Danger Gang

Home Forums Sekalaista Musiikki Danger Gang

 • This topic has 4 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #99233
  Mikitty
  Member

  Infoa bändistä

  Danger Gang on nelijäseninen bändi Tokiosta. Ihmeellisin seikka bändissä on se, että kaikki sen jäsenet ovat naispuolisia, mikä on hyvin erikoista visual kei -skenessä.

  Heidän musiikkinsa on pirteää ja nopeatempoista rokkia, ja kappaleiden lauluosuudet sekä ajoittaiset mylvinnät hoitaa laulaja Waka. Bändin ulkonäkö sopii yhteen musiikin kanssa, sillä tytöillä on villit ja värikkäät hiukset, ja lavalla he sonnustautuvat räikeisiin ja näyttäviin asuihin. Danger Gangin livet ovat vertaansa vailla: ne ovat erittäin energisiä ja villejä, ja tytöt saavat yleisön kuin yleisön mukaan upealla lavacharmillaan. Niin heidän musiikkinsa kuin esityksensäkin saa huonotuulisimmankin katselijan tai kuuntelijan hieman iloisemmaksi.
  -JaME

  Jäsenet
  laulu:Waka
  kitara:Hiko
  basso:Thera
  rummut:Rei

  Onko täällä muita Danger Gang faneja?

  Pidän tästä bändistä kovasti. Wakalla on niin kiva ääni. Onko ketään lähettänyt heille fanipostia? Itse en.
  Olisi tosi mahtavaa jos Danger Gang pitäisi keikan täällä Suomessa.
  Vapaata keskustelua tästä bändistä. Teidän vuoronne.

  #99372
  Kirppu11
  Member

  Vähän reilut vuoden olen kuunnellut Danger Gangia epäsäännöllisesti.
  En voi sanoa pitäväni paljoakaan, mutta ihan kuunneltavaa. Ekan kerran, kun kuulin bändin soittavan, olin täysin varma heidän olevan miehiä. Wakan ääni ei ole suurimmassa osassa kappaleita kovinkaan naisellinen (kun Japanilaisilla naimilla on melko usein niin korkeat äänet), ja lisäksi Visual-kei teemaa näkee tosi harvoin naisyhtyeissä. Kuitenkin otin pian hieman selvää bändin taustoista (kuten teen aina tutustuessani uuteen bändiin) ja olin aika järkyttynyt, kun tajusin heidän olevan naisia.. :’D

  En säännöllisesti siis bändiä kuuntele, sillä en pidä paljoa heidän soittotyylistään. Wakan ääni on kuiteskin ihan kaunis, ja tykkään rockista ~ *w*
  Lempikappaleet on Free Sky ja Samurai ~ Tykkään kummastakin hirmu paljon, muihin DG:n kappaleisiin verrattuna ne on loistavia, vaikkei ylläkkään lähellekkään muita J-rockkari lemppareideni kappaleita.

  En fanipostia ole lähettänyt, kun kunnon fani edes en ole. Mutta veikkaan, että jos ne suomeen raahautuisivat (jota en kuitenkaan usko tapahtuvan kovinkaan pian), saattaisin jopa keikalle mennä.

  #101246
  Hildu
  Member

  Olen aina välillä kuunnellut Danger Gangia, ja en kyllä tajunnut että ne kaikki on naisia. +____+ Ei Waka kyllä kuulostakaan kovin naiselliselta kuten kirppu11 tuossa jo mainitsikin. Ja laiska kun olen minä en jaksanut ottaa selvää bändin taustoista…

  Mutta musiikki on hyvää. Ja asut hienoja.
  Tulee muuten mieleen vähän exist†trace mieleen. Visual Kei bändi, jossa kaikki jäsenet naisia. ^^

  Lempikappaleeni on ehdottomasti Samurai. Ja lempijäseneni on varmaankin… Rei.

  #101385
  Tiger Claw
  Member

  En luokittelisi itseäni vielä faniksi, sillä en ole kuullut kuin muutaman kappaleen. Mutta niistä muutamasta mitä olen kuullut olen myös tykännyt. Kuuntelin Danger Gangia ensimmäisen kerran joskus kasiluokalla. Lempibiisini on Samurai, mutta Core Kokoro ja Pistol ovat hyviä. Tätä voisin kyllä kuunnella lisää, mutta se on jotenkin vain jäänyt.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.