Coldplay

Home Forums Sekalaista Musiikki Coldplay

 • This topic has 5 voices and 4 replies.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • #53158
  eerol
  Participant

  Eli Coldplay on englantilainen bändi, joka on myynyt maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia levyjä. Coldplay on julkaissut 4 levyä, joista kaikki ovat olleet menestyksiä. Tunnetuimpia biisejä ovat: Viva la vida, Speed of Sound, Talk, Yellow, Clocks, The Scientist, Fix you, In my Place…….
  lisää voitte lukea wikipediasta…

  Eli mitä tykkäätte, mikä lempibiisi jne.

  Mielestäni Coldplay on maailman paras bändi ja mulla on kaksi levyä (X&Y ja Viva la Vida). Musiiki on omaperäistä ja siinä hienoja pianoosuuksia. Lempibiisejäni ovat Talk, Fix you, Yellow ja Clocks

  #58215
  räsynukke
  Member

  En tiedä Coldplaysta oikeastaan mitään ja tunnen ainoastaan kappaleen Viva la Vida. Siitä tosin pidän sitäkin enemmän. Jotenkin niin ilmava ja kaunis kappale, ja sanat ovat ihan oma lukunsa. Pidän varsinkin ensimmäisen säkeistön sanoista. Niin ja kaikki ne kuningas jutut kertsistä puhumattakaan… *vajoaa täysin haaveilemaan* Jotenkin tästä kappaleesta tulee kamalan surullinen ja ahdistunut olo, saattaa tosin johtua siitä AMV:sta johon kappaleen liitän. Hassua sinänsä, juuri siksi pidänkin Viva la Vidasta niin hulluna. Tekisi vain mieli alkaa pillittämään aina kun kuulen sen.

  Muttamutta. Ei minulla siis mitään asiaa ollut.: D Varmaan jos olisi enemmän aikaa/jaksamista/viitsimistä niin voisin tutustua Coldplayhin tarkemminkin. Vielä ei kuitenkaan ole eksynyt tiellä muita yhtyeen kappaleita joista olisin pitänyt, mutta katsoo nyt.

  #58286
  Felix
  Member

  Ihastuin bändiin kuukausia takaperin, kun löysin Viva la Vida or Death and All His Friends-levyn pölyttymästä hyllystä. Pakkohan se oli pyyhkiä pölyt pois ja kuunnella levy (uskon tällaisiin extempore-juttuihin), ja viikkoja myöhemmin huomasin, että mähän tykkään tästä. Musiikki on erilaista, mihin olen tottunut, sanoitukset on nerokkaita ja sitä rataa. Tällä hetkellä lempibändini.

  Pari kuukautta sitten bongasin kaupasta giftpackin (joka sisälsi Parachutesin ja Rush of blood to the headin, sekä Live 2003 dvd:n), tuli ostettua. Toissa päivänä löysin alesta X&Y:n, ja nyt sen myötä omistan kaikki levyt. :”3

  Lempibiisiä en osaa mainita, mutta pidän hirveästi mm. biiseistä Green Eyes, In my place, Fix you, Talk, Don’t Panic, Death and all his friends (tosin The Escapist-kohta ei hirveästi innosta), 42, Cemeteries of London, jne. jne. jne. jne. Lempialbumikin on niin hirveän vaikea valita, mutta nopeasti tällä näppituntumalla mainitsen viimeisimmän levyn, koska kokonaisuutena se on ihan mahtava (tosin en pidä yhtään Lovers in Japan/Reign of Love biisistä -__-”).

  Ihana bändi!

  #98595
  Alice19
  Member

  Kuuntelen Coldplayta aika paljon ja omistan yhden levyn (Viva La Vida). Eka biisi jonka kuulin taisi olla Viva la Vida.

  Suosikkini ovat Clocks, Speed of Sound, Violet Hill ja Yellow. Tykkään myös Viva la Vidasta, mutten sanoisi että se on suosikkini.

  #115364
  OtaQ
  Member

  Coldplayta on tullut kuunneltua viimepäivinä aika monesti. Ennen en välittänyt bändistä ja niiden musasta yhtään, mutta kun ajan mittaan musiikkimakuni on laajentunut olen alkanut arvostamaan tälläistä musiikkia ja nykyään Coldplay on yksi lempi bändeistä.
  Lempi biisini on varmaan: Yellow, The scientist,Clocks, Fix you ja Cemeteries of London
  —–
  Bändi on hyvin monipuolinen ja rohkean monipuolinen, eri instrumentteja käytetään paljon. Ilahduin kuullessani, eräässä biisissä (en muista nyt missä) heidän soittavan kanteletta.Sen lisäksi he käyttävät paljon ihmisääntä. 😀 Suosittelen coldplayta muillekin.
  P.s. Musiikkiin ei aina kuulu laulu ja kitara.. paljon muutakin on olemassa.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.