Eyeshield21

Home Forums Manga Mangasarjat Eyeshield21

 • This topic has 9 voices and 30 replies.
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
 • Author
  Posts
 • #49041
  eerol
  Participant

  Joo tein nyt tämmösen ku jaksoin. Eli jos joku on sattunut lukemaan kyseystä mangaa niin tänne vaan puhumaan.
  Eyeshieldiä ei julkaista suomessa ( vaikka kyllä pitäisi 😎 niin kuin signaturestani näkyy

  #49097
  Blackbeard
  Participant

  On kyllä ihan mahtava shonen, varsinkin aika ennen Chrismas Bowlia. Ei haittaa yhtään vaikkea amerikkalaisesta jalkapallosta mitään tietäisikään, tai edes välittäisi. "Taistelut" ovat siitä huolimatta erittäin intensiivisiä. Ottelut on yleensä rakennettu VS. tyylisien vastakkain asetteluiden varaan (esim. usein runningback vs. linebacker, Sena vs. "rival" Shin) Se on erittäin toimiva ratkaisu. Deimonin pelitekniikka on yksi tekjiä mikä tekee mangasta niin hyvän, vähät väliä puolustuksesta, se voittaa joka tekee enemmän pisteitä, ja täten Devilbats on erittäin hyökkäyspainotteinen. Sitä on mukava seurata. Lisäksi kun pelintekijänä, quarterback, on itse Hiruma (yksi parhaista hahmoista ikinä). Bluffaamisen mestari, ja erittäin nokkelien strategioiden luoja.

  Kirjoittelen lisää myöhemmin, pakko mennä ^^

  #49184
  Allen
  Member

  Itseasiassa aloitin vasta eilen, ihan näin yleissivistyksen puolesta ja olihan se aika hemmetin hyvä.
  Oli pienet ennakkoluulot urheilumangaa kohtaan, mutta Blackbeardin mainitsema VS: pelit on huomattavasti kiinnostavamia kuin yleinen koko kentän kuvaus. Toinen hyvä on pelaajien esittelyn ohessa nopeuden/voiman kertominen, PALJON parempi ratkaisu kuin se että vihollisen taidot selviävät sadan chapterin pitkityksen jälkeen. (paitsi jos vihollisen taito menee IHAN överiksi kuten shaman kingissä) Mitä nyt miinusta tulee on että pelit osaavat olla vähän väliä sekavia, tosin pelaajanumerot ovat kätevä ratkaisu. Lempihahmo on varmaankin Hiruma, vaikkakin korvat ja vamppyyrihampaat menee vähän yli. Ihmetyttää vaan miten tämäntyylisestä mangasta on saatu jo yli 200 chapteria.
  Toivon todella että meno ei mene pitkitykseksi eikä itseään toistavaksi, mutta alku näyttää ainakin lupaavalta.

  #49283
  eerol
  Participant

  Allen, monennessa chapterissa oikein olet? Ja voin taata että sarjassa tulee aina uudenlaisia hahmoja, joten tylsäksi ei ole mennyt 😉

  #49287
  Allen
  Member

  eerol wrote:

  Allen, monennessa chapterissa oikein olet? Ja voin taata että sarjassa tulee aina uudenlaisia hahmoja, joten tylsäksi ei ole mennyt 😉

  Siinä 50-60 paikkeilla. Hyvillä hahmoilla saa tosiaan pelastettua itseään toistavan fiiliksen. Hahmot ovatkin oikeastaan yksi Eyeshieldin suurimmista vahvuuksista. Kurita on myös epic :’D

  #49305
  eerol
  Participant

  eli mikä ottelu se nyt onkaan? ollaanko jo turnauksessa? 😕

  #49307
  Allen
  Member

  Muistaakseni just loppu matsi Taiyou Sphinxejä vastaan joka päätti kumpi pääsee pelaamaan niitä jenkkejä vastaan. Ei ainakaan Christmas bowlia vielä olla lähelläkään.

  #49317
  Blackbeard
  Participant

  Ah, kohta sua vastaan tuleekin Panther, mahtava hahmo. Amerikkalainen tummaihoinen slummiolojen running back, jolla on todella taitavasti rakennettu taustatarina. En spoilaile enempää, sen vaan sanon, että seuraavaan matsin aikana/jälkeen alkaa mielestäni Eyeshieldin kultakausi.

  Hahmot on todellakin sarjan suola, vaikka pelit ovat jänniä muutenkin. Ehkä loppupuolen, eli uusimpien lukujen hienoinen tason laskeminen johtuu juuri siitä, että uudet hahmot ovat jotenkin hirveän muovisia, pinnallisia "supermiehiä". Teikoku oli aika pettymys, ja World Cup matsit todella kuivia, turhaan pikakelattuja. No, tämä tämän hetkinen finaali matsi on petrannut hyvin, tosin kun koko sarjan suurimmat hahmot ovat samassa joukkueessa, pelkään pahoin, että ottelun seuraaminen voi olla häiritsevää jos kaikki saavat tähtihetkensä. Saisivat keskittyä vain muutamaan japanilaiseen, mielellään tietysti Deimonin edustajiin. Hieman häiritsevää oli, että lähes kuukauden ajan Gaou tuntui olevan sarjan päähenkilö. Enemmän focusta nyt Senaan ja kumppaneihin ^^

  #49367
  eerol
  Participant

  Blackbeard wrote:

  Ah, kohta sua vastaan tuleekin Panther, mahtava hahmo. Amerikkalainen tummaihoinen slummiolojen running back, jolla on todella taitavasti rakennettu taustatarina. En spoilaile enempää, sen vaan sanon, että seuraavaan matsin aikana/jälkeen alkaa mielestäni Eyeshieldin kultakausi.

  Jep, jep panther on loistohahmo joka nyt uusimmissa chapuissa pääsee vihdoin vauhtiin 😎

  Ja itsekkin ihmettelin tuota world cupin pikakelausta kun tuli kolme matsii suunnillee 10 chapussa kun ennen oli vähintään 15 chapuu per matsi. Ja Gaou on nyt tosi isossa roolissa, kun mr. donkin on kuvioissa. Ja toivon todella että kaikille japan allstarseille ei anneta omaa kohtaansa vaan painoytetaan niihin tärkeimpiin eli esim. Gaou vs Mr. Don, Sena vs Panther, Monta vs Bud, Hiruma/ Kid vs Clefford ( vai mikä sen nimi nyt oli) ja Shin vs joku, varmaan tatanka ja tietty agon jossain roolissa. Eli ei mitään mizumachii, Banbaa ja esim. sakurabbaa liikaa.

  PS: tulis jo seuraavaa chapu

  #49370
  Varjostaja
  Member

  Tämän ketjun kautta päätin vilkaista että miltä tämä manga näyttää ennakkoluuloistani huolimatta ja ensimmäisen luvun jälkeen oli pakko jatkaa lukemista, kun sarjan huumori ja juoni veti mukaansa.
  Nyt reippaan 200 luvun jälkeen jotkin ottelut tuntuvat turhan venytetyiltä, mutta se ei vielä paljoa sarjan tasoa laske. Hiruma on kyllä ylivoimaisesti paras hahmo ja Cerberus on varmaan sitten toisena. XD

  #49443
  Allen
  Member

  Mun mielestä Panther oli aika surkea hahmo.. Ei jotenkin iskeny. Eikä se taustatarina mun mielestä yhtään erikoisempi ollu, aika tavanomanen. Nyt on pakko spoilata itteään: mikä on Pantherin nopeusennätys neljälläkymmenellä jaardilla? En malta odottaa milloin se paljastetaan..

  #49690
  eerol
  Participant

  Allen wrote:

  Nyt on pakko spoilata itteään: mikä on Pantherin nopeusennätys neljälläkymmenellä jaardilla?

  Siis haluutko tietää vai? No tässä tulee ( jos ymmärsin väärin nii älä lue) SPOILER!! 4.1 sekkunttia muistaakseni, siis uusimmissa chapuissa

  Muute uusimmas chapus agonii vähä vietii 😎

  #49692
  Allen
  Member

  Juu, halusin nimenomaan tietää. Tällä hetkellä itse oon menossa kantou tournamentin Devilbats vs. Oujou white knights peliä. Ihmetyttää että miten Sena voi saada ihme-power-upin joka pelissä? Eihän se vaan voi kokoajan tulla paremmaksi.

  Ainiin, ja Agon on pelle.

  #49778
  Varjostaja
  Member

  Saa nähdä aletaanko tätäkin mangaa jossain vaiheessa suomentamaan. Huumori on ainakin mahtavaa niinkuin juoni ja ottelutkin.

  Allen: Eikö jossain vaiheessa selitetty että Sena kehittyy eniten juuri otteluissa? En muista miten se selitettiin mutta jotenkin.

  Agon on kyllä melkoinen kovis. XD
  Pidän kuitenkin enemmän Gaousta. XDD

  #49791
  eerol
  Participant

  No siis eikö joka sarjassa melkein ( ainakin shouneneissa mitä olen lukenut) päähenkilö kehity oudosti tappelun tai ottelun aikana. ainakin DB:ssä porukka voimistuu yhtäkkii ja sit toine voimistuu ja jne., onhan se epäaitoo, mutta kun tulee uusii taitoja nii tulee mielenkiintoisemmaksi lukeminen 😎

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.