Colour My World ja muut Colour -pelit

Home Forums Sekalaista Pelit Colour My World ja muut Colour -pelit

 • This topic has 6 voices and 10 replies.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • Author
  Posts
 • #103111
  Kawamaru
  Participant

  Silver Stich on tehnyt Colour My -pelejä, joille on ominaista muutamia värillisiä kohteita lukuunottamatta mustanvalkea maailma ja koruton hahmo, jota ohjataan. Näissä peleissä ei voi kuolla, vaan niissä edetään silkalla hiiren naputtelulla ja aivojen voimalla ^^

  Tässä kyseiset pelit:
  Colour My Dreams
  Colour My Fate
  Colour My Heart
  Colour My World

  Ja viimeinen osa, joka ei olekaan peli vaan video:
  Colour My Life

  Suosittelen pelaamaan jotain noista peleistä tai vaikka kaikki ennen videon katsomista, siitä saa enemmän irti pelejä pelattuaan =D

  Jokainen peli on hieman erilainen ja ne sisältävät upean tarinan. Suosittelen lämpimästi.

  #103341
  Whistle
  Member

  Holy mata faka tuo Colour my Dreams oli creepy. o___o

  Pelasin eka vähän matkaa ja ne säikyttelykohdat on kyllä just oikeissa kohissa. Ja se seinällä oleva teksti tekee koko hommasta vieläkin creepymmän.
  Kakkoskerrallakaan (päivitin vahingossa sivun, n00b) ei teho laantunut ollenkaan, vaan edelleen ne pirulaiset osas säikäyttää.
  Koukuttava tekniikka, ja w a s d-liikkuminen on helppoa, koska vasen käsi voi liikkua ja oikeella kädellä voi klikkailla. Musiikki oli hienoa ja sopis kyllä tosi hyvin. Eli creepyä.

  Colour my Fatea pelaamaan—>

  #103398
  Kawamaru
  Participant

  Whistle wrote:

  Holy mata faka tuo Colour my Dreams oli creepy. o___o
  – –
  Colour my Fatea pelaamaan—>

  Kiva että tykkäsit =3 Toivon vaan, ettet nyt pety, sillä (ainakaan omasta mielestäni) muissa peleissä ei ole noin pelottavia kohtauksia. Tiedä sitten, jos niissä pelotellaan onko se sitten erilaista pelkoa. ^^’

  #103476
  mansikka94
  Member

  Kiinnostuin noista teidän kommenteista ja pelasin sitten noita kaikkia & katsoin sen videon. Ja pakko sanoa, että näiden voisi sanoa kuuluvan niihin harvoihin nettipeleihin, joista voin sanoa pitäväni C : Jotenkin kaikissa oli tosi jännä tunelma, sellainen hiukan surumielinen.. Tai sellainen fiilis tuli, mahdollisesti musiikeista johtuen, jotka tosiaan oli hyviä ja sopi erittäin hyvin. Ja tosiaan, se ettei voinut kuolla, oli ihan hauskaa, ei tullut sellaista ärsyyntymistä kun elämät loppuu kesken tms. : DD
  Ensimmäistä pelatessa tuli pikkuveli tohon viereen sillai "Ai säkin pelaat tätä" ja rupesi sitten opastamaan mitä pitää tehdä :”’D Se ei kyllä tiennyt, että tästä on muitakin osia, ja kiinnostui. Ensimmäisessä se katolla hyppinen oli muuten rasittavaa. Tipuin kokoajan… X DDD Ja tuli kyllä hätkähdettyä niille äänille, kuten Whistlekin mainitsi.
  Ja piirrostavasta & värityksestä pidin. Sopi ideaan ja tarinaan, ja muutenkin kivannäköistä.

  Muttasiis, hienoja oli, jos joku tämän topicin perusteella vähänkään kiinnostuu, niin kannattaa kyllä kokeilla!

  #103582
  Kawamaru
  Participant

  Mikäli muuten haluaa ottaa näiden pelien tekijään yhteyttä, hänet löytää ihan DeviantArtista. Itse olen hänen kanssaan jutellut ja mukava ihminen on =3 Täällä ovat hänet DA -sivunsa =3 Sieltä löytyy myös muutama hänen piirroksensa, samantyylistä kuin pelitkin.

  #103804
  Rie chan
  Member

  Siis en uskalla sori koittaa xD mitä siin tehää ja mikä siin säikäyttää :oo

  #104164
  Cadmium
  Member

  Kommenttien perusteella kiinnostuin ja päätin kokeilla. Colour My Dreams säikäytti oikeasti, ne kaikki tekstit seinillä ja se ahdistava tunnelma osuivat niin nappiin. Muut pelit eivät sitten olleetkaan pelottavia, vaan äärimmäisen tunnelmallisia, suurimmaksi osaksi ihanan musiikin takia (voisin hyvin jättää jonkun peleistä vain olemaan, jotta voisin kuunnella sitä musiikkia…). Colour My Fate sai aikaan sellaista etsimisen ja löytämisen iloa, melkein hypin kattoon kun löysin viimein ne kaikki värisäihkekohdat ja keksin mitä sille tähdelle tehdään. Vähän sääli, ettei muissa peleissä ollut yhtä paljon tehtävää. Colour My Heart yllätti vähän kun se oli paljon nopeammin ohi kuin CMF. Lisäksi se yksityiskohtainen maailma hämäsi, ajattelin koko ajan että ne kaupungilla olevat lukolliset ovet täytyy jossain vaiheessa avata, mutta ei. Colour My World oli myös tunnelmaltaan hieno. Ja sitten tuo video… Oikein söötti, rakastin sitä miten musiikki tuki kirjoitettuja repliikkejä 🙂

  Piirrostyyli oli oikein hyvä tähän, sopivan vaatimaton ja pelkistetty. Erikoismaininta tosiaan musiikeista, rakastuin niihin aivan täysin!

  #104427
  Kawamaru
  Participant

  Rie chan wrote:

  Siis en uskalla sori koittaa xD mitä siin tehää ja mikä siin säikäyttää :oo

  Laitan tämän "näkymättömällä" värillä, jos jotkut eivät halua tietää mitä Colour My Dreamsissa tapahtuu (siinä oli siis se "säikäytyskohta"). Eli maalaa hiirellä, jos haluat tietää =3
  Siellä soi puhelin, ja kun sen luokse kävelee, näkyy jonkin monsterin ääriviivat ja kuuluu ihmeääni. Sitten alkaa musiikki. Sitten eteenpäin mentäessä pari kertaa vilahtaa sellainen outo otus tosi nopeasti (se ei sitten käy kimppuun, ei huolta, eikä se muuta teekään kuin vilahtelee). Ja kun menee sinne loppupäähän peliä, siellä eteenpäin kävellessä seinillä on tekstejä ja ne samat tekstit on aina kun sitä kulkee, ellei ole selvittänyt pelin ratkaisua.
  Että sellainen =3

  #104880
  Rie chan
  Member

  Argh pelästyin xD En uskaltanu jatkaa sen puhelimen jälkee xD

  #104993
  Dents
  Participant

  Agh, minä en keksi sitä ratkaisua. On kyllä hyvä, mutten vaan keksi.

  #106922
  Kawamaru
  Participant

  Cadmium wrote:

  Piirrostyyli oli oikein hyvä tähän, sopivan vaatimaton ja pelkistetty. Erikoismaininta tosiaan musiikeista, rakastuin niihin aivan täysin!

  Siispä ilouutinen sinulle ja niille muillekin, jotka näistä musiikeista pitivät: YouTubesta löytyvät ainakin Colour My Worldin ja Colour My Heartin musiikit.

  Colour My World
  Colour My Heart

  Ja täällä on latausohjelma, jos joku ei omin avuin keksi keinoa saada nuo ihastuttavat kappaleet talteen. Tuolla laitatte videon osoitteen siihen palkkiin ja painatte Download -nappia, niin se lähtee lataamaan. Kun se on ladannut, painatte uudelleen, ja kun siihen tulee sivu jossa se on jälleen, painatte taas. Sitten tarvii vaan laittaa nimi sille kappaleelle ja sulloa se koneeseen.

  Kuuntelun iloa <3

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.