Eurovision 2009

Home Forums Sekalaista Tv ja elokuvat Eurovision 2009

 • This topic has 7 voices and 7 replies.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • Author
  Posts
 • #53494
  carlos
  Member

  kuka kattoi euroviisut?mitäs tykkäsitte voittajasta ja ketä sillein hävettää kun suomi oli ihan viimeinen? kommentteja 🙄

  #53496
  Fieri
  Member

  carlos wrote:

  itse olen sitä mieltä että se norjan laulu ei ollut mitenkään erikoinen 🙄

  Voisitko perustella? Minusta Norjan biisi oli persoonallisin ja erottuva joukosta. Kaikki muut oli sellasia normaalia euroviisuhöpinää, kunnes Alexanderin ääni tuli <3 Viulu oli aivan uskomaton ja jäin koukkuun ensimmäisellä kuuntelemisella. Muut oli liian normaaleja… Ei ihme että Suomi meni vikoiks… Ei se nyt oikein mikään hieno laulu ollut. Olisi saanut olla lisää lordimeininkiä jos suomi voitti sellaisella. Muutenkaan en pitänyt siitä. Olisipa Signmark päässyt finaaliin sillä se olisi edes erottunut joukosta. Parhaimmat siis oli Norja ja Iceland, koska icelandin biisi sopisi Sanji/Nami AMViin.. XD

  #53499
  BlackStar
  Member

  Eka kerta oli, kun katoin Euroviisut kokonaan… X’DDD
  Ja tuonkin katsoin ihan pakosta… :”’D Menin kaveriporukalla kaverin luo yöksi.
  Vain että voitais kattoa Euroviisut. X”DDD En kyl jaksanu täysin keskittyä…
  Mut kyl mää sitä katoin. "Owwo Heheh~
  joo, määkään en tykänny Suomen suorituksesta. X’DDD Mut en nyt silti halunnu sen ihan vikaks päätyvän.. :”D
  OLI SE NYT HEI PAREMPI, KU RUOTSI! X”’DDD
  Harmittelut Suomelle, onnittelut Norjalle~! \o/
  ja Turkin suoritus oli aikas… huvittava… X’DD Tuli revettyä. :”D
  Oli tosiaan jänskä meininki. Euroviisuissa pidin silti eniten siitä pisteidenjaosta. X”DD
  Se oli jännää se~
  Pitäis taas kerätä joku kaveriporukka, että jaksais kattoo ens vuonnakin Euroviisut, ei niitä muuten jaksa.
  *laiska otus* *saa tiilen päähänsä~*

  #53525
  Inu-Mimi
  Member

  Norjan biisi oli…. OK, mutta erottui vain siksi ettei tuollaisia kappaleita ole lähetetty euroviisuihin sitten Lordin euroviisuvoiton, kaikki alkoivat ajatella että on pakko olla erilainen että voi voittaa. Jos tuo olisi laitettu jonnekin kasikytluvun puoliväliin niin vain viulu olisi erottunut, biisi olisi ollut samaa mitä kaikki muukin.
  Minä äänestin Ruotsia. Kaksi kertaa. Se oli upea kappale…. Sanat olivat aika yksinkertaiset mutta ne eivät olletkaan pääasia vaan lauluääni. Olen muutenkin homo tuollaiselle korkealle naisäänelle, mutta rytmikin oli hieno. Äänestin myös Venäjää, Moldovaa ja Armeniaa, mutta alas, järjestyksessä tulivat sijoille 11, 10 ja 14. Suomi taas… I lol’d. Suomi oli vielä se maa joka pääsi jatkoon tuomariston säälistä. Tänä vuonna oli liikaa akkoja läpinäkyvissä rievuissa. Siinä yksi plussa Norjalle, sen lisäksi että lapsineroviulistilla oli Arthur-kulmakarvat. Koko Euroopan isoäidit varmaan äänestivät sitä.
  Se hintti niittarin päällä oli myös aika hauskaa katsottavaa.
  Viron laulaja näytti Mio Akiyamalta.

  Islanti mekossa liittyy aina.

  #53533
  Kyoka8
  Member

  En ollut oikeastaan kovin yllättynyt Suomen sijoituksesta. No, päästiinhän sitä sentään finaaliin asti. Suomen biisissä oli ongelmana se, että se oli vain tosi tavanomainen, eikä siinä ollut oikein mitään omaperäistä, ja se jäi helposti muiden paljon parempien kappaleiden jalkoihin.

  Ei se Norjan kappale minusta niiden kaikkien pisteiden arvoinen ollut. Siis – ei se huono ollut ja se laulaja oli aika – heh suloinen, mutta siitä huolimatta. Oma suosikkini oli Viro. Se Viron kappale vain oli todella kaunis, ja mieleen painuva, ja laulaja oli myös ihana 😀 Muita hyviä olivat Islanti, ja Bosnia-Herzegovina (miten lie kirjoitetaankin). Biisejä joista en tykännyt puolestaan olivat Ukraina (häpeän silmät päästäni), Romania (jos se oli se, jossa laulettiin Balkanin tytöistä), Kreikka ja Turkki.

  Semifinaaleiden juontajat vaan osas ällöttää ja ärsyttää mua teennäisyydellänsä. Onneksi finaalissa oli paremmat^^

  Loppuun voin sanoa, että puitteet oli paljon huonommat, kuin Suomessa.

  #53559
  carlos
  Member

  kyllä myönnän et norjan biisi oli hyvä mutta ei mitenkään siis niin paras ja mäkin katoin ekaa kertaa euroviisut koska olin kaverilla yötä ja ne pakotti 🙂

  #53630
  Ni-chan
  Member

  Minun PITI katsoa Euroviisufinaali, mutta tulin Tampereelta kotio jotain klo 00.10 ja nukahdin sohvalle ja heräsin vartin finaalin loppumisen jälkeen silleen että "Miks telkkarista tulee Pasila?"

  En ala tappelemaan kenenkään kanssa, mutta se Norjan euroviisulaulu… Oli kamalinta *piip* mitä oon ikinä kuullut. Se ei olisi ikinä voittanut, jos se ei olisi ollut ennakkosuosikki ja jos esiintyjänä ois ollut kuka tahansa muu NORJAN KANSALAINEN kuin Valko-Venäläinen Alexander Rybak. Pärstäkertoimella mentiin ja lujaa, onhan se "ihan Zac Efronin" näköinen. Lauluääni oli kamala, se ei osannut lausua kaikkia sanoja oikein (kuunnelkaapas se oikein tarkasti: cursed esimerkiksi tuskin lausutaan coost, minun mielestäni se on cöösd, mutta…), laulu itsessään oli kamala, ja se viulu… Osasihan se sitä soittaa, mutta Alexander näytti jotenkin seonneelta se hirveä smaili päällä vinguttamassa viulua kuin puolihullu. Ja sen kaikki käsien liikkeet yms. näytti aivan siltä kuin sitä olisi kiskottu naruilla.

  Ja Suomi viimeisenä! Tästä keskusteltiin koulussa kauan, kukaan ei varmastikaan myönnä, että esim. Ruotsin tai Turkin ah-niin-persoonallinen-samanlainen-kuin-aina-ennnenkin -laulu olisi ollut Suomen Waldo’s peoplea parempi. Joku tyyppi valitti jossain lehden keskustelupalstalla siitä, että Suomi olisi pärjännyt paremmin jos Waldo olisi pukeutunut "siististi" (mitähän sekin tarkoitti) ja ei olisi ollut "naisia hillumassa ympärillä". Eikö tämä tyyppi oikein tajunnut että Karoliina ja taustalaulajat vähän niinkuin kuuluu siihen show’hun muutenkin kun vain "hillumaan"?

  #102386
  DonTrust
  Participant

  Minua vähän karmi sen voittajan hymy. 8”’D Sellainen karmiva "tulen ja syön"-hymy. Viulunsoitosta tykkään, mutta sen kappaleen sanat oli kyllä niin yksinkertaiset ja siirappiset että jippijaijee.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.