi yhdeksi suosikeistani. Tällähetkellä menen toisen kauden 7 jakson kohdalla C; Kummakyllä miulla ei oo lempihahmoja tässä sarjassa.

  #124804
  Usvasusi
  Participant

  Aaah, tämä sarja <3

  Ainoa Mecha- sarja jonka aikana en tylsistynyt tai odottanut jakson jo loppuvan. Juoni on mielestäni erittäin hyvä ja animaation laatu on erittäin hyvää. Olen katsonut molemmat tuotantokaudet.

  Tälle sarjalle plussaa siitä, että huumoria ei ole liiallisuuksiin, mutta se ei silti puutu kokonaan.

  Lempihahmoni on Lelouch, sillä pidän hänen ajattelutavastaan ja ulkonäöstään. Suzakusta en kamalasti perusta, sillä hän vaikuttaa aika yksitoikkoiselta hahmolta.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.