Deadman Wonderland

Home Forums Manga Mangasarjat Deadman Wonderland

 • This topic has 4 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #65219
  Anii-chan
  Member

  Deadman Wonderlandin on piirtänyt Kondou Kazuma (tunnettu Eureka Seven sarjasta), ja tarina on Kataoka Jinsein käsialaa.

  Juoni: 10 vuotta on kulunut kun Tokion Maanjäristyksestä, joka tuhosi n. 70 prosenttia Tokiota mereen. Ganta Igarashi on vaatimaton 14 vuotias ylä-astelainen oppilas Naganon Prefektuurissa. Ganta on niin sanottu "Tokion selviytyjä" maanjäristyksestä, mutta hänellä ei ole ollenkaan muistikuvaa tapahtuneesta. Hänellä on helpot toiveet pelata jalkapalloa ja elää normaalia elämää. Kaikki muuttuvat päivänä jolloin outo mies veren peittoamana ilmestyy luokkahuoneen ikkunan ulkopuolelle. "Punainen mies" tappaa jokaisen Gantan luokkalaisen, mutta hän jää ainoastaan eloon ja "Punainen mies" jättää jälkeensä ennen katoamistaan karmiininpunaisen kristallin Gantan rintaan. Hänen elämänsä on menossa pahempaan suuntaan kun häntä syytetään koko luokkansa murhasta(massamurhasta) ja lähetetään elämään vankilaan nimeltä "Deadman Wonderland".

  Genre: Jännitys, kauhu ja tieteellinen fiktio
  Rating: K18, koska sarja sisältää: väkivaltaa, verta ja alastomuutta

  Jeesh! Tutustuin tähän sarjaan n. kuukausi sitten ja aloin vasta pari viikkoa sitten lukemaan oikein kunolla. Juoni on kiinostava vaikkakin vaikuttaa ensimmäisenä ihan perus vankila elämältä, eli aika tylsähköltä. Mutta "Deadman Wonderlandissa" tapahtuukin kaikkea yliluonnollisuudesta hullutuksiin. Pidän todella paljon omaperäisestä piirrostyylistä ja miljööstä <3 Tähän sarjaan oikein hullaantuu. Arvosanaksi voisin antaa….9, koska sarja on hyvin piirretty, hahmot omaperäisiä ja juoni omaa laatuaan <3 Huonoja puolia en juuri nyt keksi, mutta kyllä ne sieltä jostain mielensopukoista ilmestyy n____n

  Anime on luultavammin tuloss vuonna 2010. Ja Tokyopop on lisensoisi tätä sarjaa, mutta tieto ei ole varmaa

  #106292
  Jugger
  Member

  Todella mielenkiintoinen sarja vähän kuin seinen manga johon mausteeksi laitettu shonen elementtejä ja perus shonen tyylisiä hahmoja

  #106475
  Yasui
  Member

  Itse tuossa lukaisin 3 päivän sisään koko 35 chapuisen arsenaalin kun spottasin suosittelut täältä.
  Piirtojälkihän tuossa oli ihan okei ja ajatus maailma vertakäyttävistä dudeista oli enemmän kuin mielenkiintoinen.
  Itse tähän astiset tapahtumat ovat taas toinen asia. Juoni tihenee toki, mutta itsestä tuntuu että jatkuva pahisten syöttö sarjaan mukaan menee jo överiksi. Toisaalta, sitähän suurin osa shonen sarjoista onkin.
  Kai tähän tuon suosittelen leiman voisi iskeä.

  #106481
  Blackbeard
  Participant

  Tätä suunnittelin seuraavaksi projektiksi, kunhan saan Zetmanin kirittyä kiinni. Vaikattaa varsin mielenkiintoiselta, ja animestakin on jo kai sopimukset tehty.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.