Densha Otoko

Home Forums Manga Mangasarjat Densha Otoko

 • This topic has 4 voices and 5 replies.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • Author
  Posts
 • #66157
  an&ri
  Member

  Manholen veren ja karmeuden jälkeen vähän mukavampi sarja, elikkä "juna mies" seuraavaksi! Mutta ilmeisesti tämäkin on seineniä.

  Densha otoko on rakkaustarina joka todella mukavasti eroaa joidenkin shouneneiden ei-mihinkään-etenevistä ja shoujojen liian-nopeasti-etenevistä rakkaussuhteista.
  Sarja perustuu tositapahtumiin, tarkemmin sanottuna tarina on tehty erään 2ch:n ketjun pohjalta (2ch on japanilainen foorumi).

  Densha otoko alkaa, kun eräs humalainen mies alkaa huutamaan jotakin muutamalle naiselle junassa. Samassa vaunussa on myös eräs nuori mies, joka on otaku ja viettää paljon ajastaan tietokoneella ja animen/pelien parissa. Miehen vieressä istuu sievä nuori nainen.
  Mies (oikeita nimiä sarjassa ei missään kohdassa sanota, niin häntä kutsutaan Denshaksi) alkaa puolustamaan naisia ja koittaa saada humalaisen lopettamaan ahdistelunsa. Siitä ei seuraakaan tosin muuta, kuin että humalainen mies alkaa huutamaan Denshalle, ja yrittää lyödä häntä. Lyönti kuitenkin osuu Denshan vieressä istuneeseen kauniiseen nuoreen naiseen (häntä kutsutaan Hermekseksi). Densha suuttuu tästä, ja ilmeisesti yrittää tehdä jotain miehelle, mutta ei oikein onnistu missään. No, kuitenkin erään toisen matkustajan avulla mies saadaan pysymään paikoillaan.

  Kun Densha ja naiset kutsutaan poliisiasemalle kuvaamaan tapahtumat, naiset haluavat välttämättä tietää hänen nimensä ja osoitteensa, ja ilmeisesti pitävät häntä tosi hyvänä tyyppinä. Myös Hermes, se nuori kaunotar pyytää hänen osoitteensa ja nimensä.
  Tämän jälkeen Densha aloittaa ketjun 2ch:ssa, ja kuvaa tapahtumat. Monet siellä alkavat elätellä toivoa siitä, että Hermes varmasti tekee jotain koska kysyi Denshan osoitetta.
  Seuraavana päivänä Densha saakin paketin Hermekseltä: kallista merkkiä olevat teekupit (teekuppien merkki on Hermes, ja tästä tulee Hermeksen kutsumanimi 2ch:ssa).
  Koska paketissa oli myös Hermeksen puhelinnumero, käyttäjät 2ch:ssa alkavat kannustaa Denshaa soittamaan naiselle, ja pyytämään häntä ulos.

  Näistä erikoisista tapahtumista seuraa monta jännittävää hetkeä kun Densha saa kerättyä tarpeeksi rohkeutta ottaakseen yhteyttä Hermekseen.
  Sarja todellakin saa veren kiertämään, tämä juuri semmoinen missä suurinpiirtein alkaa itsekin muiden 2ch:laisten mukana antamaan ohjeita Denshalle ja jännittämään tämän puolesta.

  Piirtäjä on Hara Hidenori, varsinaista kirjoittajaa ei oikeastaan ole, ja sarja on 27 lukua pitkä.

  #66159
  Blackbeard
  Participant

  Oho, puhdasta nerokkuutta. Kuulostaa aika upealta, täytyy lukea. United nerds shall inherit the earth!

  #66167
  räsynukke
  Member

  Kiinnostuin kyllä heti kun luin kuvauksesi. Ja nyt kaksi lukua luettu ja vaikuttaa todella kiinnostavalta. Densha vaikutti heti alusta asti symppikseltä tyypiltä, samoin kaikki 2ch:laiset. Ja sain makeat naurut kun Densha sitten soitti… Värisivuista kanssa nautin todella.

  Tämä pitää kyllä lukea heti loppuun, hyvä kun teit ketjun!

  #66168
  an&ri
  Member

  Jee, kyllä se aina ilahduttaa kun saa jonkun kiinnostumaan esittelemästään sarjasta ^o^

  #66316
  räsynukke
  Member

  No niin, viime yönä sain luettua kaikki 27 lukua. Enkä pettynyt, päin vastoin.: )

  Tiedä sitten johtuuko siitä, että pidän fluffysta, mutta Densha Otoko oli todella mieleeni. Sarja vain kulki eteenpäin sellaisella iloisella ja romanttisella fiiliksellä, eikä vastaan tullut mitään esteitä. Jos ei siis lasketa näitä Denshan äkkinäisiä itsetunnonromahduksia, joista niistäkin selvittiin heti ja välittömästi 2ch:laisten avulla.
  Joskus on todella hauskaa lukea tälläisiä kevyitä sarjoja.

  Ja toden totta, Densha Otoko kirjaimellisesti imaisi mukaansa. Lukemista oli vain pakko jatkaa onneksi sarja siis oli lyhyt, että pääsin nukkumaankin..l”D, ja varsinkin luvun 20 jälkeen oli todella vaikea hillitä riemunkiljahduksia tai pidättäytyä hoputtamasta Denshaa kertomaan loppuun. Tykkäsin muuten hurjasti Hidenorin piirtämistä ilmeistä, varsinkin siitä leuan yli menevästä kiemurtelevasta suusta. Oli niin symppiksen näköinen.
  Hahmot olivat ihania, kaikki 2ch:laiset sulattivat sydämeni. Oli myös hauska huomata, kuinka sen yhden naisen mieskin innostui neuvoimaan Denshaa.

  Mutta se, mistä pidin Densha Otokosta kaikkein eniten? Se sai minut iloiselle ja hyvälle fiilikselle.: ) Kiitoksia an&rille tästä.

  #66688
  Tamori-san
  Participant

  Densha Otoko leffa ja Doramaa olen kattonut… ihan hauska sarja. Leffassa päähenkilö näyttääkin nörtiltä siinä leffassa…

  Itse oli hauska leikkiä "Densha Otoko leikkiä" Tokyossa… muutamana päivänä matkustelin vaan junalla… sellanen hauska koijaus niiden lippusysteemissä… jota käytin aika surutta hyväksi…

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.