Cosplay & koulu

Home Forums Sekalaista Cosplay Cosplay & koulu

 • This topic has 73 voices and 112 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 113 total)
 • Author
  Posts
 • #52811
  teräsedward
  Member

  Keiden mielestä cossaaminen on hauskaa ja tekee sitä koulussa.?? Mä ainakin! Olen tehnyt itse Edward Elricin cossaus asun ja kamut sanoo mua Edi pullaksi ku cossaan sitä. on vaa ärsyttävää kun mua kututaan meijän koulussa pätkäksi ku oo vaa 149,5 cm 😳 Nolottaa… En juo edes maitoa, sillä se on pahaa. ja ärsyynnyn hyvin helposti. Mitä te cossaatte yleisimmin??? Mun kamut kossaa Kakashia Irukaa ja muita . Me ollaan hulluja animen ja mangan katsojia saame vieroitus oireita ellemme näe animea ja mangaa kerran päivässä…

  #52812
  Fieri
  Member

  No mulla ei oo kauheesti mahollisuutta cossata koulus ku ei melkee omisteta ees ompelukonetta… Muutenkaan cossaaminen nyt ihan koulussa ei olis ihan mukavaa kun kukaan meijän luokasta ei fanita, eikä sitten voisi puhua kenenkään kanssa puvusta… Saanko vielä kysyä miten maito kuuluu tähän aiheeseen? XD

  #52868
  Hant
  Participant

  En kyllä koulussa kehtaisi cossplayata, tuntuu että ihmiset pitävät minua jo muutenkin kummallisena – eri asia jos koulussa olisi tälläiset naamiaiset ja siellä pieni cosplay porukka.
  Ooo, joku toinenkin joka ei pidä maidosta! (Maito-inho kuuluu aiheeseen kun puhutaan Edin cossaamisesta)
  Tai no, en pidä suomalaisen maidon mausta, se on pahaa, espanjassa on hyvää. 8-D
  Onneksi en ole saanut ulkomailla vielä mitään vatsatautia maidon takia.

  No niin, mutta tuossa tulikin pointtini. Coni tapahtumien ulkopuolella (siis conin aikaan) on kyllä kiva kävellä ja bongata muita "alueen ulkopuolelle eksyneitä" cossaajia, mutta minulle tulevat aina mummot saarnaamaan puvustani koska takin selässä on käännetty risti. Selitä siinä sitten niille mistä on kyse. 😐

  #52875
  Neko5
  Member

  Kyllähän sitä on tullut cossattua ainakin L:llää koulussa. Luokkalaiset vähän tölläs ja opet ei meinannu tunnistaa. (normaalisti rillit) Oon myös cossannu Hibaria Cosplay-esitelmässäni, joka siis esitteli siis cosplayn yleensä. En ole kyllä muita cossannut koulussa. Tulevaisuudessa ehkä, koska minulle ei ole mitään väliä vaikka luokkalaiseni/koululaiset yleensä meidän koulussa mollais. Muutenkin ollaan kavereiden kanssa erilaisia ja ollaan päädytty melkein kaikkien mollattavaksi, mutta en välitä jos niillä ei ole kerta muuta tekemistä kuin mollata toisia. 😉

  #52924
  Tiituli83
  Member

  selevä.. Itse voisin tietenkin mennä kouluun cossi varusteet päällä, mutta toisaalta, mulla on jo tarpeeks hullun maine xD
  Hei kivaa! Mä vihaan koulun maitoa… siinä on joku outo maku… 😎 (halloweeninä 1 oli vetänyt cossin ylleen… En muista ketä kyseinen henkilö esitti.. Ehkä kingdom heartsista joku? en ole varma ^^)

  #52971
  Roguer
  Member

  Vai, että cossaaminen koulussa 😎 Että silleen

  #52987
  Shoe
  Member

  No en ole varsinaisesti cossaamassa ketään, mutta laitan saman kigurumin päälle viimeisellä viikolla kouluun, jonka teetän Kitaconiin. Saas nähdä miten käy… ;D Ekaa kertaa moisissa vaatteissa kouluun..

  #52996
  teräsedward
  Member

  Jepu. Selvä Mä cossaan koulussa koska kamutkin kossaa ja mulla on syrjityn maíne muutenkin ku mua kiusataan ja ollaa erakkoja jotka tykkää mangasta ja koulun maito on tosiaan pahaa.

  #53017
  Tiituli83
  Member

  teräsedward wrote:

  Jepu. Selvä Mä cossaan koulussa koska kamutkin kossaa ja mulla on syrjityn maíne muutenkin ku mua kiusataan ja ollaa erakkoja jotka tykkää mangasta ja koulun maito on tosiaan pahaa.

  Samalla maineella mekin kaveriporukan kanssa 😆 (hihii hymiöitäää)

  #53022
  Deserax
  Member

  En ole koskaan harrastanut cosplayta, mutten kuitenkaan tulisi cosplay-puvussa kouluun. Ei sitä, että se olisi noloa, mutta jatkuva huomiossa oleminen ei ole mielestäni mukavaa.

  #53219
  Umiyo
  Member

  Täytyy myöntää että olen cossannut koulussa 😀
  Ajattelin mennä ehkä ensi viikolla kouluun Deidarana jos saan kaverilta kaavun lainaan 8’D

  #53240
  Hake
  Member

  MInusta olisi todella hauskaa cossata koulussakin, mutta kun kuolu on täynnä pissaliisoja ja wannabee koviksii, jotka vaan huutelis; " Naruto! No v*ttu jee, ninjapotku! Hyaaah! " Ja kaikkee tollasta… -.- Meil oli kyl viimeviikol teemaviikko, ja perjantaina piti pukeutuu harrastuksen mukaisesti, mut laitoin vaan otsasuojusken, sillä jos olisin tullut Ankon puku päällä kouluun, opettajat olisivat lähettäneet minut takaisin kotiin vaihtamaan vaatteit… xD
  Mut olis kyl aika hauskaa cossata jotakin koulussakin… Pitäis varmaan sit kasil kesän jälkeen… Hmm-m… :)))

  #53538
  Chiyoko
  Member

  Haluaisin todellakin cossata joku päivä, mutta siinä estää minua se kun jouduin eri lukioon kuin kaverit ja haluaisin samaan kouluun sillä hetkellä edes jonkun jonka edes itse tuntisin enemmän kuin joku random-teini-samalla-luokalla-oleva.
  Vaikka kaverit ei ole ollenkaan kiinnostuneita japanilaisesta populaarikulttuurista, olisi se kiva et olis joku jonka tuntis ja jonka kanssa kulkis.
  Saa nähdä tapahtuuko cosplay joskus koulussakin, jolle on muuten noin vuoden päästä ehkä isompi mahdollisuus, kun mun ja mun kavereiden lukiot yhdistetään (kunnan rahanpuutteen takia) ja meen samaan lukioon kolmannelle vuosiluokalle kun kaverit niin sit ehkä vois ajatella.

  #53581
  Neko-
  Participant

  Itse olen pukenu kouluu osia asuistani, kuten esim. hameita 😀 Kevätjuhlaan vetäisen Mitsuki-asun. Päätetty. joo, sen mä teen.

  #54161
  ttepaa
  Member

  ei hitto.
  joo olen cossannu koulussa. XDD olin 1-narutona siellä, ku oli vappu. :DD
  pikkasen tyypit katto silleen "WTF!?"

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 113 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.