Cromartie High School

Home Forums Anime Animesarjat Cromartie High School

 • This topic has 2 voices and 1 reply.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • Author
  Posts
 • #110215
  Devilman
  Member

  Cromartie High School on Eiji Nonakan vitsimangan 26 12-minuuttista jaksoa käsittävä animesovitus ja aivan törkeän hauska sarja.

  Takashi Kamiyama lupaa huligaanikaverilleen tulla tämän kanssa Cromartie-lukioon, joka on ansainnut huonon maineensa häiriköistään ja jengiläisistään. Kuitenkin sitten käy niin, ettei tämä kaveri pääse koko kouluun Kamiyaman päästessä (kuinka tyhmä pitää olla, ettei Cromartie-lukioon pääse?!). Kamiyama joutuu opettelemaan tulemaan toimeen erikoislaatuisten kovanaamojen kanssa, joihin lukeutuvat esim. Hayashida, jolla on villisti ympäriinsä huiskiva mohikaanikampaus ja Takenouchi, ykkösluokkalaisten pomo, joka kärsii helposti matkapahoinvoinnista. Nuo kaksi ovat kuitenkin normaalimmasta päästä, sillä joukkoon mahtuu myös viiksekäs, paidaton ja mykkä ihmemies Freddie ja Mechazawa, joka on robotti, mitä Kamiyaman ja tämän kavereiden ohella kukaan ei tunnu huomaavan. Niin, ja onhan koulussa myös monia oppilaita fiksumpi gorillakin, joka työskentelee sushiravintolassa.

  Alieneita, robotteja, joilla on pikkuveli, kännykkää käyttäviä gorilloja ja yleistä randomia älyvapautta. Näin sarjaa voisi kuvata. Hahmoista ei aina tiedä, ovatko he neroja vai täydellisiä imbesillejä (jälkimmäisiä suuren osan ajasta) ja vaikka huumori on totta kai hyvin perinteistä japanilaista huumoria, ei se ole liian kulttuurisidonnaista tai liiaksi sanaleikkeihin perustuvaa. Cromartien älyvapaa huumori, josta ei koskaan tiedä, mitä seuraavaksi seuraa, yhdistettynä lyhyeen jaksojen kestoon tekevät sarjan katsomisesta nopeaa touhua. Itsekin katsoin sarjan parissa kolmessa päivässä. Tämä on puhdasta kultaa, mitä komediaan tulee, ja suosittelen lämpimästi kaikille hömppähuumorin ystäville!

  #110285
  Inu-Mimi
  Member

  Aivan hiton hauska sarja. Ensimmäisen jakson jälkeen piti vetää maratoonina loppuun saakka. Nytkin pukkaa koko ajan joitain vitsejä siitä mieleen – "Kamiyama was here – miten tuo kuulostaa niin tutulta?"; koko tämä kohtaus; "ei, minusta se menee näin, hmmm-hmmmm-hmm-hm-hmmm"; koko internet troll -jakso. Tälleen retron näköiseltä sarjalta odottaisi jotain vakavampaa mutta juuri se tekee tästä vielä hauskemman. Plus loistava opening ja Mechazawa Betan herttainen ääni. Ja holy fuck Norio Wakamoto. Sama täällä, suosittelen kaikille. Mangana en ole lukenut mutta vitsit on varmasti yhtä hauskoja niinkin, niille jotka mielummin lukevat kuin katsovat animea, ja japaninkielisiä jaksoja on aika vaikea löytää kun kyseessä on lisensoitu sarja.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.