Code Lyoko

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Code Lyoko

 • This topic has 16 voices and 20 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
 • Author
  Posts
 • #43443
  Deserax
  Member

  Mitä pidätte tästä ranskalaisesta televisio-ohjelmasta. Lempihahmojani ovat Aelita ja Jeremie.

  #43451
  Fieri
  Member

  Oh my god… Jospa sanoisin näin… Jätti OTSAT SUPERPIENET SILMÄT!! X__X Ihan hyvä juoni mut tota….. Piirtämistyyli siin sarjas ei oo mitään nannaa mulle… O.O” Mut parhain piirretty on ne lopputekstit ku siin on se joku secret kansio. Välil katon sitä mutta harvoin ;P Ei mul oo oikeestaan mtn lempihahmoo mut varmaa se rillipää o ihan kiva…

  #43618

  Hm… en varsinaisesti seuraa sarjaa, mutta yhden kaverin luona käytäessä tulee aina jakso katsottua. Joo, piirtotyyli voisi ehkä olla vähän parempikin, mutta siihen tottuu. Ajan myötä siitä muodostuu aivossani jonkinmoinen "code-lyokomainen piirrosjälki". Mielenkiintoista on myös siirtyminen piirrosanimaatiosta tietokoneanimaatioon Lyokoon siirryttäessä. Tykkään ehkä eniten Yumista ja Ulrichista (kirjoitetaanko se noin?).

  #43660
  Kyoka8
  Member

  No, olen joskus harvoin katsonut kyseistä sarjaa Juniorilta. Juoni ei ole omaperäisimmästä päästä, mutta siitä huolimatta sarja on laadukas, ja suomenkielinen dubbi hyvä. Yllätyin, kun huomasin, että sarja on ranskalainen. Olisi kiva, jos sitä näytettäisiin alkuperäisillä äänillä, niin voisin ranskaakin harjoitella siinä sivussa.
  Paikoittain CL on aika lapsen omainen, ja kussakin jaksossa on aina sama kaava, jonka mukaan tapahtumat etenevät. Ok-sarja kuitenkin on kyseessä.

  #43720
  Deserax
  Member

  Tsuki no kage wrote:

  Tykkään ehkä eniten Yumista ja Ulrichista (kirjoitetaanko se noin?).

  Kyllä, oikein kirjoitit 😀

  #61410

  Katsoin joskus mutta kun näin sarjaa ensi kerran ihmettelin niitten hirveen isoo otsaa ja pieniä silmiä!Halusin nauraa maha kippurassa mutta kaverini olisi saattanut möksähtää..!Omaperäinen juoni mutta sarja ei oo mun makuun. 🙂

  #74800
  MisaAi
  Member

  RANSKALAINEN!????
  Luoja paratkoon olin koukussa tähän ohjelmaan niin kauan kun sitä tuli. (nythän tulee ne uusinnat)
  Suosikkihahmojani oli: William, Yumi ja Od. Oli keveää aloittaa aamu kattomalla noitten toilailuja.. vaikka en pitänytkään sarjast.. olin vain koukussa.. kuten tuhkimotarinaankin. X”D Mut kai se hyvä sarja kumminkin oli kun seurasin sitä uskollisesti. (?)

  #75939
  Dents
  Participant

  Pidin ennen. Nyt en enää. Koska hahmojen otsat ovat liian isoja, ja Oddin ääni ärsyttävän homomainen. Hahmo on kova, mutta ääninäyttelijä saisi puhua tavallisesti. Jeremy on ärsyttävä.Ja juonikin on: "PäläPäläApuaXanahyökkääsuhdesotkujapumpumslashtheend"

  #78887
  MisaAi
  Member

  Vitsit hajosin tässä yksi päivä totaalisesti, kun huomasin että jossain Pipsa possu -tyylisessä lastenohjelmassa on Ulricin ääninäyttelijä.. ja on joku koira siinä. 😆 Mut se ohjelma ei oo kumminkaan Pipsa Possu ,vaan joku mikä tulee piku kakkoselta. >”D

  #93079
  Kyubi
  Member

  Piirtotyyli on kyllä niin karseata. En yleisesti kestä tuollaisia cartoon network/nickledeon piirrettyjä oksettavan huonon piirtotyylin takia (ja huonojen juonien ja vastaavien takia)

  #94750
  OtaQ
  Member

  ..inhoan tätä.. D: Juoni on mielestäni tylsähkö ja tyyli, iso otsa ja pienet silmät = kamalaa >_<
  (ei ollu tarkotus loukata ketään)

  #96262
  Saso
  Member

  Kesälomalla katsoin Code Lyokoa. Ei ihan mun ohjelma, mut kyllä sitä katsoo jos ei ole muutakaan. Kesälomalla joka aamu, kun se tuli, katsoin se, söin, kävin suihkussa, puin vaatteet ja lähdin ulos kaverini kanssa. Kesälomalla en käynyt Sangatsulla, koska minulla ei ollut aikaa. Olin aamut ja illat pois kotoa.

  #97485
  Emily-fani
  Participant

  Myönettäkööt, että yhdessä välissä olin isokin fani. Kaikki oli Code Lyokoa, ja muusta en puuhunutkaan. Tosin se fanitus tipahti siinä vaiheessa, kun olin nähnyt kaikki jaksot. On kuitekin vielä ihan katsottava sarja. Suosikki hahmo on Ulrich.

  #102365
  DonTrust
  Participant

  Krhm. Katson lastenohjelmia, myönnetään. 8”D Silloin tällöin nauhoittelen kokeeksi lastenohjelmia, jotta näkisin mitä nykyään lapset katselee (Paavo Pesusientä tosin seuraan ihan aktiivisesti). Nauhoitin sitten kerran Code Lyokoa. Ensimmäinen ajatus: WTF mikä piirrostyyli!?
  Toiseksikin en ymmärtänyt YHTÄÄN MITÄÄN, hirveästi oli kaikenlaista virtuaalista meneillään, mutten ymmärtänyt mikä oli jutun juoni ja mitä hemmettiä oikein oli meneillään.

  Mutta. Nauhoitin pari seuraavaakin jaksoa. Aloin tajuta mikä sarjan idea oli. Totuin piirrostyyliin ja se alkoi jopa miellyttää ja pidin sitä omana tyylinään. Juoni alkoi kehittyä ja hahmot tulivat tutuiksi. Sarja ei enää junnannut paikallaan, vaan siinä tapahtui onnistumisia ja suuria epäonnistumisia, joiden takia asiat muuttuivat. Nyt seuraan sitä päivittäin. Sarjassa on omat huonot puolensa, mutta kyllä minä ainakin jaksan sitä seurata. Kiinnostaa tietää, miten se kaikki loppuu.

  Oma henkilökohtainen suosikkini on Odd. 8D Aluksi pidin sitä kummana ja jopa ärsyttävänä tyyppinä, mutta lopulta tykästyin siihen.

  #102730
  Dents
  Participant

  Btw, onkos Oddilla kaksi eri ääninäyttelijää? Kun jossain vaiheessa sen ääni oli kimakka, mutta sitten sen ääni parani.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Yksi kommentti