Dr. slump

Home Forums Manga Mangasarjat Dr. slump

 • This topic has 4 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #50460
  Padonis
  Participant

  When goofy inventor Senbe Norimaki creates a precocious robot named Arale, his masterpiece turns out to be more than he bargained for!

  Basking in the glow of his scientific achievement, Senbe scrambles to get Arale in working order so the rest of Penguin Village won’t have reason to suspect she’s not really a girl. But first he needs to find her a pair of glasses and some clothes. … 

  otettu fantasiapelien Dr. slump 1 kannesta.

  Mitä ootte mieltä sarjarsta, Mun mielestä on hyvä sarja.

  #50462
  Deserax
  Member

  Hauska sarja. Olen tosin KATSONUT yhden jakson, mutta olen lukenut muutaman sivun siitä.

  #50471
  Allen
  Member

  Mielestäni huomattavasti parempi kuin dragonball. Osia löytyy melkeen kaikki englanniksi ilmestyneet, ja kyllä tää kuuluu lempisarjoihin. Huumori on vaan yksinkertaisesti niin monipuolista. Osa on sellasta vassahuumoria ja toinen osa taas niin kekseliästä että pitää hetken aikaa miettiä. Lempihahmo.. Suppaman. Ehdottomasti. Toriyaman huumori tiivistyy kyseisessä hahmossa. Räkätän aina liikaa kun luen volan jossa suppaman yrittää estää pankkiryöstöä ja loppujen lopuksi auttaa ryöstäjää huomatessaan että ase ei ollutkaan vesipyssy. Eniten naurattavat Toriyaman itsensä ilmestymiset sarjassa, sen lisäksi chaptereiden välillä on aina kaikkea ertysitä Toriyamasta kertovaa kivaa. Olen kuulut paljon ihmisitä jotka haukkuvat piirrostyyliä mutta itse ainakin pidän sitä hyvänä. Ymmärrän tosin jotenkin ihmisiä jotka eivät pidä sarjasta, sillä huumori on enimmäkseen "rakasta tai vihaa"-tyyliä. Itse kuulun ensimmäiseen.

  #80616
  Lambo
  Member

  Yksi loistavimmista sarjoista joihin olen tutustunut. Slump on täynnä todella hervotonta huumoria, joka toimii sarjan jokaisessa käänteessä. Henkilöt ovat hauskan persoonallisia sekä kekseliäitäkin. Juoni etenee taustalla mukavasti koko ajan vaikka hieman piilossa. Piirtotyyli on persoonallista hyvin Akiran tyylistä ja pidänkin siitä erittäin paljon, koska hahmot ovat omanlaisia, mutta eivät liian realistia. Nimittäin liian realistiset hahmot eivät niinkään sopisi välttämättä tähän sarjaan.

  Tällä hetkellä omistan kyseisestä sarjasta 13 pokkaria ja tarkoitus oli kyllä ostaa lähiaikoina nuo puuttuvatkin osat.

  Allen wrote:

  Ymmärrän tosin jotenkin ihmisiä jotka eivät pidä sarjasta, sillä huumori on enimmäkseen "rakasta tai vihaa"-tyyliä. Itse kuulun ensimmäiseen.

  Tämä oli aika hyvä kommentti kyseisestä sarjasta ja hyvin pitkälti paikkansa pitävä. Slump ei muuten sitten muistuta juurikaan DBtä, joten jos kyseisestä sarjasta ei pitänyt, voi ihan silti hyvin mieli kokeilla tätä sarjaa.

  Ja sarjan viimeinen osahan ilmestyi tuossa hetki sitten englanniksikin nyt.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.