Eyeshield 21

Home Forums Anime Animesarjat Eyeshield 21

 • This topic has 3 voices and 3 replies.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • Author
  Posts
 • #39059
  Devilman
  Member

  Vapaa keskusteluntapainen sarjasta Eyeshield 21 on tämä siis. Amerikkalainen jalkapallo ei ehkä kuulu suosikkiurheilulajeihini, mutta tämä sarja on sen verran mahtava, että siihen tykästyy, vaikka "jenkkifutis" sananakin aiheuttaisi jo oksennusreaktion (tai no ei ehkä siinä tapauksessa, mutta enivei). Hahmokaarti on parhaimpia ikinä nähtyjä (omia suosikkejani ovat Kurita, Komusubi ja tietty sarjan paras hahmo, demoninen pelinrakentaja Hiruma) ja lisäksi Eyeshieldin huumori on ihan oikeasti hyvää, eikä vain mukamas hauskaa kohellusta, kuten niin valitettavan monessa muussa sarjassa nykyään. Kannattaa katsoa, erityisesti urheilusarjojen ystävät!

  #40111
  eerol
  Participant

  En ole animea katsonut, mutta olen lukenut mangan kokonaan ja luen joka viikko uuden chapun.Haluaisin muuten tietää: Onko anime yhtä hyvä kuin manga? Olen aikonut katsoa animea, mutta tähän asti olen pysynyt vain mangassa. Ja vielä onko animessa eri tarina kuin mangassa? lempihahmoni on tietenkin hiruma niinkuin avataristani vooi päätellä 😀

  #40185
  Devilman
  Member

  eerol wrote:

  Onko anime yhtä hyvä kuin manga? Olen aikonut katsoa animea, mutta tähän asti olen pysynyt vain mangassa. Ja vielä onko animessa eri tarina kuin mangassa? lempihahmoni on tietenkin hiruma niinkuin avataristani vooi päätellä 😀

  Anime on ainakin minun mielestäni mahtava, musiikit ovat hyviä ja ääninäyttelijät ovat osuneet aivan nappiin (Hiruman tapauksessa etenkin). Mangaa kun en ole lukenut, niin en tiedä, onko animessa fillereitä ja jos on, niin kuinka paljon. Mutta hyvää katsottavaa ne ensimmäiset n. 80 jaksoa ovat olleet, jotka olen tähän mennessä nähnyt.

  #44181
  Blackbeard
  Participant

  Sika hyvä sarja, mangana varsinkin. Animessa asioita on sensuroitu paljon, mm. Musashin, Yukimitsun ja Ishimarun hiustyylin muutokset on jätetty pois. Joka on suorastaan syntiä, Yukimitsustahan tulee lähes täysin uskottava bishie ja Musashilla on irokeesi ja vahvasti sänkeä! Myös Agonin tapaaminen Mizumachin kanssa on ihan eri juttu kuin animessa. Raakaa, niin raakaa. Animessa on myös rutkasti fillereitä, koko Cream Puff Cup, Seibu Gunmen vs. Misaki Wolves (sama ottelu on mangassa, muttei sitä näytetä), ja siinä missä anime loppuu toiseen kohtaamiseen Oujoun kanssa, manga porskuttaa eteenpäin aina christmas bowliin asti, ja vielä siitä kansainvälisille kentille.

  Itsekin tutustuin kyllä ensin animeen, mutta ne Rui-filleri hölmöilyt lapsellisuudessaan saivat siirtymään mangaan. Ei anime huono ole, ja äänimaailma onkin esimerkillinen, mutta manga on silti paljon, paljon parempi.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.