Eläinten Darwin-palkinto

Home Forums Sekalaista Muut Eläinten Darwin-palkinto

 • This topic has 4 voices and 7 replies.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #39464

  Oletko koskaan nähnyt/kuullut tapausta, jossa eläin on ollut niin naurettavan tyhmä, että on tappattanut itsensä tai ainakin yrittänyt sitä niin typerällä tavalla, että ei voi muuta kuin nauraa? Jos on, kertoisitko muillekin?

  Meillä kävi vuosia sitten niin, että molemmat hiirikissat kuoli. Toinen kuoli terveenä ja pulleana ja toinen vain katosi eikä tullut koskaan takaisin (oli leikattu natu, joka ei koskaan lähtenyt kauas kotinurkilta). No, me pähkäiltiin sitä koko kesä, kunnes syksyllä äiti otti Ratax-purkin (rotan- ja hiirenmyrkkyä) kaapista viedäkseen sen mökille. Silloin me huomasimme, että ne hiiren ääliöt olivat varastaneet hiirenmyrkkyä!

  P.S. Niitä, jotka eivät tiedä, mikä Darwin-palkinto on, kehotan käymään sivulla http://www.elisanet.fi/jpeltola/pages/a … pelaa.html Siellä sekä kerrotaan, mikä tämä Darwin-palkinto on, että mainitaan joitain voittajia sekä miten nämä ovat palkintonsa ansaineet.
  Toinen hyvä on http://www.bat.org/community/blogs?str=tnt Ei tosin kannata lukea kuin kaksi ensimmäistä viestiä…

  #39560
  Seyra
  Member

  En ole kuullut enkä nähnyt moisia tapauksia eläimillä, mutta tuon äskeisen kertomasi perusteella eläimet olivat tosiaan aika tyhmiä…

  #39672
  Inu-Mimi
  Member

  Pienjyrsijöistä on kyllä aina suunnatonta hupia. Aikoinaan kun minulla oli hamsteri se pääsi kerran irti ja kohta kun aloin sitä etsimään niin pakastimesta alkoi kuulumaan outoa rapinaa. Ei se ihan pakastimen sisään ollut päässyt mutta se juoksi pakastimen takaseinää pitkin hämähäkkimiehenä, siis aivan sivuttain. Sai kiinni pienistä rei’istä jotka olivat siinä metallilevyssä koska niistä puhaltaa koko ajan kuumaa ilmaa tuuletuksen vuoksi. Tämän metallilevyn päällä on aina toinen verkko jotta ihmiset eivät sörkkisi käsillään sitä tai juuri hamsteria hieman suuremmat eläimet eivät pääsisi sinne. Mutta hamsteri on hamsterin kokoinen enkä meinannut tietenkään saada sitä kiinni koska se vipelsi aina tuulen lailla kun pakomatka on kyseessä (muuten hidas kuin ontuva vanhus) enkä siitä kunnolla kiinni sen suojakehikon vuoksi. Lopulta minun piti vain lyödä se kahdella sormella alas ettei kärtsäisi itseään siellä ja tämähän tietenkin tarttui yhteen tuuletusaukkoon pienillä vaaleanpunaisilla sormillaan. Yritä niitä sitten vääntää irti siitä kun mittakaava on milli kertaa kaksi. Lopulta se sitten putosi itse alas ja tietenkin nenällen. Ja jouksi vielä kerran pois ja seuraavalla kerralla se olikin jo vanhassa vesiputken mentävässä reiässä (meillä on vanha talo). Olihan se oma kamppailunsa houkutella se sieltä pois, ihanaa lämmintä karhuntaljaa, aah, teräviä lasikuidun palasia mukana, eikö?
  Hamstereilla on banaaneja aivojen tilalla. Jotka ne muuten söisivät jos pääisivät käsiksi.

  #40055

  😆

  #40065

  Muistin juuri, että äiti kertoi kerran, että hänellä oli ollut viiriäisiä. Mutta hän kyllästyi niihin, koska ne olivat niin tyhmiä, että kun kissa tuli häkkien lähelle ne työnsivät päänsä häkinrei’istä ulos katsoakseen "mikä vaarallinen peto sieltä tulee." No, lopputuloksen varmaan arvaattekin…

  #40460

  Repesin noille viiriäisille xD

  #41500

  Meidänkin kissat on aika tyhmiä. Mutta en keksi mitään mitä oikeen tyhmää ne ois tehny… 😀

  #41737

  Meidänkään kissat eivät ole mitään järjen jättiläisiä, muttei ne mitään hengenvaarallista ole tehneet (jos ei lasketa sitä, että pikkupennut Savu ja Pöntsä eivät varo ollenkaan vaan meinaavat välillä juosta jalkoihin tallattavaksi).
  Sen sijaan muutama kesä sitten meillä oli niin tyhmä vuohi, että kun se oli laitettu ketjulla kiinni traktorinkärryyn, jotta se voisi syödä ojanpenkan puhtaaksi pajuista, se teki todella typerän tempun: Ensin se hyppäsi kärryn päälle. Sitten se kiipesi kuorman, joka ulottui laitoja korkeammalle, yli ja hyppäsi toiselta puolelta alas! Se oli entinen vuohi…

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.