Divarit sekä Antikvariaatit

Home Forums Manga Mangasarjat Divarit sekä Antikvariaatit

 • This topic has 9 voices and 10 replies.
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • Author
  Posts
 • #114491
  Banzai
  Member

  Ostatteko Mangaanne antikvariaateista ? Mikä on paras Divari tai antikvaartti ? Minkähintaista siellä on ?
  Noh, ihmettelette osa ehkä mikä ihmeen " antiikki mitä häh.. " mutta uskon että osa tietääkin jo mitä ne ovat.
  Eli käytettyjä kirjoja sun muuta kamaa halvemmalla. Useimmissa divareissa on hyvät manga valikoimat. Toivottavasti aloitusviesti oli tarpeeksi kattava.. 😳

  Itse käyn eräissä divareissa, jossa maksaa 2,50 yksi mangapökäle, toisessa taas 3e. Molemmissa ihan hyvät valikoimat. Keskustelua aiheesta

  #114498
  Luffy<3
  Member

  No siis ite käyn ostaa mangoi eniten ihan tavallisest ruokakaupast tai kirjakaupast, mutta käyn kyl ostaa mangoi myös suma-nimisestä divarista(ainaki luulisin et se on divari XD). Siel on niin käytettyjä kuin uusiakin pokkareita..noin kolme egee kätetyt ja uudet sen viis euroo vähä päälle. Kirjatorilta on kans joskus tullu ostettuu…

  #114506
  Kirppu11
  Member

  Luffy<3 wrote:

  suma-nimisestä divarista

  AA! Sori, offia vähän ensin, mut asutko Lappeenrannassa…?

  Ite oon divarien suurkuluttaja ~ Kannustan muutenki ostamaan mahollisuuksien mukaan käytettyjä ja kulutettuja, vaikka ite sorrunkin ostamaan suurimmanosan sarjoista uutena.
  LPR:ssä en oo tosiaan muihin divareihin/antikvariaatteihin törmänny, paitsi sumaan, joten siellä tapaan käydä ~ Käyetyt saa 2.50-4.00€ hinnalla. Riippuen kielestä, kunnosta ja alkuperäsestä myyntihinnasta. Uusien pokkareiden hinta on siellä vitosesta kasin luokkaan.
  Offtopassa joskus muinoin hehkutinkin, miten just sumasta satuin löytämään Meitantei Conanin ykkösvolan, mitä olin ettiny viimeset sata vuotta. Divareista hankin tiettyjä sarjoja, kuten just Conania ja Kamichama Karinia (krh.. Vuosisadan paljastus.) Ranmaa tulee kanssa satunnaisesti osteltua.
  Välillä saatan käydä kattomassa ihan uutukaisiakin sarjoja sieltä, kun voi olla, että saa vaikka viis senttiä halvemmalla. Hah.

  Eniten käyn kuitenki vaihtamassa (/myymässä) omia pokkareita ja muita vanhoja kirjoja. Sellasia, joista en ite enää tykkää tai joista haluun päästä eroon. Täällä ei suostuta suoraan ostamaan tavaraa, mut vaihto kelpaa. Eli kun tuon pari kipaletta Himeä, niin saan maun mukaan valita yhen periaatteessa ilmaseks. Tälleen pääsen helposti eroon sellasista sarjoista, joita en jaksa enää. Oon vieny sinne mm. TMM:t, OMG:t, Himet ja Dark Metrot. Seuraavana todennäkösesti olis lähössä nuo Ravet, mut katotaan nyt, raaskinko luopua.

  Ite suosittelen ainakin ees joskus käymään jossain divarissa, jos ei oo koskaan tullu käytyä. Joka paikasta niitä suunnilleen kuitenki löytyy… Ja yleensä valikoimiin kuuluu mangan lisäks musiikkia, lehtiä, kirjoja, pelejä ja elokuvia ~

  #114526
  Banzai
  Member

  Joo. Munkin yhtiin harrastuksiin kuuluu noissa divareissa pörräiltyä. Vaihdan välillä kirjoja toisiin. Itsekkin suosittelen! Ainakin näissä divareissa missä itse käyn on hyvä kuntosia kirjoja. Tuoltahan saa myös noita enkun kielisiä kirjoja, olen joskus nähnyt jopa FMA taidekirjoja.

  #114548
  Kekko114
  Participant

  ^ Wuut, TAIDEKIRJOJA DIVAREISSA O___O ?? Mäkin haluun… Joka tapauksessa… Käyn minä yhdessä divarissa melko säännöllisesti. Sen nimi taitaa olla Antikvariaatti Lukuhetki (sijaitsee Jyväskylässä). Siellä on aika iso valikoima mangaa. Kaikki, tai ainakin suurin osa mangasta on käytettyä, mutta useimmiten ihan hyväkuntoista sellaista. Conania ja muita vanhempia sarjoja on aika paljon, ja niitä saa 2 kpl kahdella eurolla. Joskus (en ole varma onko enää) sai kymmenen Conania kympillä. Sieltä löytyy myös aika laajalti uudempaa suomenkielistä mangaa. Vanhemmat sarjat maksavat yleensä 2-3 euroa, ja uudemmat ovat n. 4-5 euroa.
  Siellä on myös englanninkielistä mangaa. Hinnat englanninkielisissä mangoissa ovat 4-6 euroa, sarjasta riippuen. Tosin Narutoa englanninkielisenä sieltä on turha hakea, viimeksi siellä taisi olla vain kaksi osaa (joista toisen ostin minä xD). Sieltä saa myös muutamia Anime- lehden vanhoja osia. Myös välillä löytyy piirustusoppaita, ja vaikkapa Haruhi Suzumiya light noveleita (tai miten tuon nyt järkevästi suomeksi kirjoittaisi…) Suosittelen tutustumaan, jos asut Jyväskylässä tai lähistöllä ^^

  #119932
  Lacumm
  Member

  Meitin kirpparilta löytyy manga-kirjoja 3.00 ja 3.50
  Sieltä ostan.. Mutta yleensä lainaan kirjastoista ja luen netistä,
  niin tulee paaljon halvemmaks.

  #119940
  Mikila
  Participant

  Jaa-a… enpä oo koskaan tainnu käydä, meillä päin kun ei oikein ole. Ja kirppiksiltäkään en oo koskaan mangaa löytänyt.

  #120161
  zoka
  Member

  Tääläpäin missä meikä asuu ei kyllä ole divaria eikä antikvariaatin antikvariaattia. >=( En ole ainakaan löytänyt. =/ Joten Seinäjoelta usein ostelen kun sinne pääsen. En kyllä muista sen divarin nimeä jossa käyn joka kerta kun Seinäjoella piipahdan. Joka tapauksessa, siellä on melko hyvä mangatarjonta, tosin One Piece:a, Narutoa ja Bleach:ia löytää vain hyvällä tuurilla. Mangat maksavat 3,00 – 4,00 euroo. =D
  Kirppareilta ei kyllä ikinä löydä mangaa, mutta kyllä sekin ihme kerran tapahtui. En taaskaan muista nimeä. X/ Noh kummiskin, eli mangaa oli mutta aika heikonlaisesti, Hemmetisti Bleach:eja ja pari Black Lagoonia ja kaks jotain randomia, joiden nimiä en muista. XD Tuo tapaus oli tosin ainoa laatuaan.

  Pääsen maanantaina Helsinkiin, onko kellään hyviä vinkkejä, mistä kannattaisi käydä mangaa kattelemas. =3

  #120937
  Shakkuri
  Member

  Minä käyn eräässä divarissa hyvinkin tiheään tahtiin, tai ainakin luulen että se on divari… Siellä kyllä myydään käytettyjä kirjoja, mutta ei vanhoja käytettyjä mangoja. Mutta siellä on erittäin laaja valikoima englannin kielisiä mangoja, n. 8 euroa kappale alennusta jos ostaa kolme:) Siellä tulee aina käytyä jos saa rahaa.

  zoka wrote:

  Pääsen maanantaina Helsinkiin, onko kellään hyviä vinkkejä, mistä kannattaisi käydä mangaa kattelemas. =3

  Tulee kyllä vinkki nyt pahasti myöhässä, anteeksi. Mutta tulevaisuutta silmällä pitäen, jos käyt taas Helsingissä, niin kannattaa käydä ainakin akateemisessa kirjakaupassa ja fantasiapeleissä. Akateemisesta ainakin löytyy suht hyvä valikoima niin suomen kuin englannin kielisiäkin mangoja:)

  #120950
  zoka
  Member

  Shakkuri wrote:

  zoka wrote:

  Pääsen maanantaina Helsinkiin, onko kellään hyviä vinkkejä, mistä kannattaisi käydä mangaa kattelemas. =3

  Tulee kyllä vinkki nyt pahasti myöhässä, anteeksi. Mutta tulevaisuutta silmällä pitäen, jos käyt taas Helsingissä, niin kannattaa käydä ainakin akateemisessa kirjakaupassa ja fantasiapeleissä. Akateemisesta ainakin löytyy suht hyvä valikoima niin suomen kuin englannin kielisiäkin mangoja:)

  Vähän myöhässä. XD
  Tuolla Akateemisessa tuli käytyä ja ostettua läjä mangaa. Muistan tuon Fantasiapelit sitten ens reissun varalle. =3 Joka toivottavasti toteutuu tämän eliniän aikana. -__-

  #121278

  Itse ostan useasti mangani Prismasta^__^
  Mutta tuleehan sitä käytyä yhdessäaivan parhaassa divarissa,LukuLaari (Sijaitsee Tampereella)
  Todella hyvä valikoima ja hinnat ovat huippuluokkaa 🙂
  Ja löytyyhän sieltä paljon musaa,leffoja ja tosi paljon animea♥

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.

Yksi kommentti