Darren Shan

Home Forums Manga Mangasarjat Darren Shan

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #228399
  Antti Valkama
  Keymaster

  Jos et vielä ehtinyt hommata Darren Shanin osia 1 ja 2, kannattaa odottaa toukokuun alkuun. Tarkemmin sanottuna 6. päivään jolloin Lehtipisteisiin ilmestyy tuplapaketti yhden hinnalla.

  Kuinka moni on jo ehtinyt tutustua sarjaan? Mitä piditte? Jos olet lukenut alkuteokset eli Darren Shanin tarina -romaaneja, vastaako manga odotuksia? Onko jotakin ihan eri lailla?

  #228439
  neiti-kissa
  Participant

  Minä olen lukenut Darren Shan kirjat ja olen nyt neljännennessä mangapokkarissa. Mangasarja on aivan mahtava. En muistakkaan milloin viimeksi olisin odottanut jonkin toisen mangasarjan seuraavaa pokkaria näin innokkaasti.

  #228496
  Hant
  Participant

  Tuplapainokset noteerattu, kerkesin tosin jo ostaa yksittäisinä.

  Itse olen kovin tykästynyt sarjaan! En tunne kirjoja, mutta mangasta pidän paljon. Etenkin piirrosjäljessä ja tarinan kuljetuksessa on sitä jotain mikä tuo mangaan ihan omanlaisensa tunnelman, erottuu mielestäni edukseen manga-tarjonnassa. Tällä hetkellä kolme pokkaria on tullut luettua ja sormet syyhyävät päästä jo nelosen kimppuun, jota en ole saanut vielä aikaiseksi ostettua.

  #228518
  Hirutora
  Participant

  Olen lukenut  kaikki tähän asti tulleet Darren Shan manga pokkarit ja odotan jo innolla seuraavaa. 🙂

  #228633
  ObitoKiba
  Participant

  Olen lukenut mangat 1-5 suomeksi, ja 10 saksaksi. Olen lukenut myös alkuperäisen kirjasarjan, Ja kirjasarja on lempi kirjasarjani! X)

  Sarja on siis niin ihana! <3

  Lempihahmoni ovat Evra Von, Steve Leopardi, ja Kurda Smahlt. 🙂

  #228790
  Sempaicat
  Participant

  Mä oon aloittanut manga Darreni lukemisen ku sisko lainasi kirjastost Darrenii 🙂 Mä olin sille ei vois vähempää kiinnostaa. Sit se alko ostaa niit. Ku sil oli kaikki neljä olin luken jo jotain manga sarjoi ja oli uuden sarjan puutetta. Mun sisko sano et lue ees pari sivuu siit ja kato tykkäätkö. Mä tietenkin kiinnostuin ja aloin luukee niit. Nyt oon luken kaikki 1-6 + pari kirjaa. Ja oooooon äääääääääääälyyyyyyyyyyytöööööööööööööööööömääääääääääään hyyyyyyyyyyyyyyyyyyyväääääääääääääääsaaaaaaaaaaaaaaaaarjaaaaaaaaaaaa. KANNATTAA LUKEE DARRENII!!!! XDXDXD

  • This reply was modified 8 years, 5 months ago by Sempaicat.
  #229119
  Kuro24
  Participant

  Oih, oon nyt niin rakastunu koko sarjaan :’)

  Harmittaa niin paljo kun keräsin aluksi vaan osaan 3 asti kun ei jostain syystä kiinnostanu. Sitten myöhemmin lukaisin osan 4 kirjastossa ja ihastuin tosissani 😀 Nyt on postissa tulossa osat 4-7 (toivottavasti…) ja ootan innoissani perjantaita että saan ostettua 8. osan. Sain kans viikossa luettua alkuperäisen kirjasarjan (eilen luin viimesen osan), oikeesti niin hyvä sarja 🙂 Lempihahmo taitaa olla Harkat Mulds… niin sympaattinen ja söötti hahmo mun mielestä. <3

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.