"ernu"-vaatekauppoja

Home Forums Sekalaista Japanin kulttuuri "ernu"-vaatekauppoja

 • This topic has 19 voices and 20 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
 • Author
  Posts
 • #44136
  hese-chan
  Member

  Elikkä, mistäs te ostatte vaatteenne siis kaikki nämä ihanat vaatteet, gotchin tyyliset (vai miten se kirjoittettiin) ?? Minä olen ostamassa cypershopista!! <33 Mistä muualta te ostatte?? Minä en kuitenkaan voi itse kovin kauas lähteä, joten sekin on ollut syynä siihen etten ole voinut ostaa niitä 🙁 KERTOKAA KAIKKI!!!

  #44141
  manga ai
  Participant

  olisi parempi että selittäisit enemmän sanaa ernu koska ernu sanan voi tulkita eri tavoin

  #44183
  pp-chan
  Member

  joo, selitäppä millaista tyylisuuntaa tarkoitat. Lolita? Vaikka en tässä asiassa voikaan auttaa, niin oli pakko kirjoittaa. turha.

  #44253
  Satou
  Member

  Tarkoitatko semmoisia vähän erikoisempia kuin mitä jostain normi supermarketista saa? Esim. semmoisia paitoja josta on jätetty olkapäät pois?

  Jos tarkoitat semmoisia niin meikäläinen tilailee niitä emp:ltä.

  #44317
  manga ai
  Participant

  mul on sama ku satoulla emp

  #47114
  Toshio
  Member

  Anteeksi mutta mitä tarkoitat ”ernu vaatteella”? :’D ..Jaahas vai että sellaista. Voisit tuota varmaan selittää että minkä tyylisiä nämä ”ernu vaatteet” ovat? Tiedän kyllä mihin pyrit, muttaa – tarkoitat VARMAANKIN ernu sanalla erillaista nuorta, mutta kerroppa – kuten manga Ai jo sanoi sen voi tulkita eri tavoin? *anteeksi viestin sekavuus.

  Oonko mä vähän ilkee?

  ~Teeelehti

  #47182
  Shoe
  Member

  Olen samaa mieltä Toshion kanssa. Ernun voi tulkita joko oikein tai väärin.
  No jos nyt oon kiltti ja vastaan kysymykseen nii kai se on se Cybershop, tosin olen juuri kohta tilaamassa, en ole siis vielä tilannut. Voin sanoo jonkin ajan päästä että Cybershopista. ><

  #47196
  Tooku2
  Member

  Ernu on tosiaan melko laaja käsite. :”) Sitä voisi siis tarkentaa.

  Itse en ns. ernuvaatteita ostele, vaikka kaapista toki löytyykin pölyttyneet cybershopista ostetut hame, sukat ja paita. En vaan tunne vetoa sellaiseen pukeutumiseen tälläkään hetkellä.

  Hämmentävän lyhyt viesti muttei voi mitään.

  #47198
  mimeko
  Participant

  Älkääs nyt: tämä ei ollut keskustelu ernu – termin alkuperän ja nykymerkityksen puimiselle ja sen määrittelylle. Lähes kaikki täällä varmaan ajattelivat – vastauksistaan huolimatta – ensin "tyypillistä J-ernua"; raitaa, polka dottia, hameita housujen päällä, ketjua ja remmiä, revenneitä vaatteita… ya’know.

  Ja vastaus siis on, että tyypillisiä kauppoja ovat juuri nämä Cybeshop, Backstreet ja Morticia. Liikkeitä on Hesassa ja muistaakseni ainakin osalla myös ainakin Tampereella: nettisivuilta voi tarkistaa. Sälää löytyy myös sellaisista pikku "lissu" putiikeista kuin accessorize(?) ja ihan normaaleista kaupoistakin löytyy jos jaksaa vain hyllyjä ja rekkejä penkoa. Myös mm. Black Groupilta löytyy samankaltaisia vaatteita, kenkiä ja asusteita…

  #47232
  Kirppu11
  Member

  — Asian vierestä. Saa poistaa.

  #47360
  manga ai
  Participant

  Siis joo, ostin itsekkin ennen vaatteita morticiasta, mutta se muutti oulusta pois eikä täällä oo enää sellasia liikkeit.
  Mut meen nyt sallaan ja siellä (outoo kyllä) on sellanen liike, vaikka se paikka on noin nuppineulan pään kokonen, mut kumminkin saan sieltä varmaan hihtolomalla vaatteita.

  #48433
  Ed-neko
  Member

  Kyllä minua kiinnostaisi pukeutua ehkä hieman omaperäisemmin kuin nykyään, mutta tulee varmasti hyvin kalliiksi tilata jostain "cypershop" : sta ja "emp" :stä… Ostan itse verkkokankaat, muokkaan omia vaatteita ja teen niitä itse. Tällä viikolla ja siitä eteenpäin. Syövät rahaa nuo tuommoiset postimyynnit… 0_0 *järkyttynyt* (Taidan olla hiukan maalainen…x 3) Mutta eipä kai tästä tämän omaperäisemmin voisi pukeutuakaan… :’ 3

  #53032
  Rie chan
  Member

  Mitä on ernu? xD
  Ja samalla kysyn, mikä on EMO? xDD
  Joo mä asun kellarin kaapiset en tiiä mtn.. 😆

  #53040
  an&ri
  Member

  ^
  Ernu-> Erilainen nuori, tyyppi joka pukeutuu erilaisiin ja massasta erottuviin vaatteisiin, ja muutenkin yrittää erottua mahdollisimman paljon massasta.

  Emo-> Sanasta "emotional" tulee. Liitetään yleensä pukeutumistyyliin ja tietynlaiseen tunnetilaan/persoonaan ja musiikkiin.

  GOOGLE ON.

  #107433
  tanja<3kyo
  Member

  no kyllä cybershopista, ja niistä muista kaupoista mitä ihmiset on lattainu. 😎

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 21 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.