D.N.Angel

Home Forums Anime Animesarjat D.N.Angel

 • This topic has 28 voices and 32 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
 • Author
  Posts
 • #43076
  japanifani
  Member

  Mitä pidätte D.N.Angel sarjasta ja ketkä on lempi hahmojanne? Minusta se on tosi ihana!!! Ihana kohtaus oli vitos DVD:ssä, jossa Daisuke ja Riku katselivat tähden lentoja.SE OLI TOSI ROMANTTISTA!! Yleensä en pidä sarjoista, jossa paljon rakkautta. Tämä oli silti tosi hyvä! Huumoriakin löytyy. Kaikki muut hahmot ovat lempihahmojani, paitsi Hiwatari, hänen isänsä ja Krad.
  Tässä tietoa niille jotka eivät ole katsoneet.
  D•N•Angelin päähenkilö on Daisuke Niwa, tavallinen 14-vuotias koulupoika. 14-vuotta täytettyään Daisuken elämä muuttuu kertaheitolla. Hänen sisällään heräävät siihen asti uinuneet geenit, joiden ansiosta Daisuke pystyy muuttumaan legendaariseksi taidevarkaaksi, Darkiksi, joka viimeksi nähtiin kymmeniä vuosia sitten.

  #43112
  The Vegito
  Member

  Hieman kyllä yllätyin itsekkin, kun tuli tälläinen sarja hyllyyn ostettua aikoinaan, mutta en ole ostostani katunut.
  Sarja on ihan mielenkiintoinen ja juonikin tuntuu menevän ihan mukavasti, paitsi loppua kohden se hieman töksähtää. Olisin odottanut lopulta enemmän. Tuntui, että liian moni asia jäi käsittelemättä, mutta minkäs teet…
  Mietin kyllä pitkään tämänkin sarjan ostamista, sillä sarjan genre eroaa sellaisesta taistelu/verimättö/sci-fi animeista joita olen tottunut katsomaan. Mutta voihan olla, että meikässäkin piilee pieni romantikko, kun kerta tästäkin animesta tykkäsin…

  #43281
  Kiki
  Participant

  Konnichiwa!<3 yksi lempi sarjoistani:33 Dark ja Krad parhaita>.< mut Dark on kuitenki paaaaaaaaaljon ihanampi kun toi Krad!!<333^-^ mul on ne kaikki dvd:t ja kirjoi 6 asti :))

  #43305
  japanifani
  Member

  Onko kirjoja suomeksi?

  #43338
  Satou
  Member

  Minuun tämä sarja ei niin pahasti iskenyt mutta kyllä se tuli animena katsottua. Kaverini osti kaikki DVDt ja lainasin sitten häneltä niitä. Aluksi tykkäsin Rikusta mutta pidemmälle katsoessani aloin inhota yhtä paljon kuin siskoaankin.
  Katsoin viimeiset jaksot sen kaverini kanssa ja muistan kuinka hysteerisinä huusimme telkkarille että ’tapa se! TAPA!!’ 😆 (siis että ne tytöt tapettaisiin)
  Ehkä paras hahmo on sitten Daisuke tai Krad..
  Minusta sarjan nimi on kyllä aika nerokas

  #43359
  The Vegito
  Member

  japanifani wrote:

  Onko kirjoja suomeksi?

  Ei ole, mutta toivottavasti saataisiin manganakin tämä sarja Suomeen 🙂

  #43360
  japanifani
  Member

  niinpä

  #43368
  Allen
  Member

  japanifani wrote:

  niinpä

  Vanha valittajapappa hyppää taas (ikävä kyllä) esiin ja kuuluttaa: VÄHÄN ENEMMÄN SISÄLTÖÄ VIESTEIHIN
  Joten ei yhden sanan viestejä kiitos 😉

  Sarjaan en ole edes jaksanut tutustua, piirrostyyli nyt on ihan nättiä eikä niinkään mitään shoujo ylisöpöilyä, mutta tarina vaikuttaa jotenkin niin kliseiseltä shoujo-sarjalta etten ole viitsinyt lukea/katsoa.
  Gomen..

  #43496
  Valkoinenhai
  Member

  Tsekkasin tämän sarjan, kun lainasin mielenkiinnosta kaveriltani nuo DVDt.
  Jos kiusallisen tarkkoja ollaan, niin suurinosa sarjasta oli kyllä melkoista pakkopullaa. Juoni oli keskinkertainen ja hieman ennalta-arvattava.
  "Kirouksen" taustoja olisi voinut selvitellä, että se olisi kuulostanut uskottavammalta. Lisäksi liian monet hahmot olivat ärsyttäviä. Daisuke sentään menee, onhan hän tuollainen unelmoiva taiteilijasielu, kiltti ja hyvä poika. Dark oli teennäisen miehekäs… Jostain syystä kuitenkin tuo dramatiikan ja huumorin luoja Mio Hio nousi suosikikseni! Häntä voisi olla ihan mukavaa cossatakin :3
  Krafiikka oli kyllä nättiä, musiikki ihan jees sekin. Taistelukohtauksia oli säälittävän vähän, romanssia ja draamaa sitäkin enemmän, mikä perjaatteessa toimii.
  Ihan kelpo hempeily-sarja, jos jaksaa itsestää selvyyksiä katsella. Kaunis krafiikka ja toimiva ääninäyttely, kuitenkin korvaavat puutteet. Ja kyllä, olivathan ne romanttiseksi tarkoitetut kohtaukset hyvinkin romanttisia. Aws. :3

  #43590

  Mukavaa katseltavaa se D.N.Angel 😉
  Hiwatari on parasss<33

  #44002
  Chocola^^
  Member

  Ihan ok anime, vaikkakin pitkälti melko tylsä. Pidän sen väreistä ja hahmoista, mutta juoni on minusta hieman tylsähkö… 🙂

  #44355
  Ayumu
  Member

  Juu mielestäni se on ihan ok nykyään. Kun ostin sen nii silloin se oli vielä yksi parhaimmista animeista mitä olin katsonut… Nyt se innostus on jo alkanut laantua, mutta katson sitä vieläkin oikein mielellään 🙂

  #44428
  Mireyu
  Member

  Varoitus! Saatan spoilata!

  Itse pidän animesta suuresti. (Mangaan en ole vielä tutustunut) Suosikihahmoja on vaikea valita, mutta pidän kovasti Darkista, Kradista, Daisukesta, Hiwatarista, Towasta ja Emikosta. (Epätoivoinen minä, miksen osaa valita suosikkia?) Ai, ja unohdin kokonaan Ajan toisen käden! Rakastan… ^3^ Suosikki episodini ovat luultavasti Ice & Snow: "saagan" loppupuolelta… Itkin kamalasti. Omistan vain kuudennen DVD:n, mutta kaikki olen nähnyt.

  #44615
  yugi17
  Member

  Itselläni on kaikki jaksot ja on minusta tosi ihastuttava anime
  lempi hahmoni on daisuke se on niin ihana tyyppi.
  Mutta loppussa olisi minusta parantamisen varaa.

  #46264
  Osaka
  Participant

  Olen lukenut ensimmäisen pokkarin. Ei säväyttänyt kovinkaan paljon… pitäisi varmaan kokeilla animena ja katsoa uusi mielipide.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 33 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.