Fairy Fore

Home Forums Sekalaista Musiikki Fairy Fore

 • This topic has 1 voice and 0 replies.
Viewing 1 post (of 1 total)
 • Author
  Posts
 • #55246
  Osaka
  Participant

  Fairy Foiren jäsenet:
  Takashi (laulu)
  Yasu (basso)
  Yoko (rummut)
  Akihide (kitara, liittyi 1999)
  Fujiwara Eiji (kitara)
  Shuu (kitara)

  Fairy Fore aloitti uransa vuonna 1994 Fir~reforlena, mutta vaihtoi nimensä vuonna 2000 Fairy Foreksi ja julkaisi ensimmäisen levynsä LOOPin. 2001 Fairy Fore julkaisi myös ensimmäisen singlensä "Love Sick"in. 2002 julkaistiin bändin toien levy, "Heaven’s market"
  Syyskuun 1. päivänä Akihide päätti erota bändistä, ja hänen tilalleen värvättiin kaksi uutta avustavaa kitaristia, Fujiwara Eiji ja Shuu, joiden kanssa julkaistiin uusi single, "Youphilous"in.
  Eijistä tuli uusi kitaristi vuonna 2004, ja bändi teki paljon keikkoja. Yksi matkojen saavutuksista oli, kun Fairy Fore vei markkinoille ensimmäisen DVD:nsä "Spice Shower"in, joka oli kuvattu Shibyan keikan pohjalta.
  Heinäkuussa bändi julkaisi viimeisen singlensä, "Sentimental case"n. Heinäkuun loppupuolella Eiji jätti bändin. Jäljelle jäänyt kolmen hengen yhtye teki muutaman keikan ja julkaisi kolmannen levynsä, "Kono hana ga karerumade"n. 11 uravuoden jälkeen Fairy fore hajosi 2005, ja teki muutaman jäähyväiskeikan lokakuussa ja joulukuussa nimellä "Thank you for your million smile". Nykyäänb Fairy Foren ensimmäinen kitaristi Akihide soittaa bändissä "Never Land" , Yasu oli yhtyeessä "Beauty Maniacs", mutta on on nyt "Acalli"-nimisessä bändissä ja Yoko kuuluu "Orpheus"-bändin jäsenystöön.

  Ihan MAH-TA-VA bändi. suosittelen. Todella.
  Nykyään niistä ei vaan löydy paljon ollenkaan tietoa, ja kuvahaussa löysin tasan 2 selvää kuvaa, joissa koko jäsenystö näkyy. Virallinen nettisivukin on lakkautettu, ja enää vain engalnninkielisestä wikipediasta löytyy juttua. Se on sääli. Kohta heidät varmaan unohdetaan kokonaan! (snif)

  Krhm, asiaan: Mitä mieltä olette, oletteko koskaan kuulleetkaan, kuinka moni omistaa biisejä, yleisesti
  MITÄ PIDÄTTE?

Viewing 1 post (of 1 total)
 • You must be logged in to reply to this topic.