Energiajuomat.

Home Forums Sekalaista Muut Energiajuomat.

 • This topic has 5 voices and 7 replies.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #100820
  Banzai
  Member

  Kröhöm, aika säälittävä aihe. Mut silti, onko ikinä tullut maistettua / juotua ? Itse olen joskus about. Kerran / kahes viikos litkin tölkin / pullon. Kertokaas teidän " HUIKEISTA KOKEMUKSISTA " 😀 ! Mut siis inhoon semmosii 9v, jotka litkii jtn. Rodeoo ku viimistpäivää : D

  #100830
  Banzai
  Member

  Tiiän kyl näitten litkujen haittavaikutukset mut siis.. ääh ööh aahh uuh emt.
  // sori, pska viesti, ois voinu jättää lähettämät :S

  #100838
  an&ri
  Member

  Ihan jokaiselle asialle ei tarvitse aloittaa ketjua.

  #100840
  Banzai
  Member

  an&ri wrote:

  Ihan jokaiselle asialle ei tarvitse aloittaa ketjua.

  Ok. Mietin vaa et se on nykyää aika yleistä.

  #100843
  Banzai
  Member

  siis energiajuoman juominen jaa ääh ööh. Halusin vaan kuulla mitä mieltä te ootte.

  #100847
  Nanakin
  Member

  Jos vanhoja merkkejä on uskominen, niin lähestulkoon kaikki vastaukset olisi jotain tyyliin "emt ihan ok", kun ei jostain tällaisesta välttämättä saa mitään irti. Foorumin säännöissäkin muistaakseni mainittiin jotain turhien ketjujen aloittamisesta, ja kyllä pikkuhiljaa jotkut ketjut voitaisiin lukea niihin. Jos itse haluaisin kuulla ihmisten mielipiteen jostain tietystä ruoasta tai juomasta, niin ehkä heittäisin kysymyksen Off-Topiciin.

  #123307
  Animemo
  Member

  En ole ikinä maistanut enkä tule maistamaankaan. Keinotekoisesti ja hittonmoisella määrällä sokeria maustettua litkuu jota juodaan vaan lesotakseen… Jos on pakko juoda niin suosittelisin odottamaan samaa ikärajaa kun muidenkin epämääräisten litkujen kanssa. 18 vuotta siis. :/ Usein nautittuna erittäin myrkyllisiä elimistölle ja eipä sitä tiedä vaikka jossain vaiheessa keho ei enää kestäisikään sitä ja kävisi huonosti. Toivon että kukaan ei vähättele niitä. Niissä on tuhottomasti teollisia aineita joiden kerääntyminen elimistään ei oo hyvä juttu. Mä ainakin aion pysyy muumilimpparin juomisessa. 😀 Sekin on 100 kertaa terveellisempää silloin tällöin juotuna.

  #123311
  Ayumiran
  Participant

  Hehheh… Kerrompa nyt yhestä päivästä, kun olin kavereitteni kanssa ja joillakin oli energiajuomaa… Oli tosi, tosi ällön näköistä kattoa vierestä kun toiset litki sitä juomaa.. Mutta sattui PIENI virhe!!! Ne tarjosi sitä juomaa mulle ja mä vielä hyväksyin sen. Mä maistoin sitä ja musta se ole ihha hyvää, muta en aio enää kertaakaan ottaa sitä… Se oli niin makeaa, että HUHHU!
  Mäkin olen samaa mieltä kuin sä Banzai.. Mäkin inhoan 9-vuotiaita kakaroita, jotka litkivät esimerkiksi nyt sitä Rodeoo… Se on nii hirveen näköstä! Sillä ne vain yriddää kovistella, kun he juovat jotain EnergiaDrinkkii 😆
  Mut Aina kun olen kavereitten kanssa, joillakin niistä on sellainen juoma kädessä tai sitten joku ehdottaa, että menisimme kauppaa ostamaan jotain juomist, niin silloinhan joku menee justii sinne Energiajuoma hyllyille!!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.