Dir en grey

Home Forums Sekalaista Musiikki Dir en grey

 • This topic has 16 voices and 16 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • Author
  Posts
 • #38965
  kalpa-saukko
  Member

  KUka kuunelee dir en greytä?? minä. päivittäin.
  Ensimmäinen kappale jonka kuulin oli merciless cult,kun eräs ystäväni toi withering to death- levyn lainaan.
  Sen jälkeen ajattelin että "tätä on pakko kuulla lisää!!" Joten kävelin kirjastoon, ja varasin vulgar-levyn.
  lempi biisini on Merciless cult. 😀

  #38973
  Kyoka8
  Member

  Todella hyvä bändi on. Ei ihan ykkössuosikki, mutta hyvä kuitenkin.

  Ensimmäinen kappale, jonka kuulin oli Raison d’être. Aluksi kummaksuin PV:ta hieman, mutta myöhemmin tykästyin kovasti tuohon kappaleeseen.

  Ensimmäinen kappale, johon varsinaisesti tykästyin oli Cage. Sitä olen pianollakin viime aikoina soittanut. Voin aivan vaatimattomasti sanoa, että Cagessa on kaikkien aikojen hienoimmat lyriikat. Muuten olisin kyseiseen kappaleeseen kyllästynyt jo ajat sitten, jos en ymmärtäisi, että mitä siinä lauletaan.

  Muidenkin kappaleiden lyriikat ovat todella hienoja, ja ajatuksia herättäviä. Jäsenet osaavat myös soittaa todella upeasti ja Kyo osaa eläytyä laulujen sanoihin.

  Lempikappaleitani ovat Cage, Kodou, Ryoujoku no ame, Obscure, Mazohyst of Decadence ja The Final.

  Dirun PV:t ovat todella mielenkiintoisia, ja ne jos mitkä ovat ajatuksia herättäviä. Todella hyvänä esimerkkinä Obscure, joka on minusta todella hieno.

  Deg:lta ilmestyi vähän aikaa sitten uusi levy, Uroboros. En ole kyseisen levyn kappaleita paljoakaan kuunnellut, joten olisi kiva kuulla mielipiteitä Uroboroksesta, ja että onko se ostamisen arvoinen.

  #39590
  The Vegito
  Member

  Joskus manga harrastukseni alussa tuli kuunneltua tätäkin. Nykyään ei enää yhtään. Kait se kiinnostus koko bändin tuotantoa kohtaan vaan lopahti. Sen aikainen suosikki biisini kyseiseltä yhtyeeltä oli muistaakseni Kodou…

  #39999
  Pörkkä
  Member

  Joka päivä ei tule kuunneltua, mikä on erittäin paha tapa tämän bändin kohdalla! Taitavaa soittamista ja ihanaa örinää.
  Lempi kappaleita on vaikea nimetä… ainakin Kodou ja Glass skin. Sanat ovat kauniit kuten melodiakin.

  Ei. Kyllä tätä nyt pitää alkaa kuunnella taas päivittäin.

  #40854
  kusogaki
  Member

  Kuuntelen Dirua melkein joka päivä. Siitä Jrock-innostukseni lähtikin, noin pari vuotta sitten kun olin kuullut (tai no nähnyt) jollain sivulla juttua Dir en greystä niin pitipähän sitten kuunnella. ^^ Ensimmäinen biisi jonka kuulin, oli Myaku. Silloin heidän musiikkinsa ei juurikaan iskenyt, mutta kun kuuntelin myöhemmin uudestaan, tällä kertaa AMBERin, niin johan kolahti! *__* Kiinnostuin bändistä aivan valtavasti ja olenkin siitä asti fanittanut Dirua. *W* Omistan levyt VULGAR, WITHERING TO DEATH., THE MARROW OF A BONE ja UROBOROS. :3 … Sekä Dir en grey Dozing Green tour T-paita (se buddha-versio). Ja tietysti omistan myös It withers and wither tour 05 DVDn, jonka ostin Dirpan Tavastian keikalta 5.11.2007. :3 Jep jep. Tällasta.

  Ehdottomat lempparini bändistä ovat Kyo ja Kaoru. *__* Kyon laulu on niin monipuolista ja todella kaunista kuunneltavaa. Hermo lepää kun kuuntelee jotain Kyon laulamaa. <3 Ja Kaoru… Se vaan soittaa niin älyttömän hyvin!

  #41179
  Milja92
  Member

  Tykkään tosi paljon, ostin tässä pari päivää sitten heidän Uroboros levynsä. ^^
  Tuon uuden levyn lisäksi omistan vain Withering to Death ’in, mutta lisää kovasti kaipailen. =)

  #42616

  Dir en grey on aivan huippu! Mushi on maailman ihanin laulu, kannattaa kuunnella… <33

  #43671
  Toshio
  Member

  Ihan hyvä yhtye. Itse omistan WTD:n sekä erään sinkun, Ryoujoku No Ame. Livenä en ole vielä kohdannut. Paras biisi on varmaankin Kodou tai Higeki ha mabuta wo oroshita yasashiki utsu. << pitkä nimi :’D

  ~ F.K Teelehti.

  #45222
  Cafekko_96
  Member

  Kyllä oon nyt jonkin aikaa Dir en Greytä kuunnellut, noin kuukauden ehkä kaksi. Lempibiisini on Obscure, eka biisi jonka kuulin bändiltä ja siitä musavideostakin tykkään.

  #50377

  kyllä tykkään hyvää musaa! 😀

  #51567
  mangaka
  Member

  Kuuntelen toki,usein. Ensimmäistä biisiä minkä heiltä kuulin en enää muista..
  Ihastuttavia ovat,aidosti lahjakkaita tyyppejä..

  #52427
  Kiki
  Participant

  hyvä bändi:)) koskakohan ne tulee suomeen?

  #117182
  Anonymous
  Member

  Apua mitä tää keskustelu näin hyvästä bändistä tekee näin sivulla 4 tai mikä nyt sattu olemaankaan *järkyttynyt katse ja ilme* :’D
  Joo siis tosi hyvä bändi, eka J-bändi mitä kuulin ja rakastuin heti. Lempibiisi on… hmyy.. olisikohan se Kodou, en osaa valita. :——D Kyon ääni on todella ihana, en ollu ennen Diruihin tutustumista kuullut samanlaista ja se oli osasyy bändiin ihastumiseen. (ja toki hyvä musiikki oli toinen syy :’—D Joo osaan todellakin selittää..) Ekaa biisiä jonka Diruilta kuulin en muista, se oli joskus keväällä 2010. Sitten kuuntelin ehkä pari kuukautta silleen pari biisiä kuukaudessa (joka johtui siitä, että en päässyt koneelle (=YouTubeen ym) kuuntelemaan yhtään mitään), mut sitten ostin UROBOROS-levyn ja aloin kuunnella enemmän ja rakastuin entistä enemmän.

  Kiki wrote:

  koskakohan ne tulee suomeen?

  Toivottavasti pian, mä olisin ainakin menossa. :——D

  #117358
  MisaAi
  Member

  UUUHHH!!~~~

  Ihana bändi!
  Kaverini tutustutti Diruun vuonna nakki ja kirves, kun olimme niin kawaii-kovaksi-keitettyjä-porkkanoita eli seiskalla. Silloin Dirun kuunteleminen oli vain sellaista: "Jeij popitan tätä, vaikka en tiedä perunan vertaakaan tästä!" lol

  Nykyään on toisin. Nykyään.. on pakko kuunnella neljä biisiä dirulta vähintään päivässä ja valittavaa riittää.
  Hienosti Kyo-chan osaa laulaa ja kiekua erilaisia lauluja. Vaikka sanoista ei ymmärtäisi mitään, fiilis ainakin välittyy itselle.

  Suosikkejani on Mushi, Ain’t Afraid To Die, Glass Skin, Obscure ja psykottiisella naurulla varustettu Zan. (miten kukaan voi noin pimeesti nauraa?~~<3)

  Tein joskus muinoin bändivertailun. Vertailin bändien kuvie keskenään. Katsokaapas googlesta aluksi Dir En Greyn kuvia ja sitten siirrytte An Cafeen kuviin…. huomasitteko??? XDD
  Duuum, kun enimmäisen kerran tein noin silmät paloi rusinaksi. X”D

  #117373
  Shoe
  Member

  Itse tutustuin bändiin vastikään kaverin kautta. Tai no, enhän minä bändistä itsestään mitään tiedä, kuuntelen vain musiikkia. Ja kyllä tykkään, vaikka ei ole ykkösenä listassani.

  Tykkään laulajan äänestä todella paljon. Siitä voi sanoa, että onpas värikäs ääni. Muutenkin bändin soittama musiikki on hyvää kuunneltavaa, henk.koht. olen aina tykännyt tämäntyylisestä musiikista, vaikka on ollut vähän taukoa sellaisesta.

  Ensimmäinen biisi, jonka kuulin oli 逆上堪能ケロイドミルク. Tämän biisin kuultuani olin niin myyty ja sulaa vahaa, ettei ole tosikaan. Kyseinen biisi on lempparini Dirulta, ei voi muuta sanoa.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.