Devil May Cry

Home Forums Anime Animesarjat Devil May Cry

 • This topic has 7 voices and 6 replies.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • #39276
  Mikko-kun
  Member

  Eli…niille jotkai eivät tiiä. Devil May Cry on anime, joka kertoo demoninmetsästäjästä nimeltään Dante. Hän saa tehtäväkseen suojella tyttöä nimeltä Patty ja heidän etsiessä Pattyn vanhempia kaikenlaista ehtii tapahtua ^^…Animessa on kakstoista osaa eli ei mitenkään hirveän pitkä :D…menee yhdessä päiväsä..

  Tsau!

  #39759
  Haruwe
  Member

  Ja niille jotka ei tiedä, perustuu DMC peleihin. Kaikki rokkaa<3

  Linkki virallisille sivuille tässä ja tässä

  #39858
  The Vegito
  Member

  Koska satun DMC:stä muutenkin pitämään niin pitihän se tämäkin sarja koneelle hankkia. Juoni piti hyvin otteessaan eikä sarjakaan ollut turhan pitkä. Loppu yllätti kyllä, vaikka jotain sen tyylistä tulikin loppua kohden mentäessä aavisteltua. Harmi vain, kun ei Vergiliä näkynyt koko sarjassa.

  #42714
  choopy
  Member

  Mä oon kattonu DMC animea ja peleihin oon kaupassa törmänny, mutta koskaan en oo pelannu. Pitäis varmaan joskus kokeilla.

  #43910

  Peleistä löytyy kolmonen ja nelonen, jota en ole vielä päässyt pelaamaan, ja ykkösen sain kaverilta lainaks.

  Anime oli mukavaa lisämateriaalia pelien lisäksi, upea ulkoasu ja hyvät missionit. 😀

  #50132
  Kyoka8
  Member

  Herätetäänpäs tämä aihe täältä syvyyksistä~

  Juup, sainpas vähän aikaa sitten DMC:n katsottua. DMC4-peliä olen pelannut, ja hahmot olivat muutenkin ihan tuttuja, joten kivahan tuota oli katsoa. Minäkin odotin näkeväni Vergilin, mutta sääli, että häntä ei tässä animessa esiintynyt.
  DMC:ta oli jotenkin vain helppo kattoa, koska animessa (eikä oikeastaan peleissäkään) juoni ei ole siitä mittavimmasta päästä, mutta se toimi. Ja myöskin, koska DMC-anime koostui lähinnä yhden jakson tarinoista, jotka olivat kaikki ihan mielenkiintoisia.
  Päähenkilönä Dante on ihana! Anime oli laadukkaasti tehty, ja kaunista katseltavaa, ja soundtrack oli myös loistava! (Kumpa vain jaksaisin opetella soittamaan op-kappaleen pianolla -___-’) Suosittelen tätä sarjaa (ja pelejä myös) lämpimästi^^

  #74348
  Zulera
  Member

  Aloin katsomaan Devil May Cryta vähän Desuconin jälkeen, Desussa olleen Dante-cossin innoittamana. Alku tuntui ihan lupaavalta ja soundtrack oli aivan loistava. Jotenkin innostus vain lopahti. Juonesta en saanut oikein kiinni ja tuntui, ettei animessa lopulta oikein mitään kiinnostavaa tapahtunutkaan. Kymmenen jaksoa jaksoin katsoa, kunnes päätin lopettaa aikana tuhlauksen siihen ja siirryin Bleachiin.
  Someone wrote:

  Animessa on kakstoista osaa eli ei mitenkään hirveän pitkä 😀

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.