Dark Metro

Home Forums Manga Mangasarjat Dark Metro

 • This topic has 12 voices and 12 replies.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • Author
  Posts
 • #44561
  BlueLeaf0
  Member

  Elikkäs kyse ois Dark Metro nimisestä kauhu/mysteeri mangasta. Pauna Media Groupin julkaisema.

  "Tokion metrolinjojen alla on jotain pelottavampaa kuin mitä ikinä olisit voinut kuvitella…
  Syvällä Tokion alla on yhteys tästä maailmasta seuraavaan – kuolleiden maailmaan – ja salaperäinen nuori mies Seiya on sen opas.
  Tässä vertahyytävien kertomusten kokoelmassa seurataan kauhistuttavan tuonpuoleisen maailman outoja tapahtumia, joissa viattomat nuoret joutuvat maan alla vaanivien haamujen kohteeksi." Dark Metro 1 takakansi.

  Vasta yks osa (ainakin tietääkseni) julkaistu suomeksi. En ole varma montako osaa tulee… Mutta ainakin toinen osa tulee vielä.

  Mitä mieltä olette Dark Metrosta (jos siis olette lukeneet)?

  #44598
  Devilman
  Member

  Vähän olen kaupassa silmäillyt, mutta ostettua ei ole tullut, vaikka kovastikin mielenkiintoiselta vaikuttaa. Mutta saattaahan se tulla hankittuakin, varsinkin, jollei lähiaikoina muuta uutta luettavaa löydy (mangariippuvuus kuin puukko selkään osuu, meikäläisen vararikkoon hosuu).

  #44617
  Cafekko_96
  Member

  Itse pidin kovasti. Näin vain suomeksi sen kaupassa ja päätin sitten ostaa ihan uteliaisuuttani. Odottelen toista osaa, en itse ole ainkaan bongannut toista. Kellään tietoa milloin ilmestyy???? Ei mulla paljoa muuta ollutkaan kommentoimista tähän mangaan.

  #44701
  crowiey
  Member

  kaveri ei paljoa perustanut joten antoi miulle ykkösosan.

  ja kyllähän sen luki. oli melkoisen kiinnostavakin. ei vain oikein osaa vielä yhden osan perusteella sen kummemmin sanoa. potentiaalia ainakin löytyy, niin juonen kuin hahmojen kannalta, eikä piirrosjälkikään ole moitittavaa :]

  #44714
  Nani-Angel
  Member

  Mun mielestä se oli tosi hyvä (ainakin kun luin sen illalla 🙁
  Mut se oli mun mielest kuiteski tosi hyvä ^^

  #44733
  Sequin
  Member

  Tuli ostettua ykkösosa, koska se oli halvalla divarissa. : D Tykkäsin siitä paljon, tosin silmät olivat aluksi vähän kummalliset, mutta kyllä niihin tottui. Aion kyllä hankkia kakkososankin, kunhan ilmestyisi kauppoihin..

  #45131
  Candy Kitty
  Member

  Sequin wrote:

  Tuli ostettua ykkösosa, koska se oli halvalla divarissa. : D

  Hei niin minunkin! Halpa, 4,5 e, mutta pikkusen kärsinyt. Ei se haittaa. Veriseltä vaikuttaa, selailin vaan vielä en lukenut. Ja enpä taida enää tänä iltana lukea kun en sitte saa varmaa nukuttua 🙂

  #45170
  Lambo
  Member

  Luin ykkös pokkarin, kun sain joululahjaksi sen. Ihan menettelevä sarja oli. Jotenkin juoni hieman seikkailevan oloinen ja aika paljon sivu tapahtumiakin mukana. Tosin hieman uudenlainen manga tyylillisesti itselleni. Ihan hienosti piirretty, ja ainakin yksi kiinnostava hahmo löytyi.

  En tiedä jatkanko lukemista, ehkä joskus. :p

  #45570
  Candy Kitty
  Member

  Huh, verinen oli… Ihan hyvää vaihtelua, kiva kun joku kauhu sarjakin on. Ostan varmaan toisenkin osan jos sellainen löytyy taas halvalla antikvaariasta…

  #55585
  Rubi
  Member

  Tietääks kukaan mitä vois ostaa suomeks dark metro 1 ? Ei ole väliä onko se käytetty vai uusi

  #55597

  Hmm… Dark metroa on kaksi osaa, mutta aion myydä ne koska pokkarien kauhu ei oikein iske minuun. Ehkä jotain psykologisempaa, kiitos. Piirrustusjälki on hyvää, mutta ei kovin esteettistä. Pidän yleensä kauniista jäljestä, mutta se vaihtelee mielialan mukaan.

  #55694
  Milzukka
  Member

  Yritin lukea sen serkkuni työnnä,mutta ei onnistunut.Se oli jotenkin naurettava–>En pystynyt ottamaan sitä vakavasti.
  Mielestäni se oli tylsä ja no,naurettava.En jaksanut lukea sitä kauan,mutta piirrustus tyyli oli ihan ok.

  Eli en pystynyt keskittymään sarjaan ja se sai vääntelehtimään levottomasti–> edelleen naurettava,mutta se saattoi johtua myös suomennoksesta.

  #55740
  Rena_chan
  Member

  Minulla on ostettuna molemmat osat, ja pidän niistä paljon ^_^ Ensin epäilin kyllä hieman piirrostyyliä, mutta jo tokassa kirjassa se jotenkin mielestäni parani ja siihen tottui 😀

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.