Dorama/JDrama

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri Dorama/JDrama

 • This topic has 8 voices and 8 replies.
Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • Author
  Posts
 • #39486
  Tamori-san
  Participant

  Pistetäämpä tällänenkin tänne…

  Ite seuraan nykyään enenmän Jdramaa kuin animea. Jotenkin uppoo paremmin.

  Omia suosikkeja ehdottomasti:

  GTO, IWGP, Elite Yankee Saburo, Nobuta wo Produce, Hana Yori Dangot, Hanazakari Kimitachi e ja monet muut…

  Jos seuraa niin voi vapaasti laittaa sarjojen Drama-wiki tietoja muiden katseltavaksi. Varmasti on paljon hyviä sarjoja joista toiset ovat kuulleet ja toiset eivät…

  #40267
  Tamori-san
  Participant

  Tällästä sarjaa nähny muutaman jakson verran täällä ja vaikutti ihan hyvältä. Etenkin kun Ueto Aya näyttelee pääosaa. Horikita Makin ohella suosikki naisnäyttelijätär.

  http://wiki.d-addicts.com/Celeb_to_Binbo_Taro

  #40278
  Kyoka8
  Member

  No, live actioneja animeista olen katsonut muutaman. Mikään niistä ei ole ollut mikään niin ihmeellinen, mutta ihan katsomisen arvoisia kyllä. Huomaa selvästi, että monessakaan budjetti ei ole ollut siitä isoimmasta päästä, mutta jos ei anna sen haitata (ei minua ainakaan) niin kyllä ne ihan onnistuneita ovat.

  Sain vähän aikaa sitten katsottua Sailor Moonista tehdyn draaman, ja se oli mukavaa katsottavaa, ja juoni oli paikoittain hyvinkin erilainen, kuin animessa. Näyttely ei ollut kovin taidokasta, mutta siitä huolimatta jaksoin katsoa kaikki 49 jaksoa. Ihan kunnollista draamaahan tuo oli ^^

  Etsin netistä pari päivää sitten samurai-aiheista draamaa, nimeltä Fuurin Kazan, jossa näyttelee ihana Gackt-sama. Valitettavasti en löytänyt kunnollisia jaksoja mistään :S

  Olisi kiva kuulla hieman tarkempia mielipiteitä, kun minun tekee mieli kovasti katsoa jotain j-dramaa!

  #41160
  Satou
  Member

  Live actioneita ja draamoja pari..
  Death notet, initial D, nana, princess princess D (kannattaa katsoa <3)
  ja sitten niitä toramoja
  Hanazakari no kimitachi e, Hana yori dango, Akihabara@DEEP ja pari muuta joiden katsominen tyssäsi kun ne olivat niin tylsiä.
  Animeista tykkään edelleen enemmän. Kaverit yrittävät saada minut katsomaan jotain yukan clubia vai mikäköhän se nyt olikaan..
  Olen kyllä tykästynyt Ikuta Tomaan ja Kamakari Kentaan :3

  #41951
  Nicohaku
  Member

  Itse en oikein japanilaisii seuraa ku välil sattumalt netist(kattelen kyl japanilaisii draama leffoi) kun ite tykkään paljon enemmän korealaisist. Niil on jotenki vaa yksinkertasesti parhaat draamasarjat maailmassa miun mielest! 😀 Kanttii kokeilla!

  #48948
  Tooku2
  Member

  ;www; Aaa Doramat! <1 Oon kiintynyt erityisesti miespuolisiin näyttelijöihin, mutta nyt on naisetkin tehnyt muhun vaikutuksen. Öö… lempparinäyttelijöitä on etenkin Johnny’s Entertainmentin pojat, mutta erityisinä heistä Masuda Takahisa, Kato Shigeaki, Yamada Ryosuke, Tegoshi Yuya, Nakajima Yuto ja Arioka Daiki. :_) MUTTA koska mulla on tosi lämmin paikka Scrap teacherille mun sydämessä, haluun mainita kans Takahata Misakin. <1 Morimoto Ryuutarounkin mainitsen yhdeksi lemppareistani, vaikka onkin totta, että heikäläinen on näytellyt yhdessä vaivaisessa doramassa. Samaten tän pikkuveli Shintaro on mun mieleen! …Ja ok erityismaininta viel Chinen Yuurille.

  Sitten ne miehet, jotka ei oo JE’llä, mutta tykkään. Kamiji Yusuke on yks ehdottomista, mut sit on kans Hojo Takahiro, Hiraoka Yuta, Eita ja Hashizume Ryo. :__)
  And the women— Kitano Kii, Kato Ai, Maya Miki ja Seki Megumi.

  Öö. Katon vähän kaikenlaisia doramoja, mut eniten oon tuntunu kuluttavan kouluun keskittyneitä… mut poikkeuksia on. Lemppareita on Scrap teacher, LIFE, Sensei wa erai, Gachi baka ja Papa to musume no nanokakan. ´www` Kesken taasen Scrap teacher, LIFE, Last friends yms… Uww.

  Anteeks jäin selittään kaikkee outoo. :: DD Pointti kuitenkin oli se et katon tositosi mielelläni! Ja kun rakastun niin rakastun, eläydyn voimakkaasti ja itken lopussa, oli se millanen tahansa. : < LIFEssä toi eläytyminen vaan… ei ollu kivaa mun kohdalla. :”D [spoil](Kaks yötä miettimistä, mitä seuraavassa jaksossa tapahtuu, himmee huuto ku Katsumi leikkas Yuukin auringonkukkia… "YUUKIN AURINGONKUKAT, KATSUMI NYT HITTOON SIITÄ!")[/spoil]

  Bye~

  #54645
  Anonymous
  Inactive

  Mun ehdottomia suosikkeja on olleet ランチの女王 eli Lunchi no jouo, eli "Lunch queen", jossa näyttelee monta suosikkiani japanilaisesta näyttelijäkaartista, mm. Takeuchi Yuko, Tsumabuki Satoshi ja Yamashita Tomohisa. Jälkimmäisin näyttelee muuten myös aiemmin mainitussa Nobuta wo produce:ssa, joka on myöskin ihan huvittava sarja, joskin omaan makuuni hieman liian yliampuva.

  Tällä hetkellä seuraan NHK:lla parhaillaan pyörivää aamudraamaa, Tsubasaa. Aika perusdraamaa mainoilla hahmoilla. 🙂 Välillä tulee katsottua myös kummallista draamasarjaa, Quizshow:ta joka kertoo hieman erikoisesta television tietovisasta – draama sarjassa siis tehdään tuota tietovisaohjelmaa ja seurataan muka suoria lähetyksiä joissa on todella outoja vieraita….

  Ehkä kaikkien aikojen yksi suosikeistani on myös Summer snow -niminen suht vanha sarja, jonka tarina on tavattoman koskettava. Naispääosaa esittää tunnettu Hirosue Ryoko.

  #59703
  pp-chan
  Member

  Tutustuin j-dramaan vasta vähän aikaa sitten ja se oli heti menoa se.
  LIFE, Hanazakari no Kimitachi e, Koko wa Greenwood, Mei-chan no Shitsuji, Nobuta wo Produce..
  Suurin osa sarjoista, jotka olen katsonut, ovat sijoittuneet koulumaailmaan, se on minulle vain niin tuttu ja samalla kuitenkin kiehtovan erilainen miljöö.

  Suosikkinäyttelijöikseni ovat nousseet Maki Horikita (Hana Kimi, Nobuta wa Produce), Toma Ikuta (Hana Kimi, Honey and Clover), Shun Oguri (Detective Conan sp, Hana Kimi) ja Hiro Mizushima (Hana Kimi, Mei-chan no shitsuji). Hahahh, kaikki ovat näytelleet Hana Kimissä, joka on muuten melkein ylivoimaisesti paras sarja, jota olen katsonut.

  #89173
  jenwy
  Member

  Mä ja mun kaveri katottii viime vuonna Hana Kimiä ja Zettai Kareshia yli 9 tuntia putkee yöllä … :#——D
  Nojoo mutta jdraamat on munki mielestä parempia mitä anime. Pienenä katoin kaikennäköstä animea mutta enää ei jotenki se uppoa. Onneks löys nämä japanilaiset draamat!

  Lempinäyttelijä ehdottomasti Hiro Mizushima. Komea ja hyvä näyttelemään. Ihastuin Nanban rooliin Hana Kimissä sekä hänen rooliinsa Zettai Kareshissa. Ne on kummatki todella ihania sarjoja, etenkin Zettai Kareshi.
  (Itkin sille lopulle ihan älyttömästi…..) Sitten katselin muita Mizushiman sarjoja, Mei-chan no Shitsujia (En tykänny jostai syystä Hiron roolista, olikohan se joku Rihito yms… Liian tylsä) ja on tullut aloitettua vaikka mitä muutakin mutta ei ole ollut aikaa kattoa niitä loppuun.
  En nyt jaksa ruveta sen kummoisesti listamaan ku kiviäkin varmaa kiinnostaa :—-D

  Mut draamat siis mun mielestä parempia mitä anime, näyttelijät on yleensä hyviä eikä niihin samanlailla ärsyynny mitä joihinkin animetyyppeihin.

  Anteeksi sekavuus……

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.